اتصال به اینترنت ارور 691 میده ولی با یوزر دیگه وصل میشه . کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
اتصال به اینترنت ارور 691 میده ولی با یوزر دیگه وصل میشه . کس دیگه ای هم این مشکل رو داره ؟
هنوز معلوم نیست شاید توهم زده باشم
بزارید یک باره دیگه هم شارژم تموم شد امتحان می کنم
نتیجش رو بهتون می گم
تازه ممکنه که به خاطره این به روز رسانی های جدید این مشکل پیش اومده باشه و بعدا رفع بشه![]()
آفرین حق کاملا با مشترک است مخابرات به حساب خودش میگه یک به هشت کیه اینو بررسی کنه مثلا یک به ده نده اینترنت داغون تحویل ملت میدن مشترک رعایت کنه نه این حق مشترکه مخابرات رعایت کنه قانون را.
حجم ما رو هم دزدیدن
بعدشم خواستم وارد شم که دیدم اخطار داد شما مسدود شده اید.این چ کوفتیه باز. جالب اینجاست که از سره شب همینو میگه نمیدونم چه 30 دقیقه ای هست که تموم نمیشه
از دوستان کسی در ورود به این سامانه خراب شده مشکل داره ایا ؟یا فقط مشکل منه!
Last edited by alyy; 05-01-2015 at 23:42.
باسلام خدمت تمام دوستان
باز مسخره بازی های جدید مخابرات برای شهرستانی ها و غیره که نمیشه وارد پنل بشی فرقی نداره (من که نمیتونم!!)
دو گیگ هم شارژ کردم برنگشت مخابرات هم جوابگو نیست پول به حساب دولت رفته و برنخواهد گشت...
وقتی گفتم دوستان بریم برای شکایت گوش نکردین الان سایتها را عوض کردن که باز در این قسمت باز حجم دزدی ها بوده که دوستان میگن معلوم نیست برای ما بدبخت چقدر دزدی شده که حتما میشه بدون چک کردن میگم اما وقتی چک کردم خبر میدم.....
این دزد های ادامه خواهد داشت و هرگز تمام میشه با اینکه پول میگیرن اما باز بیچاره ها ناراحت هستن اینترنت باباشون را ما داریم استفاده میکنیم ای ما چی نشیم باید کلا نتمون قطع بشه، که ناراحت نشن....
طفلکی ها دلمان سوخت....
پس ما داریم پول مفت درمیاریم الان باید فحش بنویسم اما ***** این جوابشون هست که کلی فحش میشه....
تا ما دست به دست هم نشیم این نت همیشه همینطوری میمانه و دزدهای بیشتر خواهد شد....
ما که هر کاری کردیم جوابی ندادن یک دست که صدا نداره...
امیدوارم این افراد آدم شوند و دیگر ما رو اذیت نکنن لازم نیست بیاین سایت پیشرفته کنید همان خوب بود....
![]()
بله دوست عزیز ما هم این مشکل را داریم...
جالبه .با اینکه رمزو درست میزنم میگه اشتباهه و فک کنم چون چن باز زدم و وارد نشد مسدود میکنه.منم لجم در اومد رفتم شماره چن تا از دوستامو زدم و یه رمز الکی زدم و شماره اونم مسدود کردم. این یعنی شماره هرکیو بخوای میتونی مسدود کنی.خاک تو سرشون با این سیستم راه انداختنشون.شمام برید شماره دوستاتونو مسدود کنید همه دادشون در بیاد![]()
Last edited by alyy; 05-01-2015 at 23:57.
الان دیگه واقعا حرف فامیل دور درک میشه من دیگه حرفی ندارم....
سلام--من رفتم دفتر پیشخوان روز یکشبه این حرف را زد- که فعلا مودم رایگان نمی دهند؟؟//
راستی به نظر شما در طرح کمپین طرح 1m با 5 گیگ ترافیک بهتر است یا طرح 2m با ترافیک 3 گیگ کدام مقرون به صرفه تر است؟//سرعت روز و شب هر کدام چند است؟//----تشکر
سلام دوستان.
با کمال نا باوری امروز میشه گفت بعد از 5 ماه اینترنت من اوضاعش بهتر شد !!!
حالا این ادامه داشته باشه خوبه !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)