یعنی از اول نمیتونستید وایرلس وصل بشید؟
پیش از این چندتا وایرلس را نشون میداد؛ حالا چندتا؟
خودتون مودم وایرلس داریددیگه؟
از اول که چرا. فقط یه سری مشکلات داشتم که توی همین تاپیک پرسیده بود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد که گویا با دستکاری تونستم حلش کنم هم باز اومدم و پرسیدم که چرا سرعتش کمه و اصلا گاها هم وایرلس خودم پیدا نمیش ولی وایرلسهای دیگه پیدا میشد ولی با این حال ۷-۸ باری وصل شدم باهاش. فقط یه مثلث زرد کنار کانکشنم بود که پرسیدم و جوابی نگرفتم.
چهار تا وایرلس نشون میداد.
بله. عرض کردم که، وایرد روی پیسی استفاده میکنم و وایرلس روی لپتاپ
سلام
برای تهیه ی یک مودم معمولی که وایرلس نباشه Tpilink بهتره یا Dlink ؟ مدلش رو هم لطفا بگید .
بعضی از مودم فروش ها میگن از مخابرات اینترنت نگیرین چون امنیت نداره این حقیقت داره ؟ به جاش پارس آنلاین و چند تا ی دیگه رو توصیه می کنن .
اینکه میگن دز ساعات نیمه شب اینترنت پرسرعت رایگان هست رو میشه توضیح بدین . اگر رایگان هست پس چرا هزینه آبونمان گرفته میشه ؟
توصیه میکنم در قسمت View network connection همه کانکشنها را پاک کنید و پس از پیدا کردن فرستنده وایرلس، کانکشن جدید بسازید.
ضرری نداره؛ فقط باید پسوردها را فراموش نکنید.
مدتیه بنظر میاد از اینترنت وایرالس داره سواستفاده میشه.
میخوام رمز وایرلس رو تغییر بدم طوریکه بیشترین امنیت رو داشته باشه...ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.
مدل مودم D-Link dsl-2640T .
option های بخش تغییر رمز:
Channel: 1-11ضمنا فقط از اعداد میتونم بعنوان رمز استفاده کنم در حال حاضر.
Security: None - WEP - WPA
Authentication type: open - shared - both
Cipher: 64bit-128bit
تشکر.![]()
این کار رو قبلا هم کردم. اینه:
مشگل من پیدا نشدن کلیه.
به هر حال ممنونم که سعی کردیم کمک کنین.
این یه کار راهم بکنید: بروید در Device manager و ببینید درایور وایرلستون مشکل نداره؟
میتونید یه Properties (با کلیک راست) هم بگیرید و آپدیتش کنید.![]()
سلام دوستان برای قطع کردن اینترنت تو ویندوز سون بدون خاموش کردن مودم چه کارباید کرد ؟ روی pc و روتر ؟
روی PC که کافیه Disconnect بکنید و یا وایرلس را خاموش کنید که دیگه بلوتوث هم ندارید. (اگه بلوتوث دار باشه)
ولی روی مودم حتماً باید خاموش کنید.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)