تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1454 از 2014 اولاول ... 4549541354140414441450145114521453145414551456145714581464150415541954 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,531 به 14,540 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

فردوسی پور جالب بود
    میگفت آدم دلش نمیاد
    دلش نمیومد اینو تیربارون کنه
    دقيقا

شاغلام هم که يه حافظ هست برا خودش

دقت کردي چندين بار به sms و معنيش گير داده بود

آخر فروم باز devil_ff2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

آره
    میخواد خطاب به اونایی که میخواستن 90 رو تعتیل کنن بگه که طرفدار داره برنامش

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

آخه تعطيل کردن برنامه اي مث نود هم براشون مث آب خوردنه

توي تاپيک ديگه اي وحيد يه پست رفته بود از کيومرث هاشمي : کلياتش مث حرفاي آخوندي و عزيز محمدي بود و ربط دادن چيزهاي بي ربط به هم

آخه فوتبال بي برنامه ي ما چه ربطي به اصول نظام داشت ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان هم که داشت حرفاي انصاريفر رو ميذاشت : وعدهاش آدم رو ياد ... مينداخت

کل حرفاشون هم : مشکلي نبود و مصطفوي رفت : همه چي سر جاش بود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چه عجب عزيز محمدي هم به خنده اومد از نوع برنامه ي خودش

باحاليش توي جاييه که عادل ميگه بازيه استقلال پرسپوليس مثلا توي روز عيد و سال تحويل بين 2 نيمه باشه ....

اي خدا اين آدمهاي ورزشي رو از ما نگير

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

جالبه هفته پیش توی همین نود
    یارو میگفت توی عاشورا تاسوعا که نمیشه بازی انداخت
    بعد مرتیکه میاد میگه که بازی رو که نمیشه به خاطر عید تعطیل کرد

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستانن من دیشب 90 ندیدم
    چیزی در رابطه با سرمربی جدید پرسپلیس اعلام نکردن؟؟؟؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

سلام.بوناچيچ قطعي شد؟
    نه هنوز قطعی نشده ...

تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    زیر سایه ی دیکتاتور

پيش فرض

اگه یکم خوب فک کنی می بینی چقدر این دو تا با هم فرق داره .

اون قضیه مذهبیه و اینا .

امید وارم گرفته باشی منظورمو ، چون بیشتر از این نمیشه توضیح داد .
    منم دقیقا منظورم همین بود

آخر فروم باز ferdfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض انصاري فر: آقا امام زمان(ع) نسبت به مديريت در پرسپوليس عنايت دارن

اين مراسم از ساعت 10:30 دقيقه در محل باشگاه پرسپوليس با حضور كيومرث ‌هاشمي رييس مركز توسعه ورزش قهرماني سازمان تربيت بدني، اعضاي هيات مديره اين باشگاه، كادرفني و جمعي از نمايندگان رسانه‌ها برگزار شد.
    در ابتداي مراسم حسين هدايتي، رييس هيات مديره باشگاه پرسپوليس ضمن قدرداني از خدمات داريوش مصطفوي در باشگاه پرسپوليس، گفت: مصطفوي براي پرسپوليس زحمت‌هاي زيادي كشيد و در سمت مدير عاملي از هيچ تلاشي دريغ نكرد. اما هيات مديره تصميم به تعويض مديريت در باشگاه گرفت تا به نوعي پرسپوليس را وارد مرحله جديدي كند. امروز مي‌خواهيم به صورت رسمي مدير عامل جديد باشگاه پرسپوليس يعني عباس انصاري‌فر را با حكم رسمي از رياست سازمان تربيت بدني معرفي كنيم، مطمئن باشيد روزهاي خوب پرسپوليس نزديك است و اين تيم در آينده نزديك به دوران اوج خود باز خواهد گشت.
    سپس كيومرث ‌هاشمي طي سخناني اظهار كرد: مصطفوي يكي از ذخاير ورزش ايران است و زحمات زيادي براي باشگاه پرسپوليس كشيده است اما نتايج اخير تيم پرسپوليس باعث نگراني سازمان شد كه پس از آن جلسات هيات مديره به طور مستمر تشكيل شد و در نهايت تصميم به تعويض در مديريت گرفته شد.
    وي افزود: ما در ورزش انواعي از شوك‌ها را براي بهتر شدن وضعيت موجود داريم كه يكي از آنها نيز شوك تغيير مدير عامل است. به هر حال ورزش جاي رفتن و آمدن است و من اميدوارم اين تصميم راهي براي موفقيت‌هاي آتي پرسپوليس باشد.
    مهدي تاج، نايب رييس اول فدراسيون فوتبال هم در جلسه توديع و معارفه مديرعامل پيشين و جديد باشگاه پرسپوليس گفت: بنده امروز به نمايندگي از فدراسيون فوتبال در اين جلسه حاضر شدم، من از زحمات مصطفوي در باشگاه پرسپوليس تشكر مي‌كنم و به انصاري‌فر براي حضور دوباره در اين باشگاه خيرمقدم مي‌گويم. معتقدم استقلال و پرسپوليس از قطب‌هاي بزرگ فوتبال ايران هستند و هر وقت اين دو تيم توانمند باشند توفيقات آن نصيب تيم ملي نيز مي‌شود، بايد قبول كنيم كه سهم اين دو تيم بزرگ در پيشرفت فوتبال و فوتبال ملي بيشتر است.
    در ادامه مراسم داريوش مصطفوي مديرعامل پيشين باشگاه پرسپوليس نيز گفت: من در ابتدا مي‌خواهم از تمامي هواداران پرسپوليس كه با شور و شوق تيمشان را حمايت مي‌كنند تشكر كنم و پس از آن از اعضاي كميته فني باشگاه و پيشكسوتان آن به خصوص همايون بهزادي تشكر و قدرداني كنم. همچنين از مديران باشگاه نيز تشكر مي‌كنم چرا كه آنها در اين مدت بنده را حمايت كرده و ما با هم بسيار دوست و صميمي بوديم و از اين پس هم خواهيم بود.
    وي افزود: همچنين در اين مراسم تشكرهاي ديگري دارم از علي‌آبادي رييس سازمان تربيت بدني كه حمايت‌هاي خوبي را در زمان مديريت من از باشگاه پرسپوليس داشت، همچنين حسين هدايتي كه در اين مدت كمك‌هاي مالي زيادي را به اين تيم كرد و سعي نمود با درايت و مديريت خود باعث پيشرفت و ارتقاي تيم شود. در پايان اين مراسم عباس انصاري‌فر مدير عامل جديد باشگاه پرسپوليس گفت: خدا را شاكر هستم كه به من لطف كرد و اين مسووليت خطير را بر دوش من نهاد، معتقدم آقا امام زمان(ع) نسبت به اين جلسه و مسووليت مديريت در باشگاه پرسپوليس عنايت و توجه دارند. چرا كه اين مسووليت با دل و روح مردم سروكار دارد.
    وي افزود: به خوبي مي‌دانم كه چه هواداران زيادي با بردهاي پرسپوليس خوشحال و از باخت‌هاي آن ناراحت مي‌شوند لذا ضمن تشكر از علي‌آبادي رييس سازمان تربيت بدني و اجازه از پيشكسوتان پرسپوليس و همچنين مردم و هواداران اين تيم كارم را با توكل بر خدا در باشگاه پرسپوليس آغاز مي‌كنم. بنده از مديران قبلي اين باشگاه به خصوص داريوش مصطفوي، براي شروع كار در باشگاه پرسپوليس اجازه گرفتم و اميدوارم اين مسووليت بزرگ را با تعامل با سازمان تربيت بدني، اعضاي هيات مديره باشگاه، كادر فني و بازيكنان به خوبي انجام دهم و اين جايگاه فرصت خوبي باشد تا بتوانم به ورزش و فوتبال كشور خدمت كنم.
    انصاري‌فر گفت: معتقدم ما نبايد فقط به فوتبال باشگاه پرسپوليس توجه كنيم چرا كه بزرگي اين باشگاه مي‌طلبد كه در ساير رشته‌هاي ورزشي نيز فعال باشيم كه اميدوارم اين مهم با كمك مردم و رسانه‌ها حاصل شود و بتوانيم به خوبي با استفاده از ظرفيت‌هاي بالاي پرسپوليس منشاء خير و بركت براي مردم و هواداران باشيم. عباس انصاري‌فر پس از مراسم معارفه‌اش درباره تغييرات احتمالي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس به خبرنگاران گفت: هنوز هيچ تصميمي در اين رابطه نگرفته‌ايم و آن را به پس از صحبت‌هاي مفصل با مربيان فعلي و بازيكنان اين تيم موكول كرده‌ام. ما هيچ بنايي براي خروج افشين پيرواني از تيم پرسپوليس نداريم و مطمئنا اين مربي در جمع ما خواهد بود.
    وي همچنين با تكذيب اينكه حسين هدايتي از جانب مسوولان باشگاه پرسپوليس مامور مذاكره با لوكا بوناچيچ شده است، گفت: من هدايتي را براي هيچ كاري از جمله مذاكره با بوناچيچ مامور نكرده‌ام! انصاري‌فر در خصوص سابقه مديريتي‌اش در پرسپوليس و حرف و حديث‌هايي كه در اين باره مطرح است، گفت: قصد دارم به طور مفصل در اين باره بعدا صحبت كنم و حرف‌هاي زيادي براي آن دارم، فكر نمي‌كنم اين كه گفته مي‌شود هنوز برخي چك‌هاي من در زمان مديريتم در باشگاه پرسپوليس در دست برخي افراد است، صحت داشته باشد. وي افزود: بنده با اشراف كامل به اوضاع و احوال و همچنين مشكلات مالي پرسپوليس به اين تيم آمده‌ام و اين آگاهي ايجاب مي‌كند كه بعدا هيچ بهانه و توجيهي براي عدم موفقيتم در پرسپوليس نداشته باشم.
    وي افزود: من وقتي مديريت در باشگاه پرسپوليس را قبول كردم در چند ماه اخير هم نسبت به تمام جوانب و اوضاع اين باشگاه واقف بودم و همه شرايط را مي‌دانستم لذا با اطلاعات از آن مسووليت فعلي را قبول كردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •