تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1457 از 2376 اولاول ... 4579571357140714471453145414551456145714581459146014611467150715571957 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,561 به 14,570 از 23756

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه استقلال: Esteqlal F.C. News

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

قلعه نويى با طعنه به فدراسيون فوتبال گفت: ديگر تصميم گرفتم در مورد تاج و برنامه ريزى سازمان ليگ هيچ حرفى نزنم. در اين بازى مجبور شدم از آرش برهانى استفاده كنم اما كشاله او كش آمد و آسيب ديد.
    برهانی مصدوم شد ؟؟؟؟ :o

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

قلعه نويى با طعنه به فدراسيون فوتبال گفت: ديگر تصميم گرفتم در مورد تاج و برنامه ريزى سازمان ليگ هيچ حرفى نزنم. در اين بازى مجبور شدم از آرش برهانى استفاده كنم اما كشاله او كش آمد و آسيب ديد.
    این نمیتونه واقعیت داشته باشه احتمالاً زود خوب میشه

ایشالا بازی ذوب آهن-پرسپولیس مساوی میشه ما هم بازی با مس رو می بریم فاصله می گیریم از پرسپولیسی ها و اصفهونیا؛
    این تیمه فیروز کریمی هم شاخ شده جدیدا؛ فکر کنم بازی بعدیمون با اوناست نه؟
    اولاً که خوش اومدی

با صبا باطری جمعه 3 بهمن بازی داریم، یعنی هفته ی بیست و سوم !

بازی های استقلال :

شنبه 14 دی، استقلال - مس ساعت 15:30

جمعه 27 دی، برق - استقلال ساعت 15:00

جمعه 3 بهمن، استقلال - صبا باطری ساعت 14:30

شنبه 12 بهمن، استقلال اهواز - استقلال تهران ساعت 13:30

چهارشنبه 16 بهمن، راه آهن - استقلال ساعت 15:45

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حرفهای علیزده بعد از گل بخودی
    علیزاده: فقط مى گویم شرمنده ام ؟؟!!

على علیزاده مهاجم استقلال در بازى دیروز تیمش مقابل سپاهان یک گل به تیم خود زد تا همین موضوع سبب شکست آبى ها و پایین آمدن روحیه تیمى شود.علیزاده در این ارتباط فقط خودش را شرمنده هواداران مى داند. با پایان یافتن بازى استقلال سراغ این بازیکن را گرفتیم که علیزاده فقط مى گفت شرمنده ام. وى تصریح کرد: چه حرفى مى توانم بزنم؟! باور کنید با پایان یافتن بازى داشتم دیوانه مى شدم. وقتى نتوانستم گل زده ام را جبران کنم، همه چیز برایم تمام شده بود. در طول بازى فقط به دنبال جبران گل زده ام بودم اما نتوانستم راه به جایى ببرم. الان هم شرمنده کادرفنى، بچه هاى تیم و هواداران هستم. واقعاً مقابل آنها خجالت زده هستم. علیزاده درخصوص بازى گفت: از اول هم مى دانستیم بازى سختى را پیش رو داریم. تمام هدف ها پیروزى مقابل سپاهان بود اما گل زود هنگام آنها تمام برنامه هاى ما را به هم ریخت. نباید به سپاهان مى باختیم اما متأسفانه در اصفهان همه چیز به نفع سپاهانى ها تمام شد. موقعیت هاى ما به گل تبدیل نمى شد. ضمن اینکه داور هم علیه استقلال قضاوت کرد. یک پنالتى را براى ما نگرفتند ضمن اینکه توپ برهانى به گل تبدیل شد اما... به هر حال ما باید در بازى هاى آینده بهتر ظاهر شویم تا به راحتى صدرنشینى را از دست ندهیم

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

استقلال در تركيه به سپاهان باخت

استقلال تهران در فولادشهر به سپاهان باخت اما اگر بخواهيم باخت استقلال را آناليز كنيم، بايد تاكيد كنيم كه استقلال در تركيه به سپاهان باخت؛ آنجا كه تمرينات استقلال ، بدون برخى از بازيكنان اصلى برگزار شد . برهانى ، قربانى، منتظرى و طالب لو در عمان و سپس در اسپانيا بودند، جان واريو در برزيل به سر مى برد و فرهاد مجيدى هم در دوبى به دنبال تيم مى گشت. با اين حساب فلسفه تشكيل اردو در تركيه چه بود؟

دربى يك ميليونى استقلال

استقلال و پرسپوليس كمتر از ۴۵ روز ديگر مقابل يكديگر صف آرايى كرده و دربى حساس تهران را برگزار خواهند كرد تا هياهوى فوتبال به اوج برسد. البته با توجه به موضعگيرى هاى اخير هنوز مشخص نيست كه دربى در همان تاريخ اوليه (۲۵ بهمن) برگزار مى شود يا زمان ديگرى برايش تعيين مى شود اما با اين وجود دربى هميشه دربى است و پيروزى در آن براى هر ۲ تيم از اهميت ويژه اى برخوردار است و بدون شك قلعه نويى و پيروانى از همين حالا در انديشه رؤيارويى با همديگر هستند.در همين ارتباط از جمع استقلالى ها خبر مى رسد كه اگر شاگردان امير موفق به شكست پرسپوليس شوند. هر كدام از آبى پوشان نفرى يك ميليون تومان پاداش خواهند گرفت. پاداشى كه اگر به واقعيت بدل شود در نوع خود رقمى، قابل توجه است. البته اين جايزه نقدى هنوز به صورت رسمى تأييد نشده و فعلاً در حد حرف است.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض

جباری بعد از بازی با مس خوب میشه دیگه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

می برند و سنگ پرتاب می کنند

روزنامه ی دنیای فوتبال

البته این استقلالی‌های نگونبخت اهل اصفهان بوده اما جرمشان خیانت به تیم همشهری بود.

این تصاویر در لحظه‌ای روی دوربین رضا سعیدی‌پور ثبت شده كه همه عكاس‌ها در هول و ولای سفر به تهران بودند. رضا كه معلوم نیست برای چی در زمین باقی مانده بود، این ماجرا را اینطور تعریف می‌كند: «داشتم از زمین بیرون می‌رفتم كه دیدم در گوشه‌ای از سكوها عده‌ای از طرفداران استقلالی، سر خود را لای دو دست گرفته‌اند تا از پرتاب سنگ در امان باشند.»(عكس یك) البته این استقلالی‌های نگونبخت اهل اصفهان بوده اما جرمشان خیانت به تیم همشهری بود. بنابراین چاره‌ای جز این نبود. مهاجمان سنگ‌ها را از جایگاه روبه‌رو پرتاب می‌كردند. نهایتا حملات به جایی رسیده كه این بندگان خدا فنس‌ها را پاره كرده تا از فضای پشت دروازه خود را به راهروی خروجی برسانند. (عكس 2 و 3). عكس آخر هم مربوط به لحظه‌ای است كه درد بعضی‌ از سنگ‌های به هدف نشسته را نشان می‌دهد! سعیدی‌پور چلیك چلیك مشغول عكاسی بوده كه ناگهان مزه یك باتوم محترم را روی بازوی راست خود حس می‌كند. ظاهرا پلیس محترم ورزشگاه متوجه شده كه در صورت عكاسی ممكن است محرومیتی مجدد گریبان سپاهان را بگیرد. واقعا عجیب است كه سپاهان با این تیم توانا چرا برای سازماندهی طرفدارانش اقدامی جدی انجام نمی‌دهد. نكند این عكس‌ها مدركی برای محرومیت مجدد باشد؟ خدا نكند! ما فقط به چیزهای خوب فكر می‌كنیم

پروفشنال AntAreS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Alpha-Scorpii

پيش فرض

ما یه انتفاضه ام تو اصفهان داشتیم
    بیچاره ها رفتن ورزشگاه ببین چه بلایی سرشون آوردن

آخر فروم باز emad64's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    بندرعباس

پيش فرض

ویرایش شد.........
    بعداً این پست پُر خواهد شد
    Last edited by emad64; 31-12-2008 at 12:47. دليل: عکس هارو بعد گذاشتی، دستت درد نکنه :دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

ويرايش شد...
    Last edited by S A A M; 31-12-2008 at 13:47.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خيلي جالبه ها ها ها هاها

ما اصلا سپاهان راتیم فرض نمی کنیم!
    تیمی که با وحشی بازی و مسائل خارج فوتبال به اینجا رسیده ارزشی نداره.

دلم به حالتون سوخت با گذاشتن این عکس اگه شما تازه این را درست کردی ما دو ساله از این چیزها درست کردیم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •