تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1454 از 1805 اولاول ... 454954135414041444145014511452145314541455145614571458146415041554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,531 به 14,540 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

من که هشدار دادم ظهر که سیستم جدید و حجم خوری های جدیدو حواستون باشه بچه ها
    این چند روزه پیگیر حجم هاتون باشین و شکایت بنویسیسن اگه کم شده

جالبیش اینه من بدبخت یکی از قربانیانی هستم که همیشه موقع اپدیت سیستم هاشون ازز من حجم گنده کم میشه مث همین دفعه که 31 مگ کجا و 5مگ کجا !!!!! من که اصلا راضی نستم ازشون
    کم دغدغه زندگی و مسائل دیگه داریم که این حجم ها و ترافیک ها هم بش اضافه شده هر روز باید نگران حجم ترافیک نت ام باشم که مبادا مخابرات بخورش !!!

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

اقا مگه ساعات رایگان 1 تا 7 نیست؟
    من دیروز ساعت 6 صبح داشتم دانلود میکردم که یه دفعه واسه 1 دقیقه نت قطع شد و چراغ اینترنت خاموش شد....بعد که اومد دیدم نت تموم شده. یعنی چی اخه؟
    بابا بخدا دزدی شاخ و دم نداره واقعا بیاید جمع شیم بریم مخابرات مرکزی مشهد. من نیشابورم اما میام. بسه دیگه شورشو دراوردن. مخصوصا واسه ما فیبر نوریا....عوضیا الان با خودشون میگن اینا چاره ای ندارن پس تا میتونیم میخوریم و به ریششون میخندیم. بی پدر مادرا!

3. این کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

اقا مگه ساعات رایگان 1 تا 7 نیست؟
    من دیروز ساعت 6 صبح داشتم دانلود میکردم که یه دفعه واسه 1 دقیقه نت قطع شد و چراغ اینترنت خاموش شد....بعد که اومد دیدم نت تموم شده. یعنی چی اخه؟
    بابا بخدا دزدی شاخ و دم نداره واقعا بیاید جمع شیم بریم مخابرات مرکزی مشهد. من نیشابورم اما میام. بسه دیگه شورشو دراوردن. مخصوصا واسه ما فیبر نوریا....عوضیا الان با خودشون میگن اینا چاره ای ندارن پس تا میتونیم میخوریم و به ریششون میخندیم. بی پدر مادرا!
    اره سیستم جدیدشون که خدا می کنه چی شو دارن تغییر میدن ازدیروز حجم شبانه دیگه حالیش نمیشه اون رو هم کم می کنه از ترافیک

ببین راس 1:10 امشب من همون مقدار الکی (چون گفتم که مقدار هنگفتی از من دزدی شده حجمم) که سامانه نشون میده رو ثبت کردم الان 2.5 شبه طی این یک ساعت وخورده هر چی حجم شبانه بود دیدم از ترافیک ام کم کرده !!!!!!!!!

بر پدر و مادر و جد و خودشون و همشون *********
    اعصاب نمی ذارن واسه ملت اه ه ه ه ه ه ه

بچه ها کسایی که سامانه 2020 واسشون وارد نمیشه زنگ بزنین 2020 و بگین حجم ترافیک تون رو در در قبل تغییر سامانه و بعد تغییر سیستم هر دو شو بخونن تا بدونین حجم تون چنده

5. این کاربر از sky1sky بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ینی وارد سیستم شبانه نمیشه؟ یا میشه اما حجمم کم میکنه؟ اخه الان زدم دانلود سرعتش 50 80 بود اگه واردش نشه که سرعت این نباید باشه.
    بعدشم دیشب من 1200 دانلود کردم که اونقدر حجم نداشتم... اما همونطور که گفتم ساعت 6 اونطوری شد. داستان چیه الان من دانلود نکنم یه چند روزی؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    خراسان رضوی

پيش فرض

سیستم جدید شبانه رایگان حالیش نیست بدجور حجم کم میکنه.هم از تو سایت هم دیدم کم کرد به شماره 2020 زنگ زدم دیدم کم کرد.خدا لعنتت کنه مخابرات

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

منکه خیلی وقته وارد پنل نشدم چک کنم چه خبره
    ولی با این صحبتا که حجم هم دارن می دزدن اگه همینطوری هم میخواستم سرکی بکشم دیگه کلا ترجیح میدم سر نزنم تا در آرامش باشم!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام--من رفتم دفتر پیشخوان روز یکشبه این حرف را زد- که فعلا مودم رایگان نمی دهند؟؟//
    راستی به نظر شما در طرح کمپین طرح 1m با 5 گیگ ترافیک بهتر است یا طرح 2m با ترافیک 3 گیگ کدام مقرون به صرفه تر است؟//سرعت روز و شب هر کدام چند است؟//----تشکر
    شمارش معکوس شروع شده
    اول مودم رایگان رو برمیدارن
    بعد کلا شبانه ی رایگان رو
    این خط اینم نشون_

اگه نباشه جاش خالی می مونه moghaddas mfa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان زیاد تند نرید البته من خودم دل خوشی از مخابرات ندارم

من خودم رفتم توی سایت جدید مقدار حجم خودم رو چک کردم دیدم حدود 2 گیگ پریده ولی وقتی از طریق تلفن گویای 2020 چک کردم حجمش درست بود شما هم چک کنید

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خوب منم سومین نفرم که در مورد این موضوع مشکل خاصی ندارم
    اینم وضعیت دانلود دیشب که راس ساعت 1 زدم دانلود. اون 15 مگابایت هم قبل از تایم رایگان مصرف شدن و خیلی خوشکل 12 گیگ هم در رایگان

داره خودمونی میشه hosseinfery429's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

باسلام دوست عزیز
    حجم دیشب من یک گیگ بوده تمام شده یعنی چی مگه شبانه نیست....
    دیشب حجمم پریده یعنی چی سایت هم که باز نمیشه ببینیم چه غلطی کردن شارژ هم نمیشه الان با نت یکی از بچه ها زنگ زدم پسوردش را گرفتم وای دارم روانی میشم...
    دوستان به حرفم رسیدین بیاین یک قراری بزاریم بریم مخابرات ببینیم چی میشه این چه وضعی واقعا به اینها رو بدی چهار تا نعل میخرن سوارت میشن!!!!
    دو گیگ شارژ نشد، نت رایگان حجم خوری شده، دیگه معلوم نیست حجم خوری داشتم یا نه....
    اینی که دوستمون گفت بلاک میشی الان ما بلاک شدیم من در تعجبم وقتی نمیشه وارد پنل بشیم میگه پنلی وجود نداره و یا ثبت نام نشده پس چجوری این بلاک شده چرا اینها اینجورین....
    Last edited by hosseinfery429; 06-01-2015 at 09:49.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •