سلام to all
من یه 360 با برد opus دارم که سه چراغ شده میخواستم ببینم جایی اینو از من میخره؟؟
(درایو هیتاچی . کابل کامپوننت . ترانس . قاب سفید
بدون دسته بدون هارد و بدون مموری!!!
سلام to all
من یه 360 با برد opus دارم که سه چراغ شده میخواستم ببینم جایی اینو از من میخره؟؟
(درایو هیتاچی . کابل کامپوننت . ترانس . قاب سفید
بدون دسته بدون هارد و بدون مموری!!!
مال منم ایتوری شد
مشکل از بازیته بازیو از و هارد پاک کن یه red dead دیگه بخر
بعد از یه جای دیگه بازیاتو بخر که اینتوری نشه
من که احساس می کنم شدیداً اشتباه کردم ایکس باکس خریدم!!!!فرق چندانی بین PC و XboX ندیدم حداقل تو این دو سه تا بازی فرقی ندیدم(Splinter Cell,Dead Red Redemption )
بازیهاش که ارزون نیستن.حداقل باید 2500 یا 3000 هزار بدیم برای بازی-اما برای PC با حداقل 800 میشه یه بازی خرید.
اگه بخواهیم بهترین کیفیت را داشته باشیم باید یه مانیتور یا تلویزیون HD داشته باشیم با اون قیمت زیاد!!!!
اما PC این دردسرها رو نداره
...
خوب بی خیال جواب سوال قبلیم داده نشد:
من شنیدم یه راهی هست برای اینکه بشه روی هاردهای USB برای آرکید هر چقدر که می خوای(تا جایی که ظرفیت داره)بازی نصب کرد.حتماً میدونید در حالت معمولی تقریباً 16 گیگ(یعنی دوتا بازی)بیشتر نمیشه نصب کرد و بقیه ظرفیت هارد را نمیشناسه.
راهی هست؟
اقا شما هم حرف زدی ها بازی های x360 شاید مثل بازی pc باشه ولی وقتی بازی میکنی میبینی که خیلی تو بازی از نظر game paly گرافیک خیلی سر تره از pc و pc تو برای بازی باید بندازی آشغالی ..... وبه سن ودرک و علاقه هم زیاد ربط داره تا خوشت بییاد . کلان x360 یک چیز دیگر هست ... با 10 سال تجربه در بازی کنسول و کامپیوتر می گم... و قیمت بازی هم خیلی الان کم شده ... ولی pc یک بازی میشه 3 تا dvd و مشکل کرک. ویندوز..ویروس.دی وی دی.کارت گرافیک.وخیلی چیز دیگر که به نظر من pc باید جم بشه و pc بازها گیمر واقعی نیستند ...
نکته: و ویرایش بازی های pc به دست نابود گران بازی های رایانه ای... ولی x360 نه ..
و tv هم مال من 21 اینچ LG .... ال سی دی هم نیست ولی توپه تو بازی .. تو هم x360 بچسب..
Last edited by m jax; 25-05-2010 at 07:49.
جواب2:
من فقط با دسته 30 دقیقه مشکل داشتم در بازی سوم شخص ..... ومیخواستم بگم که بهترین و راحت ترین دسته ای که تو عمرم بازی کردم xbox 360 بوده که دسته پلی استیشن باید بره بوق بزنه.و به نظر من برای بازی با دسته 360 گه میخوای کامل مسلط بشی به سن خیلی ربط داره داداش من میگه عالیه و خوش دسته سن برادرم:26 هست .....ومنم خودم خیلی رازی ام تو بازی سوم شخص خوره هستم دسته x360 تودستام مثل موش گرفتاره و کامل مسلطم نمی دونم شما چطوری میگی سخته ....شاید سن شما کمه..
دوست عزیز تا دسته x360 هست ...موس کیلو چنده...x360 بچسب...
Last edited by m jax; 25-05-2010 at 16:33.
اشتباه نکن و x360 رو نفروش و ... که من قبلا کردم رو انجام نده . شما الان داری بازی ها رو بدون نصب اجرا می کنی. کلی انحصاری برای کنسولت اومده که حتی PS3 هم نداره . ( Alan wake و Geow )
بازی هایی که روی PC می آیند جدیدا 2 ماه یا بیشتر تاخیر می خورند در حالی که شما قبلش بازی رو خز کردی رفته .
سلام
ناتال كي عضه ميشه؟ و اينكه نرم افزاري نيومده كه جلوي بن شدن رو بگيره؟
ممنون دوست عزیز خیالم راحت شد![]()
سلام دوست عزيز
خود مايكروسافت گفته بود كه براي تعطيلات پايان سال جاري ميلادي به بازار عرضه ميشه، ولي هفتهی گذشته یکی از مسوولان کمپانی مایکروسافت از عرضهی عمومی حسگر حرکتی ناتال در ماه اکتبر سال جاری میلادی خبر داد.
مسوولان کمپانی مایکروسافت برنامههای ویژهای برای معرفی حسگر حرکتی ناتال در جریان نمایشگاه E3 سال جاری میلادی ترتیب دادهاند. طبق اخبار منتشر شده مسوولان مایکروسافت در کنفرانس بعد از ظهر روز سیزدهم ژوئن بطور کامل به حسگر حرکتی ناتال خواهند پرداخت.
طبق برنامهریزیهای انجام شده قرار است حسگر حرکتی ناتال قبل از تعطیلات کریسمس سال جاری میلادی وارد بازار شود.
و سوال دوم شما=> خير.
البته شما halo reach و fable 3 رو فراموش كرديد.
بله، به لينك زير مراجعه كنيد:
راهنمايي==> به جاي --------- از بازيسنتر استفاده شود.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 1987msb; 25-05-2010 at 10:17.
خب سوال اولتون رو که جواب دادن ولی درباره سوال دومت بگم شما اگه بن بشید سریال دستگاهتون توسط مایکرو
ثبت میشه و میرید تو لیست سیاه !!!
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)