تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1457 از 1759 اولاول ... 457957135714071447145314541455145614571458145914601461146715071557 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,561 به 14,570 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو ویندوز 7 از adsl استفاده کردم. مودم وایرلس دارم. اما الان به دلایلی چون یه سری برنامه هام داخل xp هستن باید از xp استفاده کنم.از شرکت سوال کردم می گن چون قبلا مودم نصب شده نیازی به نصب نیست اما من هر کار می کنم نمی تونم از طریق xp وصل بشم. کانکشن هم به طریقی میسازم که یوزر و پسورد می خواد اما بازم ارور میده
    توروخدا زودتر کمک کنید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

2رود
    من جديدا واسه مودم thyonet ،، رفتم تنظيم pppoe رو فعال كردم اما همچنان به همون شكل سابق فقط با كانكشن وصل ميشه، اينم عكس تنظيماتم:

تنظیمات مودم شما درسته مشکلی نیست
    ببین شما یه دور مودم رو تنظیم کارخانه کن بازم نشد همون اول کار port رو بزن 1 یا 2 ببین بازم کار میکنه

سلام
    برای تهیه ی یک مودم معمولی که وایرلس نباشه Tpilink بهتره یا Dlink ؟ مدلش رو هم لطفا بگید .
    بعضی از مودم فروش ها میگن از مخابرات اینترنت نگیرین چون امنیت نداره این حقیقت داره ؟ به جاش پارس آنلاین و چند تا ی دیگه رو توصیه می کنن .
    اینکه میگن دز ساعات نیمه شب اینترنت پرسرعت رایگان هست رو میشه توضیح بدین . اگر رایگان هست پس چرا هزینه آبونمان گرفته میشه ؟
    دوستان این پرسش ها رو هم لطفا پاسخ بدین .
    یک سوال دیگه هم برام پیش اومده که ممنون میشم پاسخ بدین . آیا باید حتما کارت شبکه هم روی سیستم نصب باشه یا نه از طریق usb کفایت می کنه ؟
    من از کجا می تونم بفهمم که روی سیستمم کارت شبکه نصب شده ؟
    والا هر کدوم ر بگیری فرقی نداره به نظر من جون در یه رده هستند حالا دوستانی که میتونن مدل خیلی خوبترش رو براتون بزارن بزرگی کردن
    هرجا بری میتونن ردت رو بگیرن این واسه زمانی هست که به شما مشکوک بشن وگرنه مشترکها خیلی زیاده اگه به کسی مشکوک بشن نه پارس انلاین و نه شرکت های دیگه به دادتون میرسه پس همش دروغه اگه بخوان میتونن
    عزیز واسه شبها در بعضی از خدمات رسان ها از ساعت 2 شب تا 6 یا 8 صبح خلاصه یه تایم از شب رو رایگان میدن شما دانلود کنی این بیشتر واسه حجمی ها زیاد تر هست فکر کنم بنده تاحالا نداشتم ولی از اسمش پیداست پرسرعت هم نیست خیالت تخت همه شکمشون رو صابون زدند واسه اون تایم
    شما میتونید مودم رو رو حالت یو اس بی به سیستم وصل کنید راحت
    واسه اینکه بفهمی کارت شبکه تون نصبه کنار ساعت ویندوز یه ایکون کامپیوتر هست که روش ضربدر قرمز هست (برای زمانی ضربدر هست که کابل شبکه وصل نشده باشه)تو حالت حرفه ای تر هم میتونید به ترتیب برید
    رو مای کامپیوتر راست کلیک کرده و manage رو زده بعد deivce manager رو زده و در قسمت سمت راست شما network adapter رو باز کرده ببین اونجا کارت شبکه رو نشون میده که اکثر مدلهاشون اینها هستند
    realtek
    atheros
    broadcom
    ...
    بیشترشون اولی هست
    به نظر من از کابل شبکه استفاده کنی بهتره
    اینم یه عکس از دیوایس منیجر من

سلام دوستان
    من تو ویندوز 7 از adsl استفاده کردم. مودم وایرلس دارم. اما الان به دلایلی چون یه سری برنامه هام داخل xp هستن باید از xp استفاده کنم.از شرکت سوال کردم می گن چون قبلا مودم نصب شده نیازی به نصب نیست اما من هر کار می کنم نمی تونم از طریق xp وصل بشم. کانکشن هم به طریقی میسازم که یوزر و پسورد می خواد اما بازم ارور میده
    توروخدا زودتر کمک کنید
    ببین شما مودمتون را با کابل یو اس بی به سیستم وصل کردید یا با کابل شبکه؟
    اگه با یو اس بی وصل کردید باید درایورش رو نصب کنید
    ضمنا با کانکشن ارور میده شماره ارور چنده یا ازش عکس بگیرید و بزارید
    مودم وقتی کانفیگ شده باشه چه اکس پی باشه چه سون فرقی نداره کار خودش رو میکنه منتهی شما باید به دوحالت کابل شبکه یا کابل یو اس بی وصل کنید که برای کابل شبکه باید کارت شبکه تون نصب باشه و برای یو اس بی هم باید درایورش که در سی دی مودم هست رو نصب کرده باشید

3. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

والا هر کدوم ر بگیری فرقی نداره به نظر من جون در یه رده هستند حالا دوستانی که میتونن مدل خیلی خوبترش رو براتون بزارن بزرگی کردن
    هرجا بری میتونن ردت رو بگیرن این واسه زمانی هست که به شما مشکوک بشن وگرنه مشترکها خیلی زیاده اگه به کسی مشکوک بشن نه پارس انلاین و نه شرکت های دیگه به دادتون میرسه پس همش دروغه اگه بخوان میتونن
    عزیز واسه شبها در بعضی از خدمات رسان ها از ساعت 2 شب تا 6 یا 8 صبح خلاصه یه تایم از شب رو رایگان میدن شما دانلود کنی این بیشتر واسه حجمی ها زیاد تر هست فکر کنم بنده تاحالا نداشتم ولی از اسمش پیداست پرسرعت هم نیست خیالت تخت همه شکمشون رو صابون زدند واسه اون تایم
    شما میتونید مودم رو رو حالت یو اس بی به سیستم وصل کنید راحت
    واسه اینکه بفهمی کارت شبکه تون نصبه کنار ساعت ویندوز یه ایکون کامپیوتر هست که روش ضربدر قرمز هست (برای زمانی ضربدر هست که کابل شبکه وصل نشده باشه)تو حالت حرفه ای تر هم میتونید به ترتیب برید
    رو مای کامپیوتر راست کلیک کرده و manage رو زده بعد deivce manager رو زده و در قسمت سمت راست شما network adapter رو باز کرده ببین اونجا کارت شبکه رو نشون میده که اکثر مدلهاشون اینها هستند
    realtek
    atheros
    broadcom
    ...
    بیشترشون اولی هست
    به نظر من از کابل شبکه استفاده کنی بهتره
    اینم یه عکس از دیوایس منیجر من
    ممنوم از توجهت .
    من چند تا مودم فروشی سر زده بودم که هر دوتا مدل رو داشتن ولی یکی میگفت Tpilink بهتره یکی میگفت Dlink . یکیشون هم میگفت Asus از همه بهتره . من هم گیج شدم که کدوم رو بگیرم که با مشکل مواجه نشم و از خریدم پشیمون نشم .
    تو قسمت کنار ساعت ویندوز روی آیکان کامپیوتر ضربدر خورده . تو قسمت network adapter هم که نگاه کردم این رو نوشته :
    VIA Rhine III Fast Ethernet Adapter
    اینکه گفتی از کابل شبکه استفاده کنم بهتره . میشه بگی چه نوع کارت شبکه ای رو تهیه کنم و قیمتش رو هم اگر بگی ممنون میشم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

در حالت PPOE تنظیم میکنم آدرس موردم را که میزنم 192.168.0.1 نمیره و باید ریسیت کنم ولی در حالت Bridge مشکلی نداره

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام ..من مودم dlink دارم الان lan را به هر کامپوتری که وصل میکنم باید برام رو کانکشن کلیک کنم تا وصل شه ..
    در حالی که من میخوام سیم lan را که زدم خد به خد وصل شه به اینترنت ..چه تنظیمآتی باید انجام بدم ؟

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه مودمی رو که یوزر و پس داخلش ذخیره شده رو برد روی خط تلفن دیگه استفاده کرد؟

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ..من مودم dlink دارم الان lan را به هر کامپوتری که وصل میکنم باید برام رو کانکشن کلیک کنم تا وصل شه ..
    در حالی که من میخوام سیم lan را که زدم خد به خد وصل شه به اینترنت ..چه تنظیمآتی باید انجام بدم ؟
    باید به جای bridge ، در حالت PPOE تنظیم کنید.

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

باید به جای bridge ، در حالت PPOE تنظیم کنید.
    اتفاقا connection type را PPPOE گذاشتم ..
    Encapsulation Modeرا هم رو LLC/SNAP-BRIDGINGگذاشتم ..
    گزینه دیگر VC/MUX هست رو اون بگذارم
    مودم هم D-LINK هست

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان میشه مودمی رو که یوزر و پس داخلش ذخیره شده رو برد روی خط تلفن دیگه استفاده کرد؟
    کسی نیست؟؟!!!

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اون خط اگه رانژه اون شرکت باشه بستگی به شرکت داره ممکنه بشه اگه نشه هم با درخواست به شرکت میشه ولی اگه رانژه اون شرکت نباشه نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •