اگه ساکن رشت بودین سرعتتون ب طور حتم 60 بود...
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه ساکن رشت بودین سرعتتون ب طور حتم 60 بود...
چرا اینجا نباید باشه ؟ ... من الان یک ساله و نیم هست که از اندیشه دارم ... حالا رشت که یوزرهاش بیشتره
من چیزی راجب اندیشه نمیدونم ولی اینو میدونم
چون مرکز اندیشه رشته...سرعت بالا تره
هشتبر ی کوچولو از رشت دوره اخه
تو همه شهرها سرعت بالا نمیدن -- مثلا اون موقع که خطوط رشت مثل الان شلوغ نبود (( حدود 7 یا 10 ماه پیش )) 128 محدود لاهیجان از 128 محدود رشت سرعت کمتری داشت
مثلا سرعت انزلی به طور متوسط از لاهیجان بالاتر بود
البته اینا واسه قبل بود -- نه الان که به دلیل شلوغی پورتا ترکیده![]()
الان هیچ قانونی ندارن![]()
اگه کسی اینترنت مخابرات داره یه کم راجع به تعرفه های جدید و سرعتشون اطلاعات بده.چون قیمت ها خیلی عجیبه مثلا 256 نامحدود12600 و 512 نامحدود 20500
میخواستم دامون نت بگیرم این هارو دیدم فعلا صبر کردم ببینم نظر بقیه چیه.شنیدم مخابرات قطعی زیاد داره و سرعتش اوایل اشتراکت خوبه ولی بعد پایین میاد.اگه میشه هر چه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم
Last edited by hajsin; 18-02-2013 at 22:44.
به جون خودم دوران اندیشه هم فکر کنم به سر برسه ... چیه آخه بابا ... دوست من میگه سرعت 128 نامحدود من رو 40 هست ... انزلی زندگی میکنه ... حالا من هم 40 باشم ... به خدا جای تاسف داره
دوست عزیز این تعرفه های نامحدودی که شما میگی نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 10 هست -- یعنی همون dial-up
تعرفه 256 نامحدود 28 تومان و 512 نامحدود 145 هزار تومان هست
در مورد قطعی و کاهش سرعت بستگی به شهر سکونت شما داره
مثلا الان رشت کلا ترکید و سرعت پایین اومده
دوستان ۵۱۲ نامحدود اندیشه خط ۵ رشت چنتا سرعت میده؟
من ۱تا۷ صبح با ۵۱۲ محدود نزدیکای ۳گیگ دانلود میکردم، این ۵۱۲ نامحدود بدردم میخوره؟
من که رفتم یه ماهه رایگان پارس آنلاین رو ثبت نام کردم ببینم چجوریاس
ولی هیچی مثل نامحدود نمیشه![]()
دوست عزیز 512 نامحدود 145 هزار تومان قیمتش هست
اون 512 نامحدود که 20 تومان قیمتشه ضریب اشتراک 1 به 10 داره --- همون dial-up خودمون
البته سرعتش فکر نکنم زیاد باشه -- چون الان با این شلوغی خط سرعت استاندارد میدن و ارزش نداره واسه سرعت 64 شما 145 تومان پول بدی -- چون حداکثر تو 24 ساعت 5 الی 6 گیگ دانلود میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)