تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 1455 از 1759 اولاول ... 455955135514051445145114521453145414551456145714581459146515051555 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,541 به 14,550 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    من یمشکلی دارم اونم اینکه مدم smc دارم که بعداز اینکه reset کردم با admin دیگه نمیتونم وارد فریمور بشم دوباره هم reset کردم باز هم نمیشه در ضمن از طریف telnet هم نمیشه
    e-mail : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

از کجا میشه فهمید که یک خط تلفن تخلیه شده ؟؟ ، برای من الان چراغ اینترنتم به حالت قرمز رنگ هست(مودم D-Link هه)، الان تخلیه شده یا اینکه باید زنگ بزنم اون شرکت اینترنت و سوال کنم که تخلیه شده یا خیر.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر اسمون خدا

پيش فرض

سلام من مودم Maxnet 530i دارم .این بعضی وقتها قطع میشه و فقط تنها راه وصل کردن اینترنت روشن و خاموش کردن مودم
    .از شرکت همیارنت شیراز استفاده میکنم.تو محله ما خوبه .سرعتش هم بد نیست.از اسپلینتر هم استفاده نمیکنم.کانفینگ هم رو حالت کانکت اوتوماتیک هست.
    بعضی وقتها دیونه کننده میشه.شرکت میگه قطعی از مودم.

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من مودم dlink که گرفتم از splitter که خروجی میگیرم برای مودم کار میکنه ولی تلفن کار نمیکنه ..ولی اگر مودم را سیمش را قطع کنم تلفن کار میکنه..منظورم اینه که سپلیتر وقتی تک خروجی داشته باشه کار میکنه اشکال از اونه یا مودم یا با هم نمیخونن ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آموزش تنظیم مودم TP-Link TD-8811

مودم TD-8811 یک مودم ADSL با طراحی فوق العاده و ساخت با کیفیت بوده که عملکرد بالا و پایداری خوب را در کنار سادگی در استفاده ارائه می دهد. این مودم براحتی تنظیم شده و حتی بدون هیچ تنظیم خاصی قابل استفاده است. علاوه بر تنظیم تحت وب، می توان بسادگی توسط نرم افزار همراه آنرا تنظیم نمود. دارای DHCP داخلی بوده که برای سرویس دهی به تعداد زیادی کامپیوتر به آسانی راه اندازی میشود. این مودم قطعا پر فروش ترین مودم بازار ایران است و تقریبا با همه سیستم عامل ها سازگار بوده و با کلیه سرویس دهندگان اینترنت همخوانی دارد.
    پنل جلویی:

چراغ های نمایشگر پنل جلویی به شرح زیر است:
    1. چراغ Power: نشانده اتصال صحیح آداپتور برق به دستگاه است.
    2. چراغ USB: نشاندهنده اتصال مودم توسط کابل USB به کامپیوتر است.
    3. چراغ LAN: نمایانگر اتصال LAN به یک وسیله دیگر است
    4. چراغ ADSL: در صورت ثابت روشن بودن نمایانگر وجود سرویس ADSL روی خط تلفن متصل شده است.
    5. چراغ Internet: در صورت تنظیم صحیح مودم و اتصال مودم با اینترنت این چراغ روش خواهد شد.

پنل پشت دستگاه:

اتصالات پشت دستگاه به شرح زیر است:
    LINE: اتصال به خط تلفن از طریق Splitter
    USB: محل اتصال کابل USB
    LAN: اتصال کابل شبکه برای کامپیوتر
    RESET: دکمه ریست کردن مودم
    POWER: اتصال آداپتور برق
    ON/OFF: دکمه روش و خاموش کردن

اتصال مودم:
    1. نیازمندی های سیستمی:
    1.1. سرویس ADSL فعال از سرویس دهنده گان اینترنت
    1.2. یک کامپیوتر با کارت شبکه کابلی و کابل شبکه (کابل شبکه در پک مودم موجود است)
    1.3. فعال بودن پروتکل TCP/IP روی کامپیوتر (بصورت پیش فرض در ویندوز فعال است)
    1.4. یک مروگر وب مانند فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، کروم، اپرا یا .....

اتصال به مودم
    لطفا قبل از هر کاری از فعال بودن سرویس ADSL خود مطمئن شوید (با اتصال مودم به خط تلفن باید چراغ ADSL پس از حدود 30 ثانیه ثابت روش شود) سپس مراحل زیر را برای اتصال مودم انجام دهید: 1. اتصال کارت شبکه کامپیوتر به یکی از پورت های LAN مودم با کابل شبکه مناسب (اگر کامپیوتر شما دارای کارت شبکه نیست یا میخواهید کامپیوتر دومی را بوسیله USB به مودم متصل کنید ابتدا نحوه راه اندازی USB را در آخر همین مقاله مطالعه نموده و سپس مراحل کار را از همین جا ادامه دهید) 2. اتصال خط تلفن از طریق Splitter موجود در پک مودم به مودم
    3. اتصال آداپتور برق و سپس روشن کردن مودم

شکل زیر راهنمای خوبی برای اتصالات است:

راهنمای تنظیم سریع:
    1. آدرس IP پیش فرض این مودم 192.168.1.1 و Subnet Mask آن 255.255.255.0 است. این مقادیر قابل تغییر است اما در این راهنما ما از مقادیر پیش فرض جهت تنظیم استفاده می کنیم. تنظمات IP کارت شبکه متصل شده را برای اتصال صحیح تنظیم کنید، اگر از نحوه این کار اطلاع ندارید به لینک زیر مراجعه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    2. تنظیم این مودم توسط یک مرورگر وب انجام میشود و در هر سیستم عاملی امکانپذیر است. آدرس مودم را در مرورگر خود وارد کنید:
    3. بعد از چند لحظه پنجره جدیدی باز شده که از شما Username و Password مودم را درخواست می نماید این مقادیر بصورت پیش فرض admin و admin (بصورت حروف کوچک) است. آنها را وارد کرده و روی دکمه OK کلیک کنید.
    توجه:
    الف. این Username و Password را با Username و Password ی که ISP به شما داده اشتباه نگیرید.
    ب. اگر صفحه درخواست Username و Password ظاهر نشد به به معنی این است که یا شما تنظمات کارت شبکه مناسبی ندارید که باید آنها را بازبینی کنید و یا روی مروگر شما پ ر و ک س ی تنظیم شده که باید در اینترنت اکسپلورر به منوی Internet Option و سپس به Connection و سپس در قسمت Lan Setting رفته و تیک آیتم Using P r o x y را برداشته و OK کنید. 4. بعد از ورود موفق به صفحه تنظمیات مودم، صفحه زیر را مشاهده خواهید کرد. روی Quick Setup کلیک کنید.

5. در این قسمت مقادیر VPI و VCI را در فیلد های مربوطه وارد کنید، مقادیر VPI و VCI برای هر ISP ممکن است متفاوت باشد مقادیر متداول آن در ایران 0 و 35 برای اکثر سرویس دهنده ها و 0 و 59 برای پارس آنلاین است. اگر از این مقادیر مطمئن نیستید از ISP خود سوال کنید. روی دکمه Next کلیک کنید.

6. در این صفحه گزینه PPP Over Ethernet PPPoE را انتخاب و آیتم Encapsulation Mode را روی LLC رها کرده و روی دکمه Next کلیک کنید. در این مرحله اگر شما Bridging را انتخاب کنید کار تنظیم مودم به پایان رسیده است اما بعدا برای اتصال به اینترنت باید در ویندوز یک کانکشن از نوع Broad band و PPPoE بسازید و در آنجا Username و Password ی را که از سرویس دهنده اینترنت گرفته اید وارد کرده و آن کانکشن را کانکت کنید. در واقع شما می توانید بدون هیچ تنظیم خاصی و تنها با اتصال مودم و ساخت این کانکشن در ویندوز از این مودم استفاده کنید اما در این حالت شما فقط با کامپیوتری که کانکشن را اجرا کرده است به اینترنت دسترسی دارید ولی روش شرح داده شده در این مقاله حرفه ای تر بوده و تمامی کامپیوتر های متصل به مودم (مثلا از طریق یک سوییچ شبکه) می توانند از اینترنت استفاده کنند چرا که مودم کار اتصال را انجام میدهد.
    7. در این صفحه اطلاعات (Username و Password) مربوط به سرویس اینترنتی را که خریداری کرده اید در فیلد های PPP Username و PPP Password را وارد کنید، سایر گزینه ها را بدون تغییر رها کنید و فقط در گزینه Dial On Demand تیک مربوطه را بردارید، روی Next کلیک کنید. 8. خلاصه ای از تنظیمات نشان داده میشود. روی دکمه Save/Reboot کلیک کنید و حدود 2 دقیقه منتظر بمانید تا مودم راه اندازی شده و به اینترنت متصل شود. در خلال راه اندازی دستگاه را خاموش نکنید. نشانه تنظیمات صحیح شما روشن شدن چراغ اینترنت است.
    تنظمات USB:
    برای کسانی که کامپیوتر آنها دارای کارت شبکه نیست و یا به هر دلیل میخواهند از رابط USB استفاده کنند مراحل زیر نشان داده میشود. با نصب رابط USB شما در اصل یک کارت شبکه مجازی نصب میکنید. نرم افزار های مرتبط در CD همراه محصول وجود داشته یا از سایت رسمی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دانلود است. مراحل نصب درایور USB:
    با اتصال کابل USB به مودم و سپس به کامپیوتر، سیستم عامل شما در مورد نصب یک سخت افزار جدید پیغام خواهد داد. شما شکل زیر را مشاهده خواهید کرد، Install from a list of specific location را انتخاب و دکمه Next را کلیک کنید.
    در این صفحه گزینه Search Removable Media را تیک زده ودکمه Next را کلیک کنید. دقت کنید که CD مودم باید در داخل CD-ROM قرار گرفته باشد.

در این مرحله ویندوز درایور مربوطه را از CD یافته و آنرا نصب می کند.

سپس در پنجره زیر روی Finish برای اتمام مراحل نصب کلیک کنید.

در اینجا یک کارت شبکه در کامپیوتر شما نصب شده است (بصورت مجازی) و شما می توانید مانند یک کارت شبکه واقعی از آن برای اتصال به مودم بهره ببرید. توجه کنید که مراحل فوق در ویندوز XP بوده و در ویندوز ویستا و سون مراحل فوق بصورت اتوماتیک انجام خواهد گرفت در غیر اینصورت مراحل نصب تفاوت اندکی با ویندوز XP دارد. برای ادامه کار تنظیم به مرحله 1 مراجعه کنید.

اکنون مودم شما آماده کار بوده و می توانید از اینترنت لذت ببرید. فقط به نکات زیر توجه کنید:
    1. کلیه محصولات TP-LINK را فقط با گارانتی معتبر فرادانش تهیه کنید تا در صورت بروز مشکل متحمل ضرر نشوید. فروشگاه سایبرکانکت محصولات TP-LINK را با گارانتی رسمی فرادانش توزیع می کند و نماینده انحصاری آن در استان کرمانشاه است. 2. صفحات نشان داده شده در این آموزش مربوط آخرین فریم ور این دستگاه تا لحظه نگارش این مطلب است و ممکن است در نسخه های مختلف تفاوت های اندکی وجود داشته باشد. اگر از گزینه خاصی مطمئن نیستید آنرا تغییر ندهید.

6. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام من مودم D-LINK مدل 2520-U
    دارم ..چند تا سوال داشتم ..
    ۱-میخوام این مودم را wireless کنم چه راهی ر آپیشنهاد میکنید ؟
    ۲-من وقتی کابل LAN را وصل میکنم به laptop هم ADSL وصل هست هم به وایمکس تو خانه ...سوالم اینه که به کدوم در حقیقت وصل هست ..چون به جفتش که نمیتونه وصل بشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

باید روتر بگیرین و قیمت روتر هم با قیمت wireless برابری میکنه فکر کنم منطقی تره که یک مودم وایرلس بگیرین

پروفشنال kasi58's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

باید روتر بگیرین و قیمت روتر هم با قیمت wireless برابری میکنه فکر کنم منطقی تره که یک مودم وایرلس بگیرین
    ممنون..در مورد سوال دومم هم جواب بدید ممنون میشم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام من مودم D-LINK مدل 2520-U
    دارم ..چند تا سوال داشتم ..
    ۱-میخوام این مودم را wireless کنم چه راهی ر آپیشنهاد میکنید ؟
    ۲-من وقتی کابل LAN را وصل میکنم به laptop هم ADSL وصل هست هم به وایمکس تو خانه ...سوالم اینه که به کدوم در حقیقت وصل هست ..چون به جفتش که نمیتونه وصل بشه ؟
    روی قسمت کانکشن نشون میده که به کدوم وصله.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

از کجا میشه فهمید که یک خط تلفن تخلیه شده ؟؟ ، برای من الان چراغ اینترنتم به حالت قرمز رنگ هست(مودم D-Link هه)، الان تخلیه شده یا اینکه باید زنگ بزنم اون شرکت اینترنت و سوال کنم که تخلیه شده یا خیر.
    هر وقت چراغ dsl مودمت خاموش شد خطت تخلیه شده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •