تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1455 از 2199 اولاول ... 4559551355140514451451145214531454145514561457145814591465150515551955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,541 به 14,550 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

من الان 1 مگ اداری دارم. سرعت دانلودم تقریباً همیشه بین130 تا 150 کیلوبایته.
    مال منم همینه اما شبا کم شده
    ولی اینایی که طرح نوروزی گرفتم انگار 1/5 برابره سرعتشون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من 700 مگ دانلود داشتم 67 مگ سند (آپلود) هیچ چیزیم آپلود نکردم فقط دانلود و وبگردی. امیدوارم کمکت کرده باشم
    مرسی عزیز .من رو ایکون کانکشن کنار ساعت کلیک می کنم رسیوم رو زده 300.000 سندمم زده 308.000 خیلی برام عجیبه ..شاید واحد سندم ی چیز دیگس یا قاطیه . حالا باید تو روز ی تست بزنم ببنم چند مگ ازم کم می کنه

داره خودمونی میشه feri2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من دو مگ طرح قدیمی داشتم که دیروز تموم شد و مجبور شدم از این طرح های جدید بگیرم سرعتم دقیقا نصف شده قبلا 200-250 بود الان اومده رو 120-150, یعنی در واقع سرویس 1 مگ کردن تو پاچمون دزدی تو روز روشن, همینطور از وقتی سرویس جدید فعال شده هنگ کردم هزینه بیشتر واسه همون سرویس دو مگ بدی اما سرعت عملا نصف ,واقعا مبین نت انصافت رو شکر

پروفشنال Mr.World.Wide's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من سرعت 1 مگ رو دارم
    دیشب حدود 2.5 گیگ دانلود داشتم
    با دانلود منیجر 2 دقیقه قبل از دو زدم سرعتم 140 بود
    حدود ساعت 2.10 دقیقه سرعت کم شد حدود 30 رسید
    بعد همزمان دو تا دانلود دیگه رو هم گذاشتم و هر سه با هم سرعتشون 30 بود
    صبح پا شدم اون دو تا یه 500 مگ بود و یه 900 مگ دانلودش تموم شده بود
    اون اولی هم حدود 900 مگ دانلود شده بود.
    به نظرم اینجوری بهتره که چند تا دانلود بذارم به صورت همزمان و از سرعت استفاده کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مرسی عزیز .من رو ایکون کانکشن کنار ساعت کلیک می کنم رسیوم رو زده 300.000 سندمم زده 308.000 خیلی برام عجیبه ..شاید واحد سندم ی چیز دیگس یا قاطیه . حالا باید تو روز ی تست بزنم ببنم چند مگ ازم کم می کنه
    فیل---ترشکن سند را زیاد میکنه.
    البته بستگی به نوعش و نوع کار شما هم داره؛ مثلاْ بازی.

6. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

مبین نت اصلا رقیب adsl محسوب نمیشه. نیازی به رقابت با اونا نداره. کاربرای مبین نت خاص اند. یا کسانی اند که نیاز به اینترنت با قابلیت جابجایی دارن یا کیای اند که بنا به علل مختلف نمی تونن adsl بگیرن مثلا خطشون رانژه نمیشه یا صاحبخونه نیستن یا ... به همین دلیل مقایسه قیمت ها و خدمات مبین نت با adsl ها کاملا اشتباه هست. رقیب اصلی مبین نت در خال خاضر وایمکس ایرانسل است که جدیدا خیلی افتضاح شده. خب وقتی رقیب اصلی اش خوب کار نکنه و مبین نت خیالش از این بابت راحت باشه خیلی راحت خودش رو انحصارگر فرض می کنه و قیمت هاش رو با بدترین خدمات بالا میبره... حداقل تا زمانی که ایرانسل رقابت اش رو با مبین نت واقعی نکنه و رایتل و 3G به طور کامل و واقعی جا نیفته اوضاع مبین نت همین طور و بلکه بدتر هم خواهد بود.
    چرا آقا قابل مقایسه اند. حداقل قابل مقایسه بودند. زمانی که ما میخواستیم اینترنت پر سرعت تهیه کنیم، بین ADSL و وایمکس تردید داشتیم. اون موقع قیمتا به هم نزدیک بود و حتی قیمتای مبین نت بهتر بود. از طرفی وایمکس سیار بود و به خط تلفن وابستگی نداشت. این شد که ما وایمکس رو انتخاب کردیم و تا الانم راضی بودیم. الانم مشکل فقط قیمتشه که اصلاً به صرفه نیس. کیفیتش برای ما مطلوب بوده.

8. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اقا قضیه این نا محدود 8صبح تا 8 شب چیه؟ کیفیتشون چطوره کسی امتحان کرده؟
    یعنی شما 12 ساعت سرویس داری دقیقا از 8 صبح سرویست وصل میشه و ساعت 8 شب قطع میشه.دانلود شبانه نداری ولی محدودیت حجمی هم نداری.سرعت هم طبق تستی که دوستان گذاشتند سرعت اسمی رو میده و کم نمیشه.
    منم قبلا سرعتم رو 95 ثابت بود ولی الان حدود یه هفته میشه که سرعت خیلی کم شده برام حدود 30 فقط یکی دو ساعت اخر دوباره خوب میشه.(512)
    +
    سلام منم با سرویس 128 شبا سرعتم رو مرز 100 بود اما دیشب و امشب نهایتش 30 میشه. خطم پی سی ام و از مجبوری مبین نت گرفتم. بنظرتون درست میشه؟ تازه میخاستم سرویس یک مگ بگیرم از این به بعد
    قبلا بله ولی الان همه سرویسها سرعت اسمی دارند.اگه سرعتتون بیش از یک چهارم از سرعت اسمی کم شده قانونا می تونید شکایت کنید و به پشتیبانی بگید.
    من تا الان ب خاطر بارندگی نمی دونم ب خاطر چی قطع بودم .
    بچه ها ی چیز مهم دقت کردم در مورد مصرف پهنای باند .
    من بیشتر نصف مصرفی حجمم ارسالی هست !!!در صورتی که هیچی اپلود نمی کنم!! وبگردی ساده و دانلود دارم . شما هم چک کنید ببینید همینطوره!
    ممکنه از طرف مبین نت دستکاری شده باشه!!؟ اخه این همه ارسالی واسه چی !
    مثلا 2 ساعت تو نت هستم دریافتم 200 مگ هست ارسالم 250 مگ!! دانلود موزیک و تو سایت ها چرخیدن ک انقدر اپلودی نداره شما ها هم چک کنید بی زحمت نتیجشو بم بگید
    مشکل از مبین نت نیست.شما یا مشکلت همون فیل.تر شکنه یا شاید برنامه ای جاسوسی روی سیستمت نصبه.
    سرعت روزانه من 140 شبانه شده 30
    خط 1مگ
    واقعا چرا ؟
    افت سرعت در دانلود شبانه رو همه دارن.

10. این کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان من یک راهنمایی لازم دارم.

من می خوام وایمکس جیبی مبین نت رو بگیرم. برای من مهم اینه که اینترنت قطعی یا packet loss نداشته باشه. آیا این خصوصیت رو داره این اینترنت ؟
    اگه نداره چه اینترنتی رو پیشنهاد می کنید ؟

ممنون

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

+

قبلا بله ولی الان همه سرویسها سرعت اسمی دارند.اگه سرعتتون بیش از یک چهارم از سرعت اسمی کم شده قانونا می تونید شکایت کنید و به پشتیبانی بگید.
    فکر نمیکنم هیچکدوم از سرویس ها سرعت اسمی رو هم داشته باشن؛چون توی سایتش زده 1 به 4 و یه حساب کنیم میبینیم که سرعت 2 مگ باید حدود 400-500 باشه دانلودش اما بهترین حالتش میشه 1 به 8 که حدود 250 هست

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر نمیکنم هیچکدوم از سرویس ها سرعت اسمی رو هم داشته باشن؛چون توی سایتش زده 1 به 4 و یه حساب کنیم میبینیم که سرعت 2 مگ باید حدود 400-500 باشه دانلودش اما بهترین حالتش میشه 1 به 8 که حدود 250 هست
    دوست عزیز ، سرویس ها به کیلو بیت هست نه کیلو بایت .
    بنابراین حتی اگه ضریب 1 به 1 یا همون اختصاصی باشه 2 مگابیت میشه 256 کیلوبایت .

14. 2 کاربر از .:Bardia:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •