چه ربطی داره؟! مگه من می گم پینگ زیر 80 با خارج نمی شه گرفت؟! معلومه شدنی هست دیدیم چندین بار ولی بحث سر اینه که ایشون داره با های وب این پینگ رو می گیره تهران هم هست بعد توی همون لحظه توی تهران چندین و چند نفر دیگه تست می گیرن پینگشون حداقل 40-50 ثانیه از این بالاتره. این اصلا هیچ توجیه منطقی ای من براش پیدا نمی کنم!
در مورد فاصله و سرعت آپلود هم اصلا ربطی نداره درسته فاصله تاثیر می زاره ولی بحث سر اینه که اصلا ما نداریم آپلود ۳ مگ روی بستر adsl حال حاضرمون برای این annex a فقط داریم. نهایت تا ۲ مگ می تونه باشه اگر فوق العاده خط خوب باشه.
ببین شما پینگت با گیت وی شرکت یعنی همون اولین خط تریس بعد از روتر هر چی باشه می شه پینگ اضافه شما نسبت به خود نماینده. با های وب معمولا دیدیم که پینگ با گیت وی شرکت بین 30-40 هست شما این رو کم کنی می شه پینگ خود نماینده به طور تقریبی البته. یعنی اگر با 4.2.2.4 شما داری پینگ 120 می گیری نماینده اصلی داره تقریبا 80-90 میلی ثانیه پینگ می گیره. برای همینه که می گم پینگ 70 با سرور فرانکفورت با های وب طبیعی نیست.
مهدی جان بله می شه بست ولی آیا شما بالاتر از 1.5 مگ تونستی سرعت آپلود بگیری؟! مطمئنا نه. از لحاظ اسمی که کاری نداره حتی می شه 5 مگ بست ولی خط نمی کشه جوابگو نیست