اینترنت ایران از هزار تا صافی رد میشه، معلوم نیست داده ها ارسالی کاربرها توسط چند سازمان زیر و رو میشه تا بخواهد دست کاربر نهایی برسه، همه اینها باعث ایجاد تاخیر در تبادل داده ها میشه.
اینترنت ایران از هزار تا صافی رد میشه، معلوم نیست داده ها ارسالی کاربرها توسط چند سازمان زیر و رو میشه تا بخواهد دست کاربر نهایی برسه، همه اینها باعث ایجاد تاخیر در تبادل داده ها میشه.
حرفت کاملا درسته...کاش حداقل سرعت و حجمی که میدن رو یکم درستش کنن...مخصوصا با اومدن کرونا خیلی زندگیا تغییر کرد دیگه تکنولوژی و اینترنت جزو زندگی همه شده تمام کسایی که تو یه خونه ن از اینترنت استفاده میکنن چه برا درس چه کار چه سرگرمی...اطلاعات چک میشه کاریش نمیتونیم بکنیم حداقل استانداردای این لامصبو یذره بالاتر ببرین که بهترین سرویس دهنده تو کشور با توجه به گفته های خودشون بالاترین بسته حجمش 300-400 گیگ نباشه اونم رو این adsl ای که خودم به زور 12 مگ میگیرم...به جا اینکه روز به روزم شرایطش بهتر بشه ارزون تر بشه با توجه به همه گیری اینترنت بدتر قیمتا میره بالا
اونکه ثباتش از adsl ام بدتره هزینه اینترتی هم که باید بکنی خیلی بیشتر میشه...زیر ساخت تقویت بشه و این تکنولوژی های تاریخ مصرف گذشته رو کنار بزارن مشکلات حله ولی تو کدوم قسمت وضع خوبه اینجا و رسیدگی میکنن که اینترنت دومیش باشه
شما هم از ساعت 9 شب تا 1 اینترنتتون دچار مشکل میشه ؟ کلا پینگ خارجی من میره رو هوا
نمیدونم اگه بخاطر استفاده زیاد بود رفته رفته خراب میشد و رفته رفته خوب میشد این اما دقیقا سر یه ساعت مشخص درست میشه نمیدونم داستان چیه
مشکل از زیرساخته من الان 3 تا شرکت دارم شاتل اسیاتک پیشگامان همشون همین اتفاق میافته براشون
منم شاتل دارم الان پینگ 4.2.2.4 شده 200 کلا نت هم داغونه بازی هم نمیشه کرد جالبیش اینه پکت لاس نداره ولی مثلا شوتر انلاین که بازی میکنم اصلا انگار تیرایی که از اسلحه من بیرون میاد حساب نمیشه!!نمیدونم چه هنری به خرج دادن که تونستن همچین حرکت جدیدی بزنن و اینجوری داغونش کنن نتو. پینگم با سرور بحرین مثلا 30 تا رفته بالا با سرور المان هم که شده 160 نمیدونم باید چه کار کنم جمع کنم از جای دیگه بگیرم ؟ واقعا خسته شدم .میدونم برم جای دیگه هم احتمالا همین اشو همین کاستست
دوستمون بالاتر گفت منم با حرفشون موافقم مشکل زیرساخته احتمالا برای همین تعویض سرویس دهنده بخاطرش فقط بی نت موندن برا هفت هشت روزه
دوستان سلام
من الان تو این دو هفته اخیر سه بار خطم دچار مشکل شده مشکل معمولا بعد از ظهر شروع میشه تا نصف شب سرعت به شدت میاد پایین مثلا سرعت دانلود میشه ۲۰ کیلو بایت
و زنگ که می زنم به پشتیبانی صدای ضبط شده میگه که خط شما به علت مشکل خارج از شبکه دچار افت سرعت شده و این مضخرفا
من الان بیشتر از ده ساله که مشترک شاتلم و همچین موضوعی به این صورت تا حالا نبوده جریان چیه ؟
نت شاتل تازه گرفتم واسه بازی ولی الان کالاف 2019 وارد هیچ سروری نمیشه و تایم اوت میشه کسی راه حلی داره؟
بریج مستقیم وصل کن به کامپیوتر رو ویندوز کانکشن بساز شاید مشکل بهتر بشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)