حالا به چه مناسبت ایرانسل این طرح رایگان رو داده بود؟ من که فقط تونستم چند تا اهنگ بگیرم سرعت داغون بود رفتم ADSL
حالا به چه مناسبت ایرانسل این طرح رایگان رو داده بود؟ من که فقط تونستم چند تا اهنگ بگیرم سرعت داغون بود رفتم ADSL
دوست عزیز چه شانسی داری ما گیر 500 مگ اینترنتیم به شما اینقدر میده.برای دوستمم حجم داد مثل شما.فک کنم به سیم کارت های جدید هدیه میده
آره منم بسته شبانه زدم واسه امشب سرعت ترکیده از 50 60 بالاتر نمیره.چی افزایش دادن پهنای باندو بدتر کاهش دادنش که
واسه من دیدم پول کم کرد رفتم بسته شبانه خریدم ببینم سرعت خوبه یا نه دیدم از 60 بالاتر نمیره
سلام اقا رضای عزیز وقتتون بخیر باشه
من چند ماهی هست اومدم این محله غنات کوثر اینجا انتن دهی روی گوشی موبایل ایفون 4 تا از 5 تا پر بود و 3جی راحت انتن میداد و سرعت هم 300-400kbps بود الان یه یک ماهی هست که انتن کلا میپره از 3جی و میره رو معمولی و وقتهایی هم که 3جی میاد 2 تا خط از 5 تا پره و سزعت افتضاح پایین هست در حد 20-40kbps لطفا یه لطفی بکنین به دوستان خبر بدین دکلهای این سمت رو یه دستی به سر روش بکشن عملا دیگه از نسل سوم نمیتونیم استفاده کنیم من زنگم زدم ایرانسل چندتا سوال پرسید ولی اتفاقی نیوفتاد ان شا الله شما بتونین کمک کنین
من یه عکسم اماده کردم که دقیقا محل رو با دایره قرمز نشون دادم برای راحتی کار ممنون میشم ترتیب اثر بدین و جواب من رو بدین سپاسگذارم
![]()
1-من ایرانسل دوبار بهم اینترنت رایگان داد،ولی یکی اش زده بود یکماهه که زود تموم شد یا بی اعتبار شد نفهیمیدم،یکی اش هم هفت روزه،جریانش چی بوده؟
2-یک سیمکارت هدیه هم از دیجی کالا گرفتم قرار بود روش 1.5 گیگ اینترنت رایگان بده،این اینترنت با ایرانسل رایگان فرق داره؟کسی گرفته؟
3-یک سیمکارت هدیه دیگه هم روی همین هدیه دیجی کالا گرفتم،که سیمکارت معمولی هست هست،برای تبدیلش به سه سایز چون هدیه رایگان جدیده، باید پول بدهم یا اینم میشه به سیم کارت سه سایز رایگان تعویضش کرد؟قدیمی ها را رایگان عوض کردم
اصلا سرعت اینجا خوب نبود..قبل ساعت 12 با سرعت 6 مگ دانلود کردم ولی بین 12 تا 2 سرعت بالای 200 کیلو بایت نمیرفت...واسه همین بیخیال شدم...
چرا سرعت اومد زیر 30 کیلوبایت. این بود ارمانهای ما
مدیران محترم اقا رضا چرا دو روزیه تو سایت نیست سرعت ایرانسل هم افت داشته حداقل علت اصایش ببینیم چی بوده ؟چون پشتیبانی ایرانسل که پشت پرده این کم شدن سرعتها زا نمی گویند
لینک چیست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)