تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1453 از 1805 اولاول ... 453953135314031443144914501451145214531454145514561457146315031553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,521 به 14,530 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اتصال به اینترنت ارور 691 میده ولی با یوزر دیگه وصل میشه . کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

اگه همچین چیزی هست علنی نکن دیگه. تو خصوصی بگو لا اقل بتونیم استفاده کنیم!

هنوز معلوم نیست شاید توهم زده باشم

بزارید یک باره دیگه هم شارژم تموم شد امتحان می کنم

نتیجش رو بهتون می گم

تازه ممکنه که به خاطره این به روز رسانی های جدید این مشکل پیش اومده باشه و بعدا رفع بشه

داره خودمونی میشه farizn_dj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اولا من پول پرداخت کردم مخابرات هم توافق کرده سرعت دو مگ رو بهم بده حالا چه دانلود بکنم چه نکنم. این مشکل کسی که دانلود میکنه نیست چون حقشه چون براش پول داده مخابرات هم قبول کرده.این مشکل مخابراته که n تا مشترک میگیره که بقیه این بلاها سرشون میاد نه کسی که دانلود میکنه.
    دوما فک کن ببین چرا ملت n تا بلوری دان میکنن.؟ همون حرف خودتو قبول دارم چون همه از قحطی اومدن چرا؟ چون هر روز مخابرات سر اینترنتای مشترکاش قانون تعیین میکنه.آره منم اون اولا که طرحای نامحدود بود دانلود نمیکردم چون میدونستم همیشه هست و هر چی رو نیاز داشتم دانلود میکردم نه مثل الان که شبی 4 گیگ رو میگرم که دو گیگش بدرد نمیخوره .چون نمیدونم همین شبانه که تا دو ماه دیگه دارم بعدش میتونم دوباره داشته باشم یا نه.یه مثال بزنم برات کامل روشن شی تقصیرو گردن مشترک نندازی.شما فک کن آب خونتون مدام قط و وصل شه و مدام قیمتش بالا پایین بره.طبیعتا وقتی که اب وصل باشه هرچی ظرف داری میاری اب میکنی که اگه قطع شد اب کم نیاری .ولی اگه مطمئن باشی آب همیشه هست به اندازه نیازت مصرف میکنی.پس ببین اگه مخابرات نت درست و درمون بده هیچکی قحطی زده نمیشه و n تا چرت و پرت دان نمیکنه و این مشکل سرویس دهنده هست نه مشترک.
    آفرین حق کاملا با مشترک است مخابرات به حساب خودش میگه یک به هشت کیه اینو بررسی کنه مثلا یک به ده نده اینترنت داغون تحویل ملت میدن مشترک رعایت کنه نه این حق مشترکه مخابرات رعایت کنه قانون را.

4. 3 کاربر از farizn_dj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حجم ما رو هم دزدیدن

بعدشم خواستم وارد شم که دیدم اخطار داد شما مسدود شده اید.این چ کوفتیه باز. جالب اینجاست که از سره شب همینو میگه نمیدونم چه 30 دقیقه ای هست که تموم نمیشه

از دوستان کسی در ورود به این سامانه خراب شده مشکل داره ایا ؟یا فقط مشکل منه!
    Last edited by alyy; 05-01-2015 at 23:42.

داره خودمونی میشه hosseinfery429's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

باسلام خدمت تمام دوستان
    باز مسخره بازی های جدید مخابرات برای شهرستانی ها و غیره که نمیشه وارد پنل بشی فرقی نداره (من که نمیتونم!!)
    دو گیگ هم شارژ کردم برنگشت مخابرات هم جوابگو نیست پول به حساب دولت رفته و برنخواهد گشت...
    وقتی گفتم دوستان بریم برای شکایت گوش نکردین الان سایتها را عوض کردن که باز در این قسمت باز حجم دزدی ها بوده که دوستان میگن معلوم نیست برای ما بدبخت چقدر دزدی شده که حتما میشه بدون چک کردن میگم اما وقتی چک کردم خبر میدم.....
    این دزد های ادامه خواهد داشت و هرگز تمام میشه با اینکه پول میگیرن اما باز بیچاره ها ناراحت هستن اینترنت باباشون را ما داریم استفاده میکنیم ای ما چی نشیم باید کلا نتمون قطع بشه، که ناراحت نشن....
    طفلکی ها دلمان سوخت....
    پس ما داریم پول مفت درمیاریم الان باید فحش بنویسم اما ***** این جوابشون هست که کلی فحش میشه....
    تا ما دست به دست هم نشیم این نت همیشه همینطوری میمانه و دزدهای بیشتر خواهد شد....
    ما که هر کاری کردیم جوابی ندادن یک دست که صدا نداره...

امیدوارم این افراد آدم شوند و دیگر ما رو اذیت نکنن لازم نیست بیاین سایت پیشرفته کنید همان خوب بود....

7. این کاربر از hosseinfery429 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

حجم ما رو هم دزدیدن

بعدشم خواستم وارد شم که دیدم اخطار داد شما مسدود شده اید.این چ کوفتیه باز. جالب اینجاست که از سره شب همینو میگه نمیدونم چه 30 دقیقه ای هست که تموم نمیشه

از دوستان کسی در ورود به این سامانه خراب شده مشکل داره ایا ؟یا فقط مشکل منه!

بله دوست عزیز ما هم این مشکل را داریم...

9. این کاربر از hosseinfery429 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله دوست عزیز ما هم این مشکل را داریم...
    جالبه .با اینکه رمزو درست میزنم میگه اشتباهه و فک کنم چون چن باز زدم و وارد نشد مسدود میکنه.منم لجم در اومد رفتم شماره چن تا از دوستامو زدم و یه رمز الکی زدم و شماره اونم مسدود کردم. این یعنی شماره هرکیو بخوای میتونی مسدود کنی.خاک تو سرشون با این سیستم راه انداختنشون.شمام برید شماره دوستاتونو مسدود کنید همه دادشون در بیاد
    Last edited by alyy; 05-01-2015 at 23:57.

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

جالبه .با اینکه رمزو درست میزنم میگه اشتباهه و فک کنم چون چن باز زدم و وارد نشد مسدود میکنه.منم لجم در اومد رفتم شماره چن تا از دوستامو زدم و یه رمز الکی زدم و شماره اونم مسدود کردم. این یعنی شماره هرکیو بخوای میتونی مسدود کنی.خاک تو سرشون با این سیستم راه انداختنشون.شمام برید شماره دوستاتونو مسدود کنید همه دادشون در بیاد

الان دیگه واقعا حرف فامیل دور درک میشه من دیگه حرفی ندارم....

پروفشنال poloton7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

جدا من تماس گرفتم همین چند روز پیش گفت دارن که بزن به 2020 ببین چی میگن چون من زنگ زدم گفت اگر میخوای واریز کن تا فعال کنم
    سلام--من رفتم دفتر پیشخوان روز یکشبه این حرف را زد- که فعلا مودم رایگان نمی دهند؟؟//
    راستی به نظر شما در طرح کمپین طرح 1m با 5 گیگ ترافیک بهتر است یا طرح 2m با ترافیک 3 گیگ کدام مقرون به صرفه تر است؟//سرعت روز و شب هر کدام چند است؟//----تشکر

پروفشنال frozen01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان.

با کمال نا باوری امروز میشه گفت بعد از 5 ماه اینترنت من اوضاعش بهتر شد !!!

حالا این ادامه داشته باشه خوبه !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •