تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1457 از 2365 اولاول ... 4579571357140714471453145414551456145714581459146014611467150715571957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,561 به 14,570 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان. ارزون ترین ضبط ماشین که فلش بخوره چنده و چه مارکی هست؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

اقا حمید پخش برای سیستم قبلی، چی پیشنهاد میکنید و از کجا تهیه کنم؟
    منظورم تهیه کل سیستمه
    Last edited by amir_naji; 23-03-2014 at 00:46.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    تهران ری

پيش فرض

سلام .عید شما هم مبارک دوست خوبم.
    من ساب رو RS12 یا MX 12 پیشنهاد میکنم.
    کامپوننت رو هم میتونید MX 165 نصب کنید یا اگر 50-60% بتر میخواهید SQX165
    آمپ هم ML 75.4 واقعا آمپ خوب و با کیفیتیه.

اقا حمید دمت گرم خدا وکیلی تو اینترنت زدم عکساشو دیدم حال کردم. یه سری هم به سایت گلیدن زدم و جایزه هایی که گرفته بودو دیدم واقعا عالی بود. فقط چیزی که هست من یه جا نمیتونم اینقدر هزینه کنم . نظرتون چیه اول فقط امپلی و کامپ رو بخرم و یه چند ماه دیگه سابو؟؟؟؟؟؟ قیمت امپ و کامپ رو میشه بگین؟؟؟؟ خیلی ممنون مرسیییییییییییییییی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

عرض ادب.
    دوستان قصد خرید کواکسیال+ام‍پ و یا کامپوننت+امپ رو دارم تو رنج ۳۰۰ تومن. کیفیت و تفکیک صدا برام مهمه و نه حجم و بلندی ..شما کامپوننت رو پیشنهاد میدید یا کواکسیال رو؟؟
    و طبق تحقیقات خودمم Infinity Kappa 693.9i و Jbl Gto 938 بهترین هستند تو دسته کواکسیال ها. اگه کسی صدای این ۲ تا رو شنیده ممنون میشم یه مقایسه بکنه.
    پیشاپیش مرسی..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.
    یه سوال فوری داشتم.اول بگم من هیچی از سیستم های ماشین نمیدونم.لطفا مبتدی راهنمایی کنید.دو تا محصول لازمه بخرم.قیمت هم زیاد مهم نیست.

میخوام برای مسافرت تو مسیر در حال حرکت بتونم تلویزیون ببینم.(عقب ماشین) میخوام تحقیق کنم در مورد خرید مانیتور پشت سری برای ماشین و گیرنده دیجیتال برای ماشین که به این مانیتور وصل شه و تلویزیونو در حال حرکت نشون بده.مغازه ها که میگفتن هستش تیونر دیجیتالی که در حال حرکت پخش کنه با کیفیت.برای جلو ماشین نمیخوام.باند و از این جور چیزا هم نمیخوام.

مثل این که دو راه دارم؟
    1- از این مانیتورهای پشت سری ماشین بگیریم و یه گیرنده دیجیتال ماشین هم بهش وصل کنیم.
    2- یه عزیزی دو سال قبل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود "شما به جای خرید این گیرنده دیجیتال میتونید از مانیتور هایی که هم فلش میخوره و هم گیرنده دیجیتاله استفاده کنید قیمش حدود 180 تا 190هزار تومنه مال پروویژن خوبه" منظورشون از این مانیتورها چیاست؟من ندیدم

چه راهکار هایی و چه مدل محصولی توصیه میکنید برای دبدن تلویزیون در سفر ؟
    ممنون.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام یه راهنمایی میخواستم
    یه امپ که یه جفت از این سابو درایو کنه قیمتشم بین 400تا 600 باشه
    سابها: dls oa12
    خودم اینارو سراغ دارم قیمتشونو ندارم اگه کسی گزینه بهتر سراغ داره پیشنهاد بده ممنون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پخش چی؟[/QUOTE]
    سلام
    7056 کن وود.
    دوستان. ارزون ترین ضبط ماشین که فلش بخوره چنده و چه مارکی هست؟؟
    کن وود U456 قیمت 270 تومن.
    اقا حمید پخش برای سیستم قبلی، چی پیشنهاد میکنید و از کجا تهیه کنم؟
    منظورم تهیه کل سیستمه
    امیر جان پخش رو 7056 بگیر.
    قطعات چیا هستن. اگر گلیدن هست من براتون تهیه میکنم.یادم نیست چیا بود؟
    اقا حمید دمت گرم خدا وکیلی تو اینترنت زدم عکساشو دیدم حال کردم. یه سری هم به سایت گلیدن زدم و جایزه هایی که گرفته بودو دیدم واقعا عالی بود. فقط چیزی که هست من یه جا نمیتونم اینقدر هزینه کنم . نظرتون چیه اول فقط امپلی و کامپ رو بخرم و یه چند ماه دیگه سابو؟؟؟؟؟؟ قیمت امپ و کامپ رو میشه بگین؟؟؟؟ خیلی ممنون مرسیییییییییییییییی
    من مخلص شما هستم.بله واقعا برند با کیفیتیه.
    همیشه عرض کردم اگر هزینه یکای سیستم براتون سنگینه کم کم شروع کنید به خرید.حیلی بهتر از این هست که برید 1200-300 کالا بخرید بعد پشیمون بشید از عدم کیفیت صدا.
    کامپ چی بود؟
    اگر SQX 165 بود که 735 و اگر MX 165 بود 360 تومن. SQX 165 Slim هم 825.
    آمپ هم ML 75.4 قیمت520 تومن.فقط من دیروز دو جفت SQX یه ML 75.4 از شرکت برای یکی از دوستان گرفتم آمپ فقط یک دستگاه موجود بود. کامپ هم فقطSLIM مانده.ولی MX 165 هست.

عرض ادب.
    دوستان قصد خرید کواکسیال+ام‍پ و یا کامپوننت+امپ رو دارم تو رنج ۳۰۰ تومن. کیفیت و تفکیک صدا برام مهمه و نه حجم و بلندی ..شما کامپوننت رو پیشنهاد میدید یا کواکسیال رو؟؟
    و طبق تحقیقات خودمم Infinity Kappa 693.9i و Jbl Gto 938 بهترین هستند تو دسته کواکسیال ها. اگه کسی صدای این ۲ تا رو شنیده ممنون میشم یه مقایسه بکنه.
    پیشاپیش مرسی..
    300 تومن برای همه قطعات!!؟؟
    سلام یه راهنمایی میخواستم
    یه امپ که یه جفت از این سابو درایو کنه قیمتشم بین 400تا 600 باشه
    سابها: dls oa12
    خودم اینارو سراغ دارم قیمتشونو ندارم اگه کسی گزینه بهتر سراغ داره پیشنهاد بده ممنون
    آمپ مونو گلیدن بهتره.اگر مایل بودید میتونم براتون تهیه کنم.MTX ضعیفه براشون.

8. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    یه سوال فوری داشتم.اول بگم من هیچی از سیستم های ماشین نمیدونم.لطفا مبتدی راهنمایی کنید.دو تا محصول لازمه بخرم.قیمت هم زیاد مهم نیست.

میخوام برای مسافرت تو مسیر در حال حرکت بتونم تلویزیون ببینم.(عقب ماشین) میخوام تحقیق کنم در مورد خرید مانیتور پشت سری برای ماشین و گیرنده دیجیتال برای ماشین که به این مانیتور وصل شه و تلویزیونو در حال حرکت نشون بده.مغازه ها که میگفتن هستش تیونر دیجیتالی که در حال حرکت پخش کنه با کیفیت.برای جلو ماشین نمیخوام.باند و از این جور چیزا هم نمیخوام.

مثل این که دو راه دارم؟
    1- از این مانیتورهای پشت سری ماشین بگیریم و یه گیرنده دیجیتال ماشین هم بهش وصل کنیم.
    2- یه عزیزی دو سال قبل در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته بود "شما به جای خرید این گیرنده دیجیتال میتونید از مانیتور هایی که هم فلش میخوره و هم گیرنده دیجیتاله استفاده کنید قیمش حدود 180 تا 190هزار تومنه مال پروویژن خوبه" منظورشون از این مانیتورها چیاست؟من ندیدم

چه راهکار هایی و چه مدل محصولی توصیه میکنید برای دبدن تلویزیون در سفر ؟
    ممنون.
    سلام
    متاسفانه من خیلی با گیرنده ها و مانیتورها کار نکردم. فردا سوال میکنم خدمتتون عرض مینم.

10. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

سلام در مورد این پخش رو U456 و اسپیکر رو هم جی وی سی HX 7158
    رو که گفتید بهتر نیست پایونییر تهیه کنم.یا همین ها کافیه ...مرسی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام خدمت اقا حمید عزیز و مابقی کاربرای گل سایت
    با عرض تبریک سال نو خدمت تمامی عزیزان که انشالله سال خوبی داشته باشین
    1 - این نصاب ، وقتی بهش گفتیم روی اسپیکرهامون نویز افتاده به من گفت عیب از دینام هست خلاصه ما رو قبل عید فرستاد دنبال نخود سیاه و ما هم دینام و باتری رو چک کردیم کاملا سالم بودند حالا منتظرم تا مغازه رو باز کنه و برم سر وقتش
    اقا حمید دو نوع علت بهم گفتند برای افتادن نویز و راهکارش رو هم گفتند اما یادم رفت.اگر زحمت نیست مجدد بهم علت و راهکارها رو بگین تا برم حالیش کنم.
    2 - الان 10 روز از زمان نصب سیستممون میگذره ، صدای کنوود 7056 تا 35 میره اما من از 25 توی این 10 روز بیشتر نکردم.حالا میخوام بدونم الان دیگه میتونم گین رو تنظیم کنم و صدا رو مثلا تا 35 ببرم بالا؟یه وقت به امپ و اسپیکر فشار نیاد؟اگر جواب "نه" هست بهم بگین پس من کی میتونم صدای این سیستم خشگلم رو ببرم روی 35

13. این کاربر از muiacir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •