تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1454 از 1746 اولاول ... 454954135414041444145014511452145314541455145614571458146415041554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,531 به 14,540 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال Georges St-Pierre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

امروز بعد از یه هفته گشتن تو نت بالاخره تونستم یه چیز درست پیدا کنم . این -- امروز مال یه سایت خارجی که نوشته این لینک -- شده به مناسبت هالووین هستش ولی riot هیچوقت اون رو پخش نکرده اما این دوستان مثل اینکه تونستن این لینک رو -- بکنن .
    چرا این همه چرت و پرت و دروغ میگی ؟ بجا این کارا خودت بشین لول 10 کن ...
    تا حالا فکرشو کردی اگه یه نفر بعد از این همه زحمت لول 10 کرد و دید Rp نمیده چه چیزایی نثار خودت و خواهر مادرت میکنه ؟ عایا ارزشش رو داره ؟
    برو توبه کن ...

2. 6 کاربر از Georges St-Pierre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

بله این همون صبا نت هستش که پینگ شما 100 بوده حالا isp که تغییر نکرده ولی شاید مشکل از مودم شما یا نویز هستش به هر حال ما صبا نت را پینگ کردیم و هیچ مشکلی نبود مدرک هم که گذاشتم
    نه عزیزم نویز نیست. بعضی موقع ها هم درست میشه. ولی معمولا خرابه. گردن نویز ننداز

دوست عزیز معلومه که زبان مادری شما پارسی نیست و خیلی کم از پارسی استفاده میکنید نمی خواهم وارد بحث نژاد بشم ولی شما هم سعی کن قبل از گفتن
    چیزی که از آن 100% مطمئن نیستی یه جستو جویی توی اینترنت داشته باشی
    اینم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم پارسی صحبت کردنتون را بهبود ببخشه
    اتفاقا زبان بنده پارسی هستش ولی املام همیشه از مدرسه ضعیف بود. من تو نت سرچ کردم دیدم اینطوری نوشتن شکم بر طرف شد.پس تو نت هم اشتباه نوشته بودن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در آغاز فعالیت Kazemi22_Q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

چرا این همه چرت و پرت و دروغ میگی ؟ بجا این کارا خودت بشین لول 10 کن ...
    تا حالا فکرشو کردی اگه یه نفر بعد از این همه زحمت لول 10 کرد و دید Rp نمیده چه چیزایی نثار خودت و خواهر مادرت میکنه ؟ عایا ارزشش رو داره ؟
    برو توبه کن ...
    اقای محترم چرا توهین میکنی ؟‌برو تست کن اگه جواب نگرفتی بعد اینجا پست بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه R.I.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    سرزمین آرتا

پيش فرض

اتفاقا زبان بنده پارسی هستش ولی املام همیشه از مدرسه ضعیف بود. من تو نت سرچ کردم دیدم اینطوری نوشتن شکم بر طرف شد.پس تو نت هم اشتباه نوشته بودن
    درستش Moteassefane است. : )
    Last edited by R.I.P; 22-11-2014 at 17:32.

6. این کاربر از R.I.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mey123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

8. 3 کاربر از mey123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Crawling In MySkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    - - - - - - - -

پيش فرض

دوست عزیز معلومه که زبان مادری شما پارسی نیست و خیلی کم از پارسی استفاده میکنید نمی خواهم وارد بحث نژاد بشم ولی شما هم سعی کن قبل از گفتن
    چیزی که از آن 100% مطمئن نیستی یه جستو جویی توی اینترنت داشته باشی
    اینم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم پارسی صحبت کردنتون را بهبود ببخشه
    احتمالا شما هم شخصی هستی با پوست تیره لهجه ی فوق العاده توذوق زن و سنی بین 12-16 و ریشه ات هم برمیگرده به چنگیز جون همانند بقیه کسانی که دم از پارسی بودن یا آریایی میزنن
    ایشون منظوری ندارن که
    فقط میخوان بگن ارزش خودتونو برا یه recruit ساده پایین نیارید

10. این کاربر از Crawling In MySkin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

امروز بعد از یه هفته گشتن تو نت بالاخره تونستم یه چیز درست پیدا کنم . این -- امروز مال یه سایت خارجی که نوشته این لینک -- شده به مناسبت هالووین هستش ولی riot هیچوقت اون رو پخش نکرده اما این دوستان مثل اینکه تونستن این لینک رو -- بکنن .
    ( توجه : لینک این -- بعد از هر بچ عوض میشه این لینک مربوط به پچ 4.20 هست و بعد از اون لینک آپدیت میشه )

برای اینکار اول به این لینک برید بعد یک اکانت بسازید و بعد log in کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دقت کنید این لینک -- شده هستش و اگر شما با لینک های دیگه ثبت نام کنید این -- کار نمیکنه )
    در قسمت اسم summoner یک اسمی رو انتخاب کنید که با TIZ شروع شه ( فرقی نداره حروف کوچک باشه یا بزرگ ) حتما" باید با TIZ شروع شه. مثلا : TIZkar یا TIZboom

بعد توی قسمت انتخاب آواتار ، عکس درخـــت رو انتخاب کنید ( اینم عکسش : )
    بعد سطح بازیتون رو هم روی Beginner قرار بدید و وارد بازی بشید و لول اکانتتون رو به 10 برسونید
    وقتی که به 10 رسیدید سیستم بطور Random ( تصادفی ) بهتون IP و RP میده . این عکس اکانت منه :

البته این روش کاملا" تست شدس و من خودم دو تا از اکانت از این روش ساختم و جواب داده .

شما میتونید برای اینکه سریع تر 10 بشید از قسمت Store ، بخش Boosts ، یک XP Boost بخرید که خیلی سریع 10 بشید

پولاتونو واس این خارجی ها خرج کنین و بشینین حال کنین !

12. 8 کاربر از ezio7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه msgcpp's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Freljord

پيش فرض

( توجه : لینک این -- بعد از هر بچ عوض میشه این لینک مربوط به پچ 4.20 هست و بعد از اون لینک آپدیت میشه )

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دقت کنید این لینک -- شده هستش و اگر شما با لینک های دیگه ثبت نام کنید این -- کار نمیکنه )
    در قسمت اسم summoner یک اسمی رو انتخاب کنید که با TIZ شروع شه ( فرقی نداره حروف کوچک باشه یا بزرگ ) حتما" باید با TIZ شروع شه. مثلا : TIZkar یا TIZboom

بعد سطح بازیتون رو هم روی Beginner قرار بدید و وارد بازی بشید و لول اکانتتون رو به 10 برسونید
    وقتی که به 10 رسیدید سیستم بطور Random ( تصادفی ) بهتون IP و RP میده . این عکس اکانت منه :

البته این روش کاملا" تست شدس و من خودم دو تا از اکانت از این روش ساختم و جواب داده .

شما میتونید برای اینکه سریع تر 10 بشید از قسمت Store ، بخش Boosts ، یک XP Boost بخرید که خیلی سریع 10 بشید

برو حاجی .... ما خودمون این کاره ایم،
    از تعداد پست هات معلومه این اکانت به چه هدفی تشکیل شده.

از ادمین محترم میخوام این اکانتها هر چه سریعتر بن بشن
    با تشکر

14. 2 کاربر از msgcpp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

زور نزن دیگه rp نمیدند

احتمالا شما هم شخصی هستی با پوست تیره لهجه ی فوق العاده توذوق زن و سنی بین 12-16 و ریشه ات هم برمیگرده به چنگیز جون همانند بقیه کسانی که دم از پارسی بودن یا آریایی میزنن
    هه هه نه شما با اصالتی که رگ ریشت از 10 تا کشور اون طرف تر فرار کردند یه روزی اومدند اینجا حالا شدید با اصلت برا ما بابا دیگه الان سال 93 مردم اینترنت دارند تاریخ میخونند گذشت اون زمانی که
    به دامن گل گلی ها می گفتند اصیل حالا دیگه تو چشم ما شما یه مشت انگلیسی و ترکیه ای فراری بیش نیستید

16. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T.Eftekhari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    یه جای دور

پيش فرض

قضیه rp مجانی که ته دیگشم خوردن بی خیال نمی شین ؟

---------------------------------------------------------------------------
    راجع بحث زبان م ادامه ندید به نفع خودتون فعلا نه مردم آمادگی رو دارن نه اینجا جاشه

شمام لطفا ادامه ندین لطفا
    ----------------------------------------------------------------------------
    کسی لینکی داره تمام تغییرات پچ جدید فارسی باشه ؟

18. این کاربر از T.Eftekhari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 55 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 55 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •