تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1454 از 1849 اولاول ... 454954135414041444145014511452145314541455145614571458146415041554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,531 به 14,540 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

الان سرعت زیر 3۰۰ کیلو بایته تو اینترنت ۱۶ مگ. لعنت بهت های وب !!! تازه هر روز یکی در میون این اختلالات داریم. حداقلش یک روز در میون !!

تلگرام و اینستا گرام که دبگه حرفشو نزن . انگار مثل زمانای قدیم باید کبوتر بفرستیم تا نامه و جوابش بیاد . این قدر که کند کردن .

چرا من گول این های وب رو خوردم این همه حجم الکی تو جشنواره یلداش خریدم که الان باید خودمو فحش بارون کنم. خوبه می دونستم های وب چطوریه که باز گول حجم ارزونش نسبت به قبل جشنواره اش رو خوردم !!

واقعا راست گفتن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی

الان با پشتیبانی اینترنتی صحبت کردم گفتم اگه نمی تونید اینترنت درست بدید تا شکایت کنم ازتون بعد هم قطع کنم اینترنتمو و تمام می گفت مشکل از مرکز مخابراتی خودتون هست . گفتم این همه فوروم اینترنتی و آدم هست تو انی کشور همه بد میگن از اینترنت شما نکنه همه کشور مراکز مخابراتیش داغونه که همه می نالن از شما . دیگه جوابی واسش نموند!!!

گفتم اینترنت 16 مگ سرعت دانلود باید رو 100 کیلو بایت باشه .
    می خو استم بگم که این چه سرویس دهنده اینترنتی هست که سرعت دانلود با استفاده از ... شکن و تغییر دادن آی پی بیش تر از سرعت دانلود با خود آی پی ایران هست که دیگه نگفتم
    البته می خواستم چیزای دیگه ای هم بگم ولی لعنت کردم شیطون رو
    خودش از چت زنده خارج شد !!!!!!!!!!!!!
    تخلیه کن راحت میشی از دست این سرطان،یه ماه پیش تخلیه کردم الان حال میگنم با ایرانسل،
    شما حتما به سامانه ۱۹۵ شکایت کن که بررسی کنن مشکل سرعتتو وگرنه این های وب آشغال با این پشتیبانی نفهم فقط بلدن بگن مشکل از مرکز مخابراتی و نویز خطه،
    جالبه بخای از های وب تخلیه کنی حتما باید از سایت ۱۹۵ شکایت کنی وگرنه تخلیه نمیکنن تحت هیچ شرایطی

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

الان سرعت زیر 3۰۰ کیلو بایته تو اینترنت ۱۶ مگ. لعنت بهت های وب !!! تازه هر روز یکی در میون این اختلالات داریم. حداقلش یک روز در میون !!

چرا من گول این های وب رو خوردم این همه حجم الکی تو جشنواره یلداش خریدم که الان باید خودمو فحش بارون کنم. خوبه می دونستم های وب چطوریه که باز گول حجم ارزونش نسبت به قبل جشنواره اش رو خوردم !!

واقعا راست گفتن چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی
    مگه شما چقدر حجم تو جشنواره یلدا خریدی که هنوز تموم نشده ؟؟؟

اگه حجم اضافی داری بده ما هم دانلود کنیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

تخلیه بخوام کنم چقد زمان میبره دوستان؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

تخلیه کن راحت میشی از دست این سرطان،یه ماه پیش تخلیه کردم الان حال میگنم با ایرانسل،
    شما حتما به سامانه ۱۹۵ شکایت کن که بررسی کنن مشکل سرعتتو وگرنه این های وب آشغال با این پشتیبانی نفهم فقط بلدن بگن مشکل از مرکز مخابراتی و نویز خطه،
    جالبه بخای از های وب تخلیه کنی حتما باید از سایت ۱۹۵ شکایت کنی وگرنه تخلیه نمیکنن تحت هیچ شرایطی
    همه isp ها از نظر تخلیه اینجوری هستن؟ منظورم اینه که حتما باید ازشون شکایت کرد به 195 واسه تخلیه؟؟ آخه من مخابرات داشتم اینطوری نبود و فقط لازم بود مالک خط بره پیششون تا اقدام کنن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

همه isp ها از نظر تخلیه اینجوری هستن؟ منظورم اینه که حتما باید ازشون شکایت کرد به 195 واسه تخلیه؟؟ آخه من مخابرات داشتم اینطوری نبود و فقط لازم بود مالک خط بره پیششون تا اقدام کنن .
    فقط این های وب اینجوریه،
    آسیاتک،صبانت و چند شرکت دیگه داشتم زود تخلیه میکردن و مثل های وب آدمو بازجویی نمیکردن،
    اینترنت مخابرات همین که مالک خط درخواست جمع آوری بده ده دقیقه بعد تخلیه میکنن ،
    چند سال پیش اینترنت مخابرات طرح پیش پرداخت داشتم،تمدید نکردم خودشون طرح پیش پرداختو حذف کردن و پول اینترنت رو قبض میومد نمیدونم الانم از این کارای مزخرف میکنه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

سرویس 16 مگ سرعت 100 کیلو ، فشفشه خریدم 15 گیگ 5 روز خودم حساب کردم 4 گیگ بیشتر استفاده نکردم ولی نو گزارش نوشته 13.5 گیگ تو 5 ساعت!!!!!!!!! اصلا هم زیر بار نمیرن که حجم دزدی کردن ، طرف میگه احتمالا هک شدین اخه مرد مومن گیرم که هک شدم مگه میشه تو 5 ساعت با سرعت 100 کیلو 13.5 گیگ دانلود کرد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

سرویس 16 مگ سرعت 100 کیلو ، فشفشه خریدم 15 گیگ 5 روز خودم حساب کردم 4 گیگ بیشتر استفاده نکردم ولی نو گزارش نوشته 13.5 گیگ تو 5 ساعت!!!!!!!!! اصلا هم زیر بار نمیرن که حجم دزدی کردن ، طرف میگه احتمالا هک شدین اخه مرد مومن گیرم که هک شدم مگه میشه تو 5 ساعت با سرعت 100 کیلو 13.5 گیگ دانلود کرد

الان دو روز هست که به اوج ...دن رسیده اینترنت های وب . سرویس ۱۶ مگ دارم از سایتای خارجی سرعت دانلود در حد ۳۰۰ کیلو بایت هست نهایتش

فقط از سایت های داخلی درسته .مثل این که حسابی ...دن به اینترنتشون. خوب بابا اینترنت ملیش کنین بره دیگه. کلا خارج رو قطع کنین دردسرش کم تره که

8. 3 کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ALI V8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوستان من مركز مخابرات اشرفي اصفهاني ام بهم گفتن اونجا پورت شناور داريم يعني شما بسته ميخري اگه پورت داشتيم وصل ميشه اگر نه سه روز كاري پولتون رو عودت ميديم.... الانم در شرف خريد بسته قرمز هاي وب هستم كمي پستها رو خوندم پشيمون شدم... سه ماه نت ندارم نميدونم از كدوم سرويس دهنده خريد كنم دانلود هم زياد دارم

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوستان من مركز مخابرات اشرفي اصفهاني ام بهم گفتن اونجا پورت شناور داريم يعني شما بسته ميخري اگه پورت داشتيم وصل ميشه اگر نه سه روز كاري پولتون رو عودت ميديم.... الانم در شرف خريد بسته قرمز هاي وب هستم كمي پستها رو خوندم پشيمون شدم... سه ماه نت ندارم نميدونم از كدوم سرويس دهنده خريد كنم دانلود هم زياد دارم Sent from my iPhone using Tapatalk
    های وب شده اینترانت دیگه اینترنت نیست. دیگه با دانلود منیجر هم سرعت داغونه. وبسایت هم که کلا هیچی نصف سایت ها نصفه میان اونقدر که تایم اوت داره این روزها.

11. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

قبلا می شد بگی برای دانلود خوبه اینترنت های وب ولی الان به جز دانلود از سایتای داخلی ( یه جورایی بگم همون اینترانت ) دیگه اصلا به هیچ دردی نمی خوره !!

سرعت دانلود از سایتی مثل دانلود ها نزدیک دو مگابایت هست ( یعنی دقیقا به اندازه همین سرویس 16 مگابیت که دارم) ولی فقط کافیه بری یه سایت خارجی فوق فوقش بره رو 400 کیلو بایت !!

آقا یه مشت فشفشه اضافی دارم . ارزون حساب می کنم . هر کی خواست بهم خبر بده . با این وضع اینترنت تا آخر اسفند که فکر نکنم این فشفشه ها رو تموم کنم !! حراجه آقا حراااااااج

13. این کاربر از hmz2016 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •