سلام
دوستان من الان سرویس 1 مگ دارم از صبانت.
بهترین پیشنهاد برای منتقل شدن از صبانت به یه شرکت دیگه چیه ؟
من فقط دانلود رایگان واسم مهمه. حداقل 30-40 گیگ می خوام توی یک ماه دانلود رایگان داشته باشم.
سلام
دوستان من الان سرویس 1 مگ دارم از صبانت.
بهترین پیشنهاد برای منتقل شدن از صبانت به یه شرکت دیگه چیه ؟
من فقط دانلود رایگان واسم مهمه. حداقل 30-40 گیگ می خوام توی یک ماه دانلود رایگان داشته باشم.
مخابرات فن اوا اسیاتک پارس انلاین
البته پارس انلاین شانسیه یه منطقه خوبه یه جای دیگه مشکل داره
نظر خودم فن آوا بود. ازشونم سوال کردم مثل اینکه توی مخابرات منطقه ما خیلی خیلی کم مشترک دارن و در نتیجه سرویسشون تا یه مدتی واسه من خوب هست !
ولی مگه مخابرات هم دانلود رایگان داره؟ مخابرات شبانه داره؟
به نظر منم فن اوا اره مخابرت کمپین تابستانه شبانه داره.
امروز رفتم نمایندگی فن آوا یک سرویس 3 ماهه 3 گیگ رایگان که مخصوص نمایشگاه بود ازشون برداشتم برای تست.یعنی حتی 1 ریال هم پول ندادم.فقط برای تست گرفتم.به حساب 1 مگ برداشتم اما تا 6 مگ بازه و روی 6 برام میبندن.شبانشم گفت خیلی به مرکز مخابراتی ربط داره.برای من که صابری وحید هستم(در مشهد)گفت حدود 120 کیلوبایت سرعت داره و اینو تضمین میدیم اما داشتیم کسایی که میگفتن به اندازه سرعت روزانه ام هستش.خلاصه چون مجانی بود گرفتم.ببینیم چی میشه.البته من سرعت 120 شبانه رو نمیپسندم و اگر قرار باشه اکثر شبها این باشه بعد از 3 ماه تخلیه پورت میکنم.ولی کار جالبی کردن این سرویس رایگانو گذاشتن.گفت حداکثر 7 روزه رانژه میشه.هر وقت برقرار شد خبرشو بهتون میدم.
برو مخابرات و بعد ۱۲۸ بگیر
دوست عزیز نحوه مطرح کردن سوال از طرف شما اشتباه است سوال های صحیح اینا هستن
1) کدوم شرکت تو منطقه شما پورت ازاد داره من یکبار شرکت انتخاب کردم شرکت قبلی رو هم دستور تخلیه دادم وقتی خط ازاد شد زنگ زدم از جای جدید اشتراک بگیرم گفتن پورت ازاد نداریم انتخاب دوم من هم پورت ازاد نداشت 2 ماه بدون نت موندم
2) شرکت ها در مناطق متفاوت دارای کیفیت متفاوت هستن مثلا پارس انلاین ممکنه در قیطریه عالی باشه اما در ازادی افتضاح پس باید بفرمایید کدوم شهر و کدوم منطقه هستید و در تاپیک شرکت های مختلف این سوال رو مطرح کنید تا عزیزانی که در اون منطقه اشتراک دارن پاسخ شما رو بدن
3) شاتل و صبانت رفتن تو لیست سیاه کیفیت و اسیا تک هم داره یواش یواش محدودیت رو شروع میکنه به شما توصیه میکنم اگر مشکل مالی ندارید سپنتا رو امتحان بفرمایید یکمی گرونتر است اما مسئولینش روانی و مردم ازار نیستن
4) در پایان اگر خط شما ایرانسل است با پرداخت مبلغ 10 هزار تومان میتونید از اینترنت ماهی 24 گیگ شبانه استفاده بفرمایید سرعت دانلود طبق تجربه شخصی من 540 کیلو بایت. برای کاربران محترمی که مثل من ماهی 16-17 گیگ بیشتر مصرف ندارند این میتونه در مدت زمان تخلیه خط فعلی و گرفتن اشتراک جدید جایگزین مناسبی باشه که حتی 1 ساعت هم بدون اینترنت نمونید!!
از همینجا به شما و تمامی کابران محترمی که مردونگیشون رو با نرفتن زیر بار حرف زور صبانت اثبات کردند ادای احترام میکنم
Last edited by sunmaster_7; 01-10-2014 at 18:36.
گدا گستر صبانت با این سیستم مزخرفش ثابت کرد که فقط به دنبال دزدی و خالی کردن جیب مشتریاش هست و هیچ ارزشی برای آنها قائل نیست دوستانی که حتی به دانلود شبانه نیازی ندارند باز از این شرکت سرویس نگیرید صاحبان این شرکت یه مشت حروم لقمه دزد هستند
خدا رو شکر امروز خطم از رانژه صبانت دراومد (بعد از 16 روز اذیت)
تا وقتی سرویسهایی مثل مخابرات یا 3جی ایرانسل هست به نظرم اشتباهه از شرکتهایی مثل صبانت یا امثالهم اینترنت گرفتن
من حجمم تموم نمیشه که ۳۰ گیگ داشتم تا ۲ هفته پیش الان شده ۲۵ گیگ وگرنه تخلیه و مخابرات یه مجوز هم به بابام میگم بگیره ۱۰ مگ میگیرم مثل این که دانلود شبانه هم داره مخابرات تا اونجا که من خبر دارم و بگیم باسرعت ۱۶ ام هم بگیرم میشه شبی ۷-۸ گیگ دوباره بر میگردم یه حالت قبل فکر کنم ماهی ۱۶ تومان هم هست اگر ۳۲ هم باشه میارزه من الان دارم ۳۴ برای یک ماه پول میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)