سلام.
از همین جا خوندم پذیرش فوق دیپلم تو سپاه بیشتر از لیسانس و بالاتره، حالا اگه کسی فوق دیپلم باشه براحتی مییوفته سپاه؟ 2-واسه پذیرش گرفتن از سپاه باید در چه زمانهایی اقدام کرد؟
با تشکر
سلام.
از همین جا خوندم پذیرش فوق دیپلم تو سپاه بیشتر از لیسانس و بالاتره، حالا اگه کسی فوق دیپلم باشه براحتی مییوفته سپاه؟ 2-واسه پذیرش گرفتن از سپاه باید در چه زمانهایی اقدام کرد؟
با تشکر
ممنون از پاسخ تون
میخواستم بدونم این دوره آموزشی همه یکسان هستن؟مثلا همه فوق دیپلمه یا لیسانسه هستن یا نه قاطی پاتیه؟
سلام
من ارديبهشت اعزامم و ليسانس مكانيك دارم.
كسي ميدونه مراكز آموزشي پادگان هايي(ارتش - سپاه - ناجا ) كه ليسانس مي گيرند كدوم ها هستند؟ لطفا كدها و اسم مراكز رو بگين.
مثلا ممكنه ليسانس بيفته عجب شير يا كرمان؟؟؟؟![]()
Last edited by global_id; 09-03-2013 at 12:22.
معمولا دیپلم و زیر دیپلم جدا. فوق دیپلم ، لیسانس یکجا و فوق لیسانس و دکترا یکجا.
ولی در برخی از پادگانها مشاهده شده که فوق دیپلم لیسانس و فوق لیسانس در یکجا خدمت میکنند.( مخصوصا در ناجای خراب شده)
Last edited by pedromi; 09-03-2013 at 12:41.
آقا من رفتم براش گرفتم 250 تومن بود و تاریخ اعزام به خدمت هم اول اردیبهشت 92 فقط یه نکته ای میزان تحصیلات رو زده :فوق دیپلم غیرپزشکی رشته اش که کامپیوتر هست نزده میخوام بدونم طبیعی هست و رشته رو نمیزنند یا باید رشته هم تو برگه زده بشه چون شنیدم رشته کامپیوتر بهتر هست و خدمت راحت تری دارند
اسم کاربریم نوشته شده که! عارف هستم.
من معاف دائم پزشکی ماده 41 بند 36 شدم.![]()
نه درسته مشکلی نیست برای استفاده از رشته هم خودشون باید تو یگان اعلام کنند که رشته شون کامپیوتر هست
سلام خیر به راحتی نمیشه افتاد سپاه یا باید پارتی داشته باشی یا بسیجی یا شانس
در مورد پذیرش هم اول ببین کجا پذیرش میکنه بعد مدارکت رو بفرست المثنی برگ سبزت رو بگیر ببر همونجایی که میخوای پذیرش بشی
Last edited by SNOW PATROL; 09-03-2013 at 16:53.
راهی هست زودتر از اول اردیبهشت اعزام بشه؟ این پذیرش سپاه چیه هست با پذیرش سپاه ممکنه زودتر اعزام بشه؟
نه دیگه ما زود تر از اردی پذیرش نداریم پذیرش سپاه هم یعنی بری برای سپاه پذیرش کنی و بیوفتی سپاه و اونجا خدمت کنی که در شرایط عادی کار اسانی نیست
دوستان مراحل اقدام برای خدمت رو به صورت کامل میخوام...اگه نکنه ای چیزی هم هست متذکر بشینممنون..
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)