تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1457 از 1746 اولاول ... 457957135714071447145314541455145614571458145914601461146715071557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,561 به 14,570 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    اصفهان - شاهین شهر

پيش فرض

ببخشید دوستان ...
    تو قسمت patcher قسمت سمت راست و پایین patcher کنده نیستش
    حالا نمیتونم برم تو بازی چون نمیتونم اکسپت بع از بازی رو بزنم لطفا راهنمایی (کمک) کنید
    اینم عکس :

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دیسی شدم بیشعورا ریپورتم کردم الان توی این صفحه متن رو مینویسم ولی دکمه ok کار نمیکنه چیکار کنم :(

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دیسی شدم بیشعورا ریپورتم کردم الان توی این صفحه متن رو مینویسم ولی دکمه ok کار نمیکنه چیکار کنم :(

بنویس I Agree

نت من هم مشکل داشت DC شدم این پیغام آمد زدم I Agree این صفحه رفت. یعنی مسخره ترین سیستمی که تا حالا دیدم همینه میخوام یک بازی 100 تا فید بدم ببینم همچین اخطاری میاد یا نه. 100 تا بازی پشت سرهم بازی میکنیم یکی که DC میشیم اونم به خاطر مشکل نت سریع اخطار میاد، طرف کلی فید کرده و Verbal abuse هم میکنه راحت تو بازی واسه خودش میچرخه. من که نزدیک 3000 تا بازی دارم تو LOL این اخطار واسم بیاد مثل جوک رو می مونه. حداقل نمیپرسه دلیل DC شدن چی بوده.

4. 2 کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ببخشید دوستان ...
    حالا نمیتونم برم تو بازی چون نمیتونم اکسپت بع از بازی رو بزنم لطفا راهنمایی (کمک) کنید
    اینم عکس :
    من که نفهمیدم چی می گی؟
    دکمه پلی رو میزنه چی میشه؟ یعنی اون اکسپت رو نمی تونی انتخاب کنی؟
    یک کاری کن.ریزولیشن مانیتورت رو بالاتر بیار یا پایین تر بعد بازی رو اجرا کن ببین درست میشه

در آغاز فعالیت MehdiT8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنویس I Agree

نت من هم مشکل داشت DC شدم این پیغام آمد زدم I Agree این صفحه رفت. یعنی مسخره ترین سیستمی که تا حالا دیدم همینه میخوام یک بازی 100 تا فید بدم ببینم همچین اخطاری میاد یا نه. 100 تا بازی پشت سرهم بازی میکنیم یکی که DC میشیم اونم به خاطر مشکل نت سریع اخطار میاد، طرف کلی فید کرده و Verbal abuse هم میکنه راحت تو بازی واسه خودش میچرخه. من که نزدیک 3000 تا بازی دارم تو LOL این اخطار واسم بیاد مثل جوک رو می مونه. حداقل نمیپرسه دلیل DC شدن چی بوده.
    اره اگه I Agree بنویسی میره !‌رفیق من هم اینجووری شد زد i agree اوکی شد

در آغاز فعالیت MehdiT8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بعد 3 روز بلاخره اپدیت کردم به لطف اینترنت قووووووووی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ببخشید دوستان ...
    اینم عکس :

مشکل از تنظیمات ویندوزته. رو دسکتاپ راست کلیک کن PERSONALIZE رو انتخاب کن تو صفحه باز شده سمت چپ پایین رو Display کلیک کن بعدش به شکل زیر مراجعه کن!

سلام دوستان عزیز

ریوت از منم تعهد گرفته منی به این مظلومی، منی به این مثبتی ....دفعه بعد احتمالا باید با والدینمون بریم دفتر ریوت تا بن نشیم
    در ضمن تو سایتشون هم گفتن اگه این کار ادامه پیدا کنه بازیکنایی که تنبیه شدن وارد lower-priority matchmaking میشن یعنی نسبت به بازیکنای معمولی باید مدت زمان بیشتری رو منتظر بمونی(ممکنه حتی تا 20 دقیقه طول بکشه) تا وارد بازی بشی حتی اگه با تیم premade هم بری اونا باید به پات بسوزن!
    حالا ما چه کنیم با نتی که 1 مین بعد معلوم نیس چطوریه؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    راستی داش مهدی تو که اسمه اکانتت با TIZ شروع میشه احتمالا ریوت بهت RP IP تصادفی نداده؟
    Last edited by mey123; 24-11-2014 at 19:00.

9. 2 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

ریوت از منم تعهد گرفته منی به این مظلومی، منی به این مثبتی ....دفعه بعد احتمالا باید با والدینمون بریم دفتر ریوت تا بن نشیم
    در ضمن تو سایتشون هم گفتن اگه این کار ادامه پیدا کنه بازیکنایی که تنبیه شدن وارد lower-priority matchmaking میشن یعنی نسبت به بازیکنای معمولی باید مدت زمان بیشتری رو منتظر بمونی(ممکنه حتی تا 20 دقیقه طول بکشه) تا وارد بازی بشی حتی اگه با تیم premade هم بری اونا باید به پات بسوزن!
    حالا ما چه کنیم با نتی که 1 مین بعد معلوم نیس چطوریه؟
    بابا ریوت پارتی بازیه
    من تو بازی به یارو گفت مثلا لول جت بن شدم
    بعد الان داشتم بازی میکردم یک تیم داشتم 4تاشون نوب و سوپر توکسیک + افنسیو
    عمرا اگر اینها تاحالا جت بن شده بودن تخم نمیکردن اینطوری رفتار کنن
    ولی احتمالا اسکین خریدن جت بن نمیشن
    یعنی دوست داشتم پول داشتم میدادم هکرها این بازی رو به گه بکشن ریوت برشکسته شه

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

بنویس I Agree

آقا تشکر

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

بابا ریوت پارتی بازیه
    من تو بازی به یارو گفت مثلا لول جت بن شدم
    بعد الان داشتم بازی میکردم یک تیم داشتم 4تاشون نوب و سوپر توکسیک + افنسیو
    عمرا اگر اینها تاحالا جت بن شده بودن تخم نمیکردن اینطوری رفتار کنن
    ولی احتمالا اسکین خریدن جت بن نمیشن
    یعنی دوست داشتم پول داشتم میدادم هکرها این بازی رو به گه بکشن ریوت برشکسته شه
    اگه -- کردن همچین کمپانی قدرتمند چند ملیتی به همین آسونی بود که میگی 100% تا الان چیزی به اسم league of legends وجود نداشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •