تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1456 از 1547 اولاول ... 45695613561406144614521453145414551456145714581459146014661506 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,551 به 14,560 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه A-L PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

چند وقت پیش مشکل داشت حل شد...الان دوباره چند شبه شروع شده همین مشکل این بار کلی با پشتیبانی تماس گرفتم که آخه داستان چیه شبا اینترنت کلا رو هواس...کلی چرت گفتن و آخرم گفتن مشکل خارجیه و داخل شاتل هم نیست حل شدنش طول میکشه...من که نمیدونم داستان چیه ولی انصافا اینترنت جزو حال بهم زن ترین چیزا تو این کشور شده بس که محدودیت براش میزارن چه تو فروشش چه تو استفاده ش و بعید هم نیس این همه فیلترینگی که میکنن این مشکلو بوجود آورده باشه
    اینترنت ایران از هزار تا صافی رد میشه، معلوم نیست داده ها ارسالی کاربرها توسط چند سازمان زیر و رو میشه تا بخواهد دست کاربر نهایی برسه، همه اینها باعث ایجاد تاخیر در تبادل داده ها میشه.

در آغاز فعالیت amirmini's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینترنت ایران از هزار تا صافی رد میشه، معلوم نیست داده ها ارسالی کاربرها توسط چند سازمان زیر و رو میشه تا بخواهد دست کاربر نهایی برسه، همه اینها باعث ایجاد تاخیر در تبادل داده ها میشه.
    حرفت کاملا درسته...کاش حداقل سرعت و حجمی که میدن رو یکم درستش کنن...مخصوصا با اومدن کرونا خیلی زندگیا تغییر کرد دیگه تکنولوژی و اینترنت جزو زندگی همه شده تمام کسایی که تو یه خونه ن از اینترنت استفاده میکنن چه برا درس چه کار چه سرگرمی...اطلاعات چک میشه کاریش نمیتونیم بکنیم حداقل استانداردای این لامصبو یذره بالاتر ببرین که بهترین سرویس دهنده تو کشور با توجه به گفته های خودشون بالاترین بسته حجمش 300-400 گیگ نباشه اونم رو این adsl ای که خودم به زور 12 مگ میگیرم...به جا اینکه روز به روزم شرایطش بهتر بشه ارزون تر بشه با توجه به همه گیری اینترنت بدتر قیمتا میره بالا

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

مشکل شاتل دقیقا از 6 شروع میشه 1 شب تموم میشه حالا تا کی ادامه داره خدا میدونه

نظر من اینه کلا بیخیال ADSL باس بشی من تقریبا تمام شرکتا بودم خودشون ایراد داشتن ک هیچ مرکز مخابراتی هم جای خودش

من خودم مجبورم برم سراغ LTE پینگشم خوب نیس ولی بهتر از خط چرت و پرته
    اونکه ثباتش از adsl ام بدتره هزینه اینترتی هم که باید بکنی خیلی بیشتر میشه...زیر ساخت تقویت بشه و این تکنولوژی های تاریخ مصرف گذشته رو کنار بزارن مشکلات حله ولی تو کدوم قسمت وضع خوبه اینجا و رسیدگی میکنن که اینترنت دومیش باشه

4. این کاربر از amirmini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

شما هم از ساعت 9 شب تا 1 اینترنتتون دچار مشکل میشه ؟ کلا پینگ خارجی من میره رو هوا

نمیدونم اگه بخاطر استفاده زیاد بود رفته رفته خراب میشد و رفته رفته خوب میشد این اما دقیقا سر یه ساعت مشخص درست میشه نمیدونم داستان چیه

6. این کاربر از FXPRO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

شما هم از ساعت 9 شب تا 1 اینترنتتون دچار مشکل میشه ؟ کلا پینگ خارجی من میره رو هوا

نمیدونم اگه بخاطر استفاده زیاد بود رفته رفته خراب میشد و رفته رفته خوب میشد این اما دقیقا سر یه ساعت مشخص درست میشه نمیدونم داستان چیه
    مشکل از زیرساخته من الان 3 تا شرکت دارم شاتل اسیاتک پیشگامان همشون همین اتفاق میافته براشون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

منم شاتل دارم الان پینگ 4.2.2.4 شده 200 کلا نت هم داغونه بازی هم نمیشه کرد جالبیش اینه پکت لاس نداره ولی مثلا شوتر انلاین که بازی میکنم اصلا انگار تیرایی که از اسلحه من بیرون میاد حساب نمیشه!!نمیدونم چه هنری به خرج دادن که تونستن همچین حرکت جدیدی بزنن و اینجوری داغونش کنن نتو. پینگم با سرور بحرین مثلا 30 تا رفته بالا با سرور المان هم که شده 160 نمیدونم باید چه کار کنم جمع کنم از جای دیگه بگیرم ؟ واقعا خسته شدم .میدونم برم جای دیگه هم احتمالا همین اشو همین کاستست

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منم شاتل دارم الان پینگ 4.2.2.4 شده 200 کلا نت هم داغونه بازی هم نمیشه کرد جالبیش اینه پکت لاس نداره ولی مثلا شوتر انلاین که بازی میکنم اصلا انگار تیرایی که از اسلحه من بیرون میاد حساب نمیشه!!نمیدونم چه هنری به خرج دادن که تونستن همچین حرکت جدیدی بزنن و اینجوری داغونش کنن نتو. پینگم با سرور بحرین مثلا 30 تا رفته بالا با سرور المان هم که شده 160 نمیدونم باید چه کار کنم جمع کنم از جای دیگه بگیرم ؟ واقعا خسته شدم .میدونم برم جای دیگه هم احتمالا همین اشو همین کاستست
    دوستمون بالاتر گفت منم با حرفشون موافقم مشکل زیرساخته احتمالا برای همین تعویض سرویس دهنده بخاطرش فقط بی نت موندن برا هفت هشت روزه

اگه نباشه جاش خالی می مونه hassan_sia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من الان تو این دو هفته اخیر سه بار خطم دچار مشکل شده مشکل معمولا بعد از ظهر شروع میشه تا نصف شب سرعت به شدت میاد پایین مثلا سرعت دانلود میشه ۲۰ کیلو بایت
    و زنگ که می زنم به پشتیبانی صدای ضبط شده میگه که خط شما به علت مشکل خارج از شبکه دچار افت سرعت شده و این مضخرفا
    من الان بیشتر از ده ساله که مشترک شاتلم و همچین موضوعی به این صورت تا حالا نبوده جریان چیه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نت شاتل تازه گرفتم واسه بازی ولی الان کالاف 2019 وارد هیچ سروری نمیشه و تایم اوت میشه کسی راه حلی داره؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2020
    محل سكونت
    نوار غزه

پيش فرض

نت شاتل تازه گرفتم واسه بازی ولی الان کالاف 2019 وارد هیچ سروری نمیشه و تایم اوت میشه کسی راه حلی داره؟
    بریج مستقیم وصل کن به کامپیوتر رو ویندوز کانکشن بساز شاید مشکل بهتر بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •