.
.
یکی به من بگه چرا خط من ترکید :|
همیشه SNR روی 24 الی 26 بود Line هم حدود 20db بود خطمم روی 6 مگ بسته بود
الان یه دفه ترکید و حاصلش این شد
قطعی هم زیاد شده
جریا چیه :|
![]()
.
.
یکی به من بگه چرا خط من ترکید :|
همیشه SNR روی 24 الی 26 بود Line هم حدود 20db بود خطمم روی 6 مگ بسته بود
الان یه دفه ترکید و حاصلش این شد
قطعی هم زیاد شده
جریا چیه :|
![]()
Last edited by poorya_2; 01-10-2014 at 21:06.
من الان توی سایت سپنتا رفتم محدودیت شبانش از صبانت هم که بدتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
modulation رفته روی g.dmt خودتون تنظیم کردید یا اتوماتیک رفته؟ اگر اتوماتیک بوده چک کنید ببینید کسی تلفن به پریز جدیدی نزده؟ اگر هم که خودتون تنظیم کردید برگردونید روی adsl2+
در مشهد که مخابرات فقط تو کمپین تجاریش 10 مگ با شبانه رایگان داره که یک مودم هم هدیه میده و فقط هم یکساله قرارداد میبنده.و برای یکسال 360 تومان میگیره و 120 گیگ هم دانلود روزانه در یکسال داری.اگر هم مودمشونو نخواهی به جاش بهت حجم میدن.من فکر نمیکنم به غیر از این طرح مخابرات طرح دیگه ای واسه 10 مگ با دانلود شبانه داشته باشه.اگر شما پیدا کردی به ما هم خبر بده لطفا.
نه عزیز همیشه روی این بود
مثل اینکه یه نفر با کابل ها ور میرفت اخه کلا تلفن قطع شده بود
تا اومدم برم چک کنم دیدم درست شد
اصلا کیفیت خط رو نگا ، ادم کیف میکنه
![]()
پس سپنتا هم به گند کشیده شد. این گام به جلو در راه پیشرفت و خدمات رسانی به مصرف کنندگان ایرانی عزیز رو تبریک میگم
Last edited by sunmaster_7; 01-10-2014 at 23:19.
شما آخرین دفعه که چک کردید دانلود شبانه برابر با حجم شبانه نبود؟ یعنی تازه این اضافه شده؟
شما مگه نمی گید خطتون روی 12 مگ بسته شده بوده؟ الان که 6 مگ هست منظورتون max rate بود؟
بله درسته. البته زیاد هم عجیب نیست وقتی میبینن دیگران از شبانه رایگان دارن پول در میارن طبیعی است که دیگ طمع به جوش میاد. تو کشور ما کی از پول بدش امده که اینا دومیش باشن
بعله دیگه اپیدمی شده یا بقول قدما "یه بز گر یه گله رو گر میکنه"
نکته جالب اینکه این شرکتهای pap قبلا تو جلساتشون با سازمان و وزارتخانه همیشه دست پایین رو داشتن و بنوعی
توسری خور بودن اما از ابتدای دولت جدید انگار باهم کاکا شدن و هی قوانین رو بنفع خودشون میبندن و کی به کیه !
هم بازارو اشفته دیدن هم آبو گل الود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)