85.15.1.14
85.15.1.15
85.15.1.14
85.15.1.15
سلام
1. شاتل 30 تومن نمیگیره، یه هزینه نصب و راه اندازیه و رانژه هم مثل بقیه هست که شما چون خودتون راه اندازی بلدید بهتون هزینه نصب رو پس میدن
2. شاتل توی زمینه تخصیص پورت مریضه ! برای من گفتن تا 9 روز هم ممکنه طول بکشه من هم شکایت زدم دو روزه وصل شد! اوضلا باید شکایت بزنی تو این ممکلت
3. در بقیه زمینه ها (برای من یکی که اول اسیاتک بعد شاتل بعد های وب بعد پارس انلاین بودم البته دو تای اولی برای سالها پیشه اون موقع که بیشتر 126 کیلو بایت نمیدادن) بهترین شرکت بوده، اگر شما بری توی پست های من همش در حال شکایت و ناله بودم! چون کیفیت خط برام مهمه و قطع نشدنش، الان سه ماهه شاتلم حتی یه بار قطع نشده (جز یه بار 5 ثانیه) و از جهت پکت لاس و سرعت و همه چیز اوکی هست، و توی این سه ماه منی که هر هفته زنگ میزدم پشتیبانی پارس یا بقیشون یه بار هم زنگ نزدم! ضمن این که هر تغییر یا امار و ارقامی و چیزی بخوای هم توی پنلشونه و پشتیبانی انلاینشونم مثل شرکتای خارجی بازی ها همیشه آنلاینه و جواب میده نمیخواد زنگ بزنی
کلا راضی هستم، گرون تره اما راحتم و خیالم کلا راحته
این هم راهنمایی
سلام خسته نباشید. اقا شاتل برای رشت خوبه؟
قبلا داشتم راضی بودم
الان مخابرات هستم چندسالی تا یکی دوماه پیش خوب بود یهو داغون شد
یه سوال دیگه من تو اسیت speedtest دانلودم روی 1.36 مگ بر ثانیه هست ولی موقع دانلود نهایت میرسه 200 کیلوبایت در ثانیه تا چند وقت پیش 1.2 مگ در ثانیه دانلود میشد الان ولی بکشه 200 کیلوبایت
مشکل از کجاس؟
پینگ شاتل 4.2.2.4 200ms شده مال بقیه همینجوره؟
چند وقت پیش مشکل داشت حل شد...الان دوباره چند شبه شروع شده همین مشکل این بار کلی با پشتیبانی تماس گرفتم که آخه داستان چیه شبا اینترنت کلا رو هواس...کلی چرت گفتن و آخرم گفتن مشکل خارجیه و داخل شاتل هم نیست حل شدنش طول میکشه...من که نمیدونم داستان چیه ولی انصافا اینترنت جزو حال بهم زن ترین چیزا تو این کشور شده بس که محدودیت براش میزارن چه تو فروشش چه تو استفاده ش و بعید هم نیس این همه فیلترینگی که میکنن این مشکلو بوجود آورده باشه
حالا جالبیش اینه دیشب پیام زدم بشون چرا اینطوره میگن خط شما نویزش وحشتناکه گفتم من پایین ترین سرعت هم اوردم ارتباطی نداره زیر بار نرفت
یک بار ارزو بدل موندیم به شرکتای سرویس دهنده زنگ بزنم بگن مشکل از سمت ماست نشد که بشه
من انقد پیگیری کردم با تماس و پیام سر موضوعای مختلف واقعا خسته شدم سرویس دهنده های دیگه م متاسفانه بدون مشکل نیستن انگاری برا آدم تو این خراب شده هیچ انتخابی نیس...خیلی وقته بخاطر محدودیت حجما شخصا دارم اذیت میشم مخصوصا با شاتل تو این کرونا و این داستانا ولی هیچ راه دیگه ای نیس انگاری اینترنت خوب و بدون مشکل برا ما رویا محسوب میشه
چه مدتی همین شکل بود؟ چون تازه اومدم اینطوری گندشو بالا اوردن امشب هم همینطوره
سری قبل که یکماه و خورده ای پیش بود شاید بگم حدود 15 روز همین داستان بود تو ساعتای شب کلا اینترنت خارجی افتضاح بود...متاسفانه دوباره چهار پنج شبه برای من این شکلیه باز که احتمالا دیگه این بار حمع میکنم سرویسمو بعد چند سال از یه سرویس دهنده ای میگیرم که حداقل دیگه یه حجم بهتر بهم بدن با قیمت مناسبتر
مشکل شاتل دقیقا از 6 شروع میشه 1 شب تموم میشه حالا تا کی ادامه داره خدا میدونه
نظر من اینه کلا بیخیال ADSL باس بشی من تقریبا تمام شرکتا بودم خودشون ایراد داشتن ک هیچ مرکز مخابراتی هم جای خودش
من خودم مجبورم برم سراغ LTE پینگشم خوب نیس ولی بهتر از خط چرت و پرته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)