از نصب DirectX و درایورهای صحیح کارت گرافیکتون اطمینان حاصل کنید. بهتره آخرین درایورها رو دانلود کنید.
از نصب DirectX و درایورهای صحیح کارت گرافیکتون اطمینان حاصل کنید. بهتره آخرین درایورها رو دانلود کنید.
سلام بچه ها
این بازی darkspore جدیدا که اومده چجوریه ؟ چرا نه کرکی براش هست و بازی هم نمیشه کرد .
6 گیگ رفتیم دانلود کردیم ها . چجوریه خواهشا یکی بگه .
این همه کرک!!
کرک Darkspore:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدچکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویدئوی آموزشی لینک بالا:
کرک Darkspore، اگه تورنت بلدید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا هیچ کی نیست جواب مارو بده ؟
صفحه قبلم درخواست دادماا
اینترنت رو زیر و رو کردم کرک واسه این بازی پیدا نکردم
توروخدا بدین بهم
Winter Sports 2011
منم همچین مشکلی دارم !
کرک Winter Sport 2011:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکرک Winter Sports Go for Goldاگه تورنت بلدید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by resident; 03-06-2011 at 18:29.
ممنون ولی اون دوتا لینک بالا که مثل همن و اجازه دانلود واسه ایرانی ها رو نمیده
تورنتش هم که فیکه . من خودم هیچ جای دیگه نتونستم کرکی واسش پیدا کنم .
اگه لینک دیگه داری دستت درد نکنه .
کرک Dragon Age Origins، اگه تورنت بلدید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآره، مثل همدیگه هستن، گفتم اگه اولی جواب نداد (چون لینک مستقیم صفحه رو دادم، لینک دومی باشه)
همین ها رو دارم، مگر اینکه صبر کنید ببینم حجمش چقدره، اگر تونستم دانلود و واستون آپلود کنم.
Last edited by resident; 03-06-2011 at 18:39.
دستت درد نکنه
کرک درست شد
اما حالا این مشکل رو با بازی دارم
دیدم، نوشته Recconect...... خودتون هم میدونید منظورش اینه که دسته یک (کنترلر 1) رو دوباره وصل کنید. این بازی رو با کیبرد بازی می کنید یا دسته؟ بی سیم یا باسیم؟
هرچی هست مشکل از کنترلرتونه (کیبرد یا دسته)
من این بازی رو انجام ندادم تاحالا که بدونم چطوریه، احیانا مثل PES یا FIFA خارج از بازی تنظیمات نداره؟ مثلا تنظیمات گرافیک و دسته و...؟
================================================== ================================================== ==========================
این بازی رو انجام ندادم بتونم دقیق راهنمایی تون کنم؛ برای مشکل شما اینو پیدا کردم:
که یه فایلی رو باید دانلود کنید و بعدش بازی رو میتونید نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by resident; 04-06-2011 at 13:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)