تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1454 از 1783 اولاول ... 454954135414041444145014511452145314541455145614571458146415041554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,531 به 14,540 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان سرویس 1 مگ دارم از صبانت.

بهترین پیشنهاد برای منتقل شدن از صبانت به یه شرکت دیگه چیه ؟
    من فقط دانلود رایگان واسم مهمه. حداقل 30-40 گیگ می خوام توی یک ماه دانلود رایگان داشته باشم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان من الان سرویس 1 مگ دارم از صبانت.

بهترین پیشنهاد برای منتقل شدن از صبانت به یه شرکت دیگه چیه ؟
    من فقط دانلود رایگان واسم مهمه. حداقل 30-40 گیگ می خوام توی یک ماه دانلود رایگان داشته باشم.
    مخابرات فن اوا اسیاتک پارس انلاین
    البته پارس انلاین شانسیه یه منطقه خوبه یه جای دیگه مشکل داره

3. این کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Glad Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

مخابرات فن اوا اسیاتک پارس انلاین
    البته پارس انلاین شانسیه یه منطقه خوبه یه جای دیگه مشکل داره
    نظر خودم فن آوا بود. ازشونم سوال کردم مثل اینکه توی مخابرات منطقه ما خیلی خیلی کم مشترک دارن و در نتیجه سرویسشون تا یه مدتی واسه من خوب هست !

ولی مگه مخابرات هم دانلود رایگان داره؟ مخابرات شبانه داره؟

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

نظر خودم فن آوا بود. ازشونم سوال کردم مثل اینکه توی مخابرات منطقه ما خیلی خیلی کم مشترک دارن و در نتیجه سرویسشون تا یه مدتی واسه من خوب هست !

ولی مگه مخابرات هم دانلود رایگان داره؟ مخابرات شبانه داره؟
    به نظر منم فن اوا اره مخابرت کمپین تابستانه شبانه داره.

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

امروز رفتم نمایندگی فن آوا یک سرویس 3 ماهه 3 گیگ رایگان که مخصوص نمایشگاه بود ازشون برداشتم برای تست.یعنی حتی 1 ریال هم پول ندادم.فقط برای تست گرفتم.به حساب 1 مگ برداشتم اما تا 6 مگ بازه و روی 6 برام میبندن.شبانشم گفت خیلی به مرکز مخابراتی ربط داره.برای من که صابری وحید هستم(در مشهد)گفت حدود 120 کیلوبایت سرعت داره و اینو تضمین میدیم اما داشتیم کسایی که میگفتن به اندازه سرعت روزانه ام هستش.خلاصه چون مجانی بود گرفتم.ببینیم چی میشه.البته من سرعت 120 شبانه رو نمیپسندم و اگر قرار باشه اکثر شبها این باشه بعد از 3 ماه تخلیه پورت میکنم.ولی کار جالبی کردن این سرویس رایگانو گذاشتن.گفت حداکثر 7 روزه رانژه میشه.هر وقت برقرار شد خبرشو بهتون میدم.

7. 4 کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من الان میخوام سرویس 128 محدود یک ماهه بگیرم

اینطوری هم نجات پیدا نمیکنم ؟

یعنی میخوام قبل از اینکه مدت زمان نامحدودم ( عجب نامحدودی هم هست ) تموم بشه سرویس محدود خریداری کنم

دیگه خسته شدم از سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه ...

نجات پیدا نمیکنم اینطوری هم ؟؟؟
    برو مخابرات و بعد ۱۲۸ بگیر

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممنون از کمکتون . پس حداقل یک شرکت معرفی کنید که بتونم با خیال راحت ماهی 20 گیگ رو دانلود کنم . البته اگر شبانه باشه بهتره . الان خواستم فرم جمع آوریش رو پر کنم گفت باید با خط خودت انجام بدی و برم خونه یقینا این کار رو می کنم . کلا گند زده اند به اینترنت . روزانه که قبلا 102 بود شده 70 تا 80 و شب هم که 10 تا . حالم از صبانت به هم خورده . هر شرکت دیگه ای رو می خواهم انتخاب کنم . بلد هم هستم به سایر دوستان و آشنایان بگم که خط رو تخلیه کنند . خودم حدود 5 تا مشتری براش جور کردم و خودم هم ازشون می گیرم . تازه پیشنهادها که بماند .
    فقط یک راهنمایی مناسب بکنید که کدام شرکت توی حجم دانلود دادن اذیت نداره . اگر شاتل رو بی خیال بشیم دیگه کی می مونه ؟
    دوست عزیز نحوه مطرح کردن سوال از طرف شما اشتباه است سوال های صحیح اینا هستن

1) کدوم شرکت تو منطقه شما پورت ازاد داره من یکبار شرکت انتخاب کردم شرکت قبلی رو هم دستور تخلیه دادم وقتی خط ازاد شد زنگ زدم از جای جدید اشتراک بگیرم گفتن پورت ازاد نداریم انتخاب دوم من هم پورت ازاد نداشت 2 ماه بدون نت موندم
    2) شرکت ها در مناطق متفاوت دارای کیفیت متفاوت هستن مثلا پارس انلاین ممکنه در قیطریه عالی باشه اما در ازادی افتضاح پس باید بفرمایید کدوم شهر و کدوم منطقه هستید و در تاپیک شرکت های مختلف این سوال رو مطرح کنید تا عزیزانی که در اون منطقه اشتراک دارن پاسخ شما رو بدن
    3) شاتل و صبانت رفتن تو لیست سیاه کیفیت و اسیا تک هم داره یواش یواش محدودیت رو شروع میکنه به شما توصیه میکنم اگر مشکل مالی ندارید سپنتا رو امتحان بفرمایید یکمی گرونتر است اما مسئولینش روانی و مردم ازار نیستن
    4) در پایان اگر خط شما ایرانسل است با پرداخت مبلغ 10 هزار تومان میتونید از اینترنت ماهی 24 گیگ شبانه استفاده بفرمایید سرعت دانلود طبق تجربه شخصی من 540 کیلو بایت. برای کاربران محترمی که مثل من ماهی 16-17 گیگ بیشتر مصرف ندارند این میتونه در مدت زمان تخلیه خط فعلی و گرفتن اشتراک جدید جایگزین مناسبی باشه که حتی 1 ساعت هم بدون اینترنت نمونید!!
    از همینجا به شما و تمامی کابران محترمی که مردونگیشون رو با نرفتن زیر بار حرف زور صبانت اثبات کردند ادای احترام میکنم
    Last edited by sunmaster_7; 01-10-2014 at 18:36.

10. 4 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

گدا گستر صبانت با این سیستم مزخرفش ثابت کرد که فقط به دنبال دزدی و خالی کردن جیب مشتریاش هست و هیچ ارزشی برای آنها قائل نیست دوستانی که حتی به دانلود شبانه نیازی ندارند باز از این شرکت سرویس نگیرید صاحبان این شرکت یه مشت حروم لقمه دزد هستند

12. 6 کاربر از naasr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

گدا گستر صبانت با این سیستم مزخرفش ثابت کرد که فقط به دنبال دزدی و خالی کردن جیب مشتریاش هست و هیچ ارزشی برای آنها قائل نیست دوستانی که حتی به دانلود شبانه نیازی ندارند باز از این شرکت سرویس نگیرید صاحبان این شرکت یه مشت حروم لقمه دزد هستند
    خدا رو شکر امروز خطم از رانژه صبانت دراومد (بعد از 16 روز اذیت)
    تا وقتی سرویسهایی مثل مخابرات یا 3جی ایرانسل هست به نظرم اشتباهه از شرکتهایی مثل صبانت یا امثالهم اینترنت گرفتن

14. 4 کاربر از armin321 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من حجمم تموم نمیشه که ۳۰ گیگ داشتم تا ۲ هفته پیش الان شده ۲۵ گیگ وگرنه تخلیه و مخابرات یه مجوز هم به بابام میگم بگیره ۱۰ مگ میگیرم مثل این که دانلود شبانه هم داره مخابرات تا اونجا که من خبر دارم و بگیم باسرعت ۱۶ ام هم بگیرم میشه شبی ۷-۸ گیگ دوباره بر میگردم یه حالت قبل فکر کنم ماهی ۱۶ تومان هم هست اگر ۳۲ هم باشه میارزه من الان دارم ۳۴ برای یک ماه پول میدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •