مشخصات پایونر5050 را می خواستم 7650 را فروختم و5050 خریدم نظرتون چییه به نظر من 5050 خیلی خوبه فقط دمو نداره؟
مشخصات پایونر5050 را می خواستم 7650 را فروختم و5050 خریدم نظرتون چییه به نظر من 5050 خیلی خوبه فقط دمو نداره؟
سلام .ببخشید اگه میشه یه آمپیلی واسه dls 1073 معرفی کنید
سلام به همه به خصوص اقا حمید
من از نزدیک صدای کامپوننت را نشنیدم،اگه شما میگید خوبه ،میرم تهیه میکنم،البته بعد از عیدـ
ماشین 206ـمیشه رو طاقچه نصب کرد؟
از نظر هزینه مشکل نیست،فقط، نمیخام زیاد بالا بره،چند مدل خوب بهم پیشنهاد بدید ممنون میشم،باحدود قیمتش.
درمورد پخش میشه بگید کنوود 7056 چطوره؟پخش قبلیم 7150 بود،کدوم بهتره؟
Last edited by ali honey; 19-03-2014 at 21:16.
با سلام به همه دوستان و تبریک پیشاپیش برای سال نو
امروز رفتیم برای خرید عید، یه مقدار میوه گرفتیم گذاشتیم صندوق عقب ماشینم پارک کردیم گوشه خیابون که پیاده راحتتر بریم یه کمی خرید کنیم. یه دو ساعتی طول کشید برگشتیم دزدگیر رو زدم صداش میگفت که دزدگیر قبلا عمل کرده، ماشین رو چک کردم چیز خاصی ندیدم رفتم وسایل رو بزارم تو صندوق (اون صحنه و حسی که تو دل آدم یه دفعه میریزه برا هیچکس پیش نیاد!) جناب دزدان قفل صندوق رو شکسته بودن و آمپلی و سبد میوه ها رو برده بودن، نکته تاسف برانگیز قضیه اینجا بوده که دزدگیر عمل کرده و اینا با وجود صدای دزدگیر با خیال راحت تمام پیچهای آمپلی رو باز کردن سیمها رو هم باز کردن و بردن!
البته نکته مثبت هم این بوده که به زاپاس و جک و جعبه ابزار دست نزدن.
ایشالله که برای هیچ کدوم از دوستان پیش نیاد این موضوع، چند تا پیشنهاد میکنم برا دوستایی که سیتم دارن تو صندوق عقب:
قفل صندوق رو عوض کنین (پراید!) از نوع سوییچی بندازین
برا کاپوت قفل بزارین تا نتونن دزدگیر رو از کار بندازن
مغزی قفل درها رو عوض کنین سوییچی بندازین تا راحت با یه پیچ گوشتی باز نشه در
شاسی صندوق عقب رو از داخل قطع کنین تا اگر کسی اومد تو ماشین نتونه راحت صندوق رو باز کنه
رو باندای عقب یه رو داشبوردی چیزی بزارین تا تو چشم نباشن
در آخر یه آمپلی بهم معرفی کنید تا بعد از عید برم بگیرم الان پخش بدون آمپلی کار نمیکنه!
آخ آخ
متاسفم داداش
مطمئن باش 10 برابرشو با پول دوا دکتر میدن
ولی آخه شما چرا آمپ رو داخل صندوق عقب پراید نصب کرده بودین
این پراید همینجوریش یه لگد محکم بزنی صندوق عقبش باز میشه!
ایشالا بعدش که آمپ خریدی پشت صندلی عقب نصبش کن که نه تو چشمه نه کسی راحت میتونه بهش دسترسی پیدا کنه
اتفاقا من رو پراید خودم قفل درهای جلو + صندوق عقب رو از نوع کلیدی انداختم ( ینی کلیدشون مجزا از کلید استارت ماشینه )
آقا خیلی ناراحت شدیم
خدا از سرشون نگذره که شب عید مردم رو خراب میکنن
خداروشکر که به مالت خورد
اینو به فال نیک بگیر که شاید خدای نکرده زبونم لال قرار بود تصادفی چیزی اتفاق بیفته که اینجوری رفع بلا شد
سلام
سال نو رو خدمت تمامی دوستان تبریک عرض میکنم
ان شاالله که سال خوبی رو پیش رو داشته باشید
اقا حمید عید شما هم مبارک. ممنون از پاسخی که دادین خب حالا تو سایز 12 چه مدلی پیشنهاد میکنید هم ساب هم کامپوننت هم امپ. مرسی...
سلام خدمت تمام دوستان و بخصوص آقا حمید؛
سال نو رو به تمام اعضای p30 تبریک میگم و امیدوارم سال بسیار خوبی داشته باشید.![]()
سلام به همه دوستان عیدتن مبارک
می خواستم یه پخش و 2 تا باند عقب برای 405 بگیرم به نظر شما چه مارکی و چه مدلی بگیرم..
خیلی اهل صدای بلند نیستم کیفیت می خوام...
سال نو بر تمامی دوستان و عزیزان مبارک باد
سالی شاد توام با سلامتی و کامیابی برای همه سروران آرزومندم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)