تایید میشه! البته بعضی ISP ها یوزر رو رو پورت فیکس میکنن! مثلا مخابرات شهر ما ، اصلا نمیشه با یوزر شخص دیگه وصل شد!
اما آسیاتک میشه) مثلا خودم با یوزر دوستم که 1 مگ محدود داشت وصل میشدم، (با اجازه اون شخص) و از سرویس شبانش استفاده میکردم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
تایید میشه! البته بعضی ISP ها یوزر رو رو پورت فیکس میکنن! مثلا مخابرات شهر ما ، اصلا نمیشه با یوزر شخص دیگه وصل شد!
اما آسیاتک میشه) مثلا خودم با یوزر دوستم که 1 مگ محدود داشت وصل میشدم، (با اجازه اون شخص) و از سرویس شبانش استفاده میکردم
من که در هر صورت اگه تا اتمام حجمم، لیمیت برداشته نشه، جمع می کنم حتی اگه 30 روزمم مونده باشه!
وقتی حتی دیسکاوریشون با 68 تومن، 260 رو دان می کنه، معلومه کدوم بهتره! دیسکاوری 68 تومنی=اولترای 105 تومنی لیمیت شده
دیگه وی آی پیش پیشکشه!
Last edited by vahidcorleone; 24-09-2013 at 19:39.
این بلوط سرویساش چرا اینجوریه؟
ولی شروع شدن یکش موهبتیه!
دیگه خسته شدیم از این بهانه ها! نمی دونم تا کی دوستان این حرفا رو می خوان قبول کنن؟
اینا رو باید موقعی که فله ای یوزر می گرفتن محاسبه می کردن نه حالا!
شرکتی که قرارداد می بنده باید تا انتها بهش پایبند باشه! بقیه ش بهانه ست و کلاهبرداری!
من!!!!
مگه من چمه؟؟؟![]()
اره تو اسپدید تست که من میخواستم ببینم چجوری میشه هاست شد!!
دیدم سرور های قوی میخواد برا هاست شدن
برا همینه که میگم احتمال زیاد سرویس هاش خوبن
12 مگ هم داره میدهاگر یکم فک بزنی میشه 20 مگ هم گرفت
چجوریه مثلا؟؟؟
خداوکیلی شبها با نامحدود نمیشه وبگردی کرد!!
اصلا چرا شب !! من روزها معمولا از 6 تا 7.30 به خاظر کارم استفاده میکنم!! چون خیلی ها دارن دانلود میکنن پهنای باند کم میشه و تایم اوت !!! و ...![]()
اینم از برگردوندن حجم من!
همین الان صحبت کردم و گفتن فردا خودشون پیگیری می کنن!![]()
768، 1.5، 3؟
3 خیلی گرونه و 1.5 هم که کمه!
خوب عین مخابراته دیگه!!!
توربو هم 1.5 مگه!!! ولی 350 سرعت داره![]()
اگه سرعت اون بود که حرفی نبود. تمام این جمع کردنا و اینا از 3-4 روز قبلی شروع شد که سرعتا رو نصف کردن!
الان دیگه سرعت اون نیست که! با اجازه تون شده 160-170.
سرعت روز اهمیتی نداره ( حداقل واسه من ). راضیم روزو 40 بدن شبو 400!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)