تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1454 از 1592 اولاول ... 454954135414041444145014511452145314541455145614571458146415041554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,531 به 14,540 از 15919

نام تاپيک: تست های گرفته شده از Speedtest و Pingtest (پست اول مطالعه شود)

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خوب دوستمون مطمئنا دروغ نمی گه ولی خوب منم تجربم بهم می گه این adsl نیست. خطوط مسی ایران اصلا توانایی 3 مگ اپلود رو ندارن. adsl 2+ تنها annex m اش اجازه 3 مگ آپلود رو می ده که ما تو ایران اصلا نداریم و annex a رو داریم. در ضمن این پینگ اصلا نرمال نیست در شرایطی که مشترکین دیگه توی همون شهر توی همون ساعات حداقل 40 میلی ثانیه از این بیشتر پینگ می گیرن. سرعت هیچ تاثیری روی پینگ تایم نداره
    مگه من با اینترنت معمولی مخابرات پینگ 30-40 با خارج نداشتم؟
    چرا نت ایشون ADSL نیس؟ چون ما ندید بدیدیم دلیل نمیشه که همچین چیزی وجود داشته باشه !!!
    اگه همون اول نگاه میکردید اتنیشن ایشون زیر 10 بود یعنی فاصله با مرکز مخابراتی فوق فوقش 300-400 متر و تو این فاصله هر سرعتی رو که دلتون بخواد(حداکثر مقدار ADSL) که همون آپلود 3 مگ و دان استریم 24 مگ رو میشه داد و اصلا هم جای تعجب نداره

2. 2 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ruzbeh3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

مگه من با اینترنت معمولی مخابرات پینگ 30-40 با خارج نداشتم؟
    چرا نت ایشون ADSL نیس؟ چون ما ندید بدیدیم دلیل نمیشه که همچین چیزی وجود داشته باشه !!!
    اگه همون اول نگاه میکردید اتنیشن ایشون زیر 10 بود یعنی فاصله با مرکز مخابراتی فوق فوقش 300-400 متر و تو این فاصله هر سرعتی رو که دلتون بخواد(حداکثر مقدار ADSL) که همون آپلود 3 مگ و دان استریم 24 مگ رو میشه داد و اصلا هم جای تعجب نداره
    بحث این هستش که اصلا" همچین آپلودی داخل اکانتینگ های وب برای adsl هنوز تعریف نشده،تستای قبلیشونو ببینید ، می گم رفتم نمایندگی،نمایندگی هم چسبیده به مخابراته، همچین چیزی اصلا" وجود نداره ، اتنشن چه ارتباطی به پینگ داره ، پینگ ایشون واسه سرویس adsl های وب نیست ، های وب با سرویس adsl پینگ زیر 120 مدتهاست که نداره.یک کمی بیشتر دقت کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بحث این هستش که اصلا" همچین آپلودی داخل اکانتینگ های وب برای adsl هنوز تعریف نشده،تستای قبلیشونو ببینید ، می گم رفتم نمایندگی،نمایندگی هم چسبیده به مخابراته، همچین چیزی اصلا" وجود نداره ، اتنشن چه ارتباطی به پینگ داره ، پینگ ایشون واسه سرویس adsl های وب نیست ، های وب با سرویس adsl پینگ زیر 120 مدتهاست که نداره.یک کمی بیشتر دقت کنید
    روز به جان جیگرکم !!
    نماینده فرق میکنه با پشتیبانی اصلی !!
    در ضمن پهنای باند شهر به شهر و مرکز به مرکز فرق میکنه (این که رو پینگ تاثیر داره!! نداره ؟)
    اتنیشن هم روی آپلود 3 مگ تاثیر داره !! اینم نداره ؟

5. این کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه qatreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بابا این روزبه دیده دیگه نمیتونه هی بیاد بگه بهترین نت تایپیک داره دبه در میاره
    آقا پویا یه چند تا تست دیگه بذار لطفا روزبه تو هم حرص نزن ...باید قبول کنی دست بالا دست زیاده
    اینم تست من

7. 6 کاربر از qatreh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بابا این روزبه دیده دیگه نمیتونه هی بیاد بگه بهترین نت تایپیک داره دبه در میاره
    آقا پویا یه چند تا تست دیگه بذار لطفا روزبه تو هم حرص نزن ...باید قبول کنی دست بالا دست زیاده
    اینم تست من
    خوب شما 1 نفر به جز ایشون پیدا کنید آپلودش داخل اسپید تست بیشتر از 1.5 باشه،اگه پیدا کردید حق با شماست ، به هر حال تستای چند روز پیش ایشونو نگاه کنید بد نیست ، تو این سرویس ایشون وایربس های وب با adsl های وب بالانس شده ، از نظر شما سرویس adsl هستش اما از نظر من این سرویس adsl نیست

9. این کاربر از ruzbeh3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

گفتن واسه adsl هنوز دان استریم بالای 10 مگ تو دان استریم تعریف نشده از شرکت ، این سرویس فکر می کنم وایرلس های وب باشه که با adsl های وب بالانس شده ، تست adsl این دوستمونو چند روز قبل ببین
    اتفاقا من چند ماه پیش که یکی از همکاران های وب که در انجمن حضور داشت برای من دان استریم رو 10 مگ کرد و برای 10 مگ , اپلود 2 مگ در نظر گرفته شده بود.(گرچه سرویس 10 مگ به بالا برای سرویس های وایرلس هست اما با پیدا کردن اشنا و پارتی میشه برای Adsl هم فعالش کرد)

11. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

خوب شما 1 نفر به جز ایشون پیدا کنید آپلودش داخل اسپید تست بیشتر از 1.5 باشه،اگه پیدا کردید حق با شماس

چه حرفیه !!! یعنی اگر پیدا نشه حرف تو درسته ؟
    روزبه اگر من رو به مرکز فهمیده میدادن که باهاش 1.1 کیلومتر فاصله دارم اون موقع معنی ADSL رو بهت میفهموندم !! ولی حیف که روی مرکزی ام که 4.5 کیلومتر باهاش فاصله دارم و 4 مگ رو دارم زورکی ازش میگیرم ××

13. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

اتفاقا من چند ماه پیش که یکی از همکاران های وب که در انجمن حضور داشت برای من دان استریم رو 10 مگ کرد و برای 10 مگ , اپلود 2 مگ در نظر گرفته شده بود.(گرچه سرویس 10 مگ به بالا برای سرویس های وایرلس هست اما با پیدا کردن اشنا و پارتی میشه برای Adsl هم فعالش کرد)

خوب خودت می گی 2 ،اگه آپ استریمت 2 باشه ، داخل اسپید تست بیشتر از 1.3 نشون نمی ده ، پینگ ایشونو نگاه کن ، یعنی تا چند روز قبل پینگشون بود 160 ، یک روزه می شه 80 ، یک کم فکر کن متوجه می شی یک کاسه ای زیر نیم کاسه هستش تست چند روز پیش ایشونو ببین،ایشون وایرلس های وب و با adsl های وب بالانس کرده،تمام،دیگه هم بحث نمی کنم.

8 مگ های وب آپلود 512 دانلود 8 مگ :

Last edited by ruzbeh3; 02-06-2014 at 20:08.

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

خوب شما 1 نفر به جز ایشون پیدا کنید آپلودش داخل اسپید تست بیشتر از 1.5 باشه،اگه پیدا کردید حق با شماس

چه حرفیه !!! یعنی اگر پیدا نشه حرف تو درسته ؟
    روزبه اگر من رو به مرکز فهمیده میدادن که باهاش 1.1 کیلومتر فاصله دارم اون موقع معنی ADSL رو بهت میفهموندم !! ولی حیف که روی مرکزی ام که 4.5 کیلومتر باهاش فاصله دارم و 4 مگ رو دارم زورکی ازش میگیرم ××
    بله ، چطور تو این تاپیک به این بزرگی چند ساله هستم ، همچین آپلودی با adsl کسی تا حالا نداشته

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

بله ، چطور تو این تاپیک به این بزرگی چند ساله هستم ، همچین آپلودی با adsl کسی تا حالا نداشته
    بهتره که حرفت رو اصلاح کنی!!
    چون تو ندیدی دلیل بر این نمیشه که وجود نداشته باشه !!!
    مگه P30 ورلد زیرساخته که همه از زیر فیلتر اینجا رد بشن و ما از اوضاع و احوال همه با خبر بشیم؟

=========
    در ضمن من کاری به راست و دروغ بودن حرف دیگران ندارم !! ولی منظورم این بود که حقیقت رو نمیشه انکار کرد !!

==========
    سرویس یکی از دوستان خودم (تو مرکز دیگه )(تا 8 مگ باز ) ولی خط من توانایی دان استریم بیشتر از 2 مگ رو نداره

آپلود 2 مگ هستش ولی خط من حداکثر این رو میتونه برام ارائه بده
    Last edited by fanoostalaei; 02-06-2014 at 20:10.

17. 3 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •