و همچنین باید با اون شماره تلفنی که ثبت نام کردی وصل بشی ..با شماره دیگه وصل نمیشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
و همچنین باید با اون شماره تلفنی که ثبت نام کردی وصل بشی ..با شماره دیگه وصل نمیشه
والا من از همون اوایل مخابرات دارم این مشکلات قطعی رو ندارم شاید مشکل از خط شماست
من کلا از مخابرات راضی بودم
اون مشکل فیلترینگ هم خیلی کم برا من اتفاق می افته
سرویس شما کلاسیک هست
به قول حسین وقتی یه مشکلی پیش میاد همه شیرجه میزنن تو تاپیک![]()
خدا کنه مشکل حل بشه چون من انتخاب دیگه ای جز مخابرات ندارم
چون مزخرفترین مرکز مخابراتی تبریز رو دارم![]()
دیر یا زود این اتفاق باید می افتاد. البته من که پرسیدم گفتن بیشتر از نصف لیمیت نمیشه! جشنواره رو فقط به خاطر دانلود ثبت نام کردم که اگه اینم لیمیت بشه دیگه دلیلی نمیبینم که از مخابرات استفاده کنم! فقط باید دعا کنیم که لیمیت از نصف بیشتر نباشه! اون موقع دیگه بعد از اتمام جشنواره سرویسهای دیگه به درد نمیخورن چون سرعتی براشون نمیمونه!
دلیلشم اینجور گفتن که چون کسایی که نامحدود دارن به خاطر مصرف پهنای باند زیاد تو مخابرات نمیتونن از ساعت 2 به بعد پیج لود داشته باشن و حقشون ضایع میشه!!!
تا اونجایی که من میدونم وقتی با کانکشن وصل میشی مک آدرس مودم پاک میشه.
خواهشش
واسه این مورد بخصوص(کسر اشتباه حجمها) میشه تقاضای خسارت کرد؟
ماکس نت وی آی پی 3 ماه 8 گیگ رو زده 98 تومن که اگه کسی برای اولین بار بخواد از ماکس نت سرویس بگیره میشه 124500تومن بدون هیچ حجم اضافه ای.
منتهی ضریب اشتراک رو نوشته 1به 2 که شبانه رایگان هم داره.
از اون طرف مخابرات الترا رو 12 گیگ سه ماه رو بدون احتساب هزینه های اولیه میده105630 تومن.
منتهی ضریب اشتراکش رو نمیدونم.
با این حساب اگه شما باشی در شریط فعلی کدوم رو انتخاب میکنید؟
سرعتا رو کم کردن؟
دوستانی که حجمشون برنگشته هنوز شمارشون رو برام پ.خ کنن. ممنون
Last edited by Amin.Senator; 24-09-2013 at 17:28.
بچه ها الان زنگ زدم به پشتیبانی گفتن دارن یه سری تغییراتی برای سرعت تو شبانه میدن واسه همین هم سرعت نصف شده تو روز و بعد 2- 3 روز درست میشه و شبا سرعت رو محدود میکنن
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)