ببخشید دوستان ...
تو قسمت patcher قسمت سمت راست و پایین patcher کنده نیستش
حالا نمیتونم برم تو بازی چون نمیتونم اکسپت بع از بازی رو بزنم لطفا راهنمایی (کمک) کنید
اینم عکس :
![]()
ببخشید دوستان ...
حالا نمیتونم برم تو بازی چون نمیتونم اکسپت بع از بازی رو بزنم لطفا راهنمایی (کمک) کنید
اینم عکس :
![]()
سلام دوستان عزیز
دیسی شدم بیشعورا ریپورتم کردم الان توی این صفحه متن رو مینویسم ولی دکمه ok کار نمیکنه چیکار کنم :(
بنویس I Agree
نت من هم مشکل داشت DC شدم این پیغام آمد زدم I Agree این صفحه رفت. یعنی مسخره ترین سیستمی که تا حالا دیدم همینه میخوام یک بازی 100 تا فید بدم ببینم همچین اخطاری میاد یا نه. 100 تا بازی پشت سرهم بازی میکنیم یکی که DC میشیم اونم به خاطر مشکل نت سریع اخطار میاد، طرف کلی فید کرده و Verbal abuse هم میکنه راحت تو بازی واسه خودش میچرخه. من که نزدیک 3000 تا بازی دارم تو LOL این اخطار واسم بیاد مثل جوک رو می مونه. حداقل نمیپرسه دلیل DC شدن چی بوده.
من که نفهمیدم چی می گی؟ببخشید دوستان ...
اینم عکس :
دکمه پلی رو میزنه چی میشه؟ یعنی اون اکسپت رو نمی تونی انتخاب کنی؟
یک کاری کن.ریزولیشن مانیتورت رو بالاتر بیار یا پایین تر بعد بازی رو اجرا کن ببین درست میشه
اره اگه I Agree بنویسی میره !رفیق من هم اینجووری شد زد i agree اوکی شد
بعد 3 روز بلاخره اپدیت کردم به لطف اینترنت قووووووووی
مشکل از تنظیمات ویندوزته. رو دسکتاپ راست کلیک کن PERSONALIZE رو انتخاب کن تو صفحه باز شده سمت چپ پایین رو Display کلیک کن بعدش به شکل زیر مراجعه کن!
ریوت از منم تعهد گرفتهمنی به این مظلومی، منی به این مثبتی ....دفعه بعد احتمالا باید با والدینمون بریم دفتر ریوت تا بن نشیم
در ضمن تو سایتشون هم گفتن اگه این کار ادامه پیدا کنه بازیکنایی که تنبیه شدن وارد lower-priority matchmaking میشن یعنی نسبت به بازیکنای معمولی باید مدت زمان بیشتری رو منتظر بمونی(ممکنه حتی تا 20 دقیقه طول بکشه) تا وارد بازی بشی حتی اگه با تیم premade هم بری اونا باید به پات بسوزن!
حالا ما چه کنیم با نتی که 1 مین بعد معلوم نیس چطوریه؟
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی داش مهدی تو که اسمه اکانتت با TIZ شروع میشه احتمالا ریوت بهت RP IP تصادفی نداده؟![]()
Last edited by mey123; 24-11-2014 at 19:00.
بابا ریوت پارتی بازیهریوت از منم تعهد گرفتهمنی به این مظلومی، منی به این مثبتی ....دفعه بعد احتمالا باید با والدینمون بریم دفتر ریوت تا بن نشیم
در ضمن تو سایتشون هم گفتن اگه این کار ادامه پیدا کنه بازیکنایی که تنبیه شدن وارد lower-priority matchmaking میشن یعنی نسبت به بازیکنای معمولی باید مدت زمان بیشتری رو منتظر بمونی(ممکنه حتی تا 20 دقیقه طول بکشه) تا وارد بازی بشی حتی اگه با تیم premade هم بری اونا باید به پات بسوزن!
حالا ما چه کنیم با نتی که 1 مین بعد معلوم نیس چطوریه؟![]()
من تو بازی به یارو گفت مثلا لول جت بن شدم
بعد الان داشتم بازی میکردم یک تیم داشتم 4تاشون نوب و سوپر توکسیک + افنسیو
عمرا اگر اینها تاحالا جت بن شده بودن تخم نمیکردن اینطوری رفتار کنن
ولی احتمالا اسکین خریدن جت بن نمیشن
یعنی دوست داشتم پول داشتم میدادم هکرها این بازی رو به گه بکشن ریوت برشکسته شه![]()
آقا تشکر
اگه -- کردن همچین کمپانی قدرتمند چند ملیتی به همین آسونی بود که میگی 100% تا الان چیزی به اسم league of legends وجود نداشت![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)