شما برید توی بخش کاربری و یوزر و پسوردتون رو بدید و کپجا رو هم وارد کنید، سرویستون اونجا مشخصه دیگه!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما برید توی بخش کاربری و یوزر و پسوردتون رو بدید و کپجا رو هم وارد کنید، سرویستون اونجا مشخصه دیگه!
پسوردشو نمیدونم..زنگ زدم پسوردو پرسیدم ولی هر چی میزنم نمیره
پسورد رو اکثرا یا تاریخ تولد میدن یا 123456. البته اگه خودتون زمان ثبت نام چیز خاصی رو درخواست نداده باشید و بعدا هم پسورد دیگه ای ست نکرده باشید!
بله، دوست عزیز. باز مال شما خوبه، مال من 4.9 گیگه و مال دوستم که تازه دیروز جشنواره ش راه اندازی شده بود و 5 گیگ هم ترافیک اضافی گرفته بود ( 7 گیگ ) همش مصرف شده.
در مورد افت سرعت، سرویسا رو زدن طوری ترکوندن که افت از یادمون رفت!
اون لیمیت هم که اگه نکنن تعجب می کنم!
دوست عزیز شما خیلی قدیمی هستی!!! اون مال عهد بوق بود که همارا همه پسورد هارو 123456 میداد!!!
چون با اون پسورد به راحتی -- میشد الان کلا فرق کرده
سرویس جشنواره سه ماهه 2 گیگ 9 تومن قیمتشه
خود اولترا سه ماهه 100 تومن![]()
اره درسته جمعه ها تا 10 هست.
وقتی مخابرات همه پهنا تبریز رو گرفته بود دسته خودش که باعث تایم اوت میشد رو نت من گاهی اون مشکل پیش میومد شاید یک دوبار در روز که اونم با یه رفرش حل میشد نه چندتا ولی حالا که دیگه اصلا تایم اوت ندارم واصم پیش نیومده.
اولین پسورد : سال 88 : 123456
دومین پسورد : بهمن 90 : 1367
سومین پسورد : 5 مرداد 92 : 123456
اگه خودت پسورد بخصوصی نخوای و اون مسئول فروش و تمدید مشکل روانی نداشته باشه، 99 درصد یکی از این دو تا ست میشه!
در ضمن دونستن یوزر و شماره تلفن و پسورد یه سرویس ای دی اس ال به چه دردی میخوره؟ که رمزش امنیت زیاد داشته باشه؟
هیچی یه کانکشن میسازی باش وصل میشی
نه آقا، به این راحتیا نیست. چون اون سرویس روی یه مودم ست شده که مک آدرس ( آی دی ) ویژه ای براش تعریف شده و دست آی اس پی ـه. البته اگه با روش های -- بشه اونو به دست آورد و تازه مودمی داشته باشیم کهاین امکان رو بده که مک آدرسش رو تغییر بدیم، میشه به سرویس ای دی اس ال یه نفر که یوزر و پسوردش رو می دونیم، رخنه کرد!
در ضمن تشکر مجدد به خاطر روشن گرایی هاییکه کردین!
یه مورد یادم رفت : دوستانی که مشکل دارن بی زحمت به محض رفع شدن مشکل، اینجا اطلاع بدن تا بقیه هم اگه همچنان مشکل داشتن، پیگیری کنن!![]()
Last edited by vahidcorleone; 24-09-2013 at 14:09.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)