تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1453 از 4105 اولاول ... 45395313531403144314491450145114521453145414551456145714631503155319532453 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,521 به 14,530 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

مردم با بدبختی و بد شانسی حاضرن صدتا بلا سرشون بیاد نرن خدمت اونا هم که میرن دنبال اینن که یه جوری خدمتشون را بندازن نزدیک خونشون که تو این دو سال که از دنیا عقب میوفتن یجوری به زندگیشون برسن یکی مثه منم میوفته یه شهر که دوماه یه مرتبه بیاد خونشون را ببینه که از دلتنگی در بیاد اونوقت من نمی دونم شما دارید به چی فکر می کنید که میایید می گید معاف پزشکی میشم اما میخوام برم خدمت که بعدا برم یه جای دولتی!!!!!!!!!! مگه تو چندبار زندگی میکنی ؟؟ که می خوای دو سال از جوونیتو خراب کنی که شاید بری تو یه کار دولتی یه حقوق بخور نمیر بهت بدن!؟!؟!؟!؟! در ضمن برادر عزیز معافیت پزشکی را فقط اداراتی قبول نمیکنن که ازت کار وتحرک زیاد میخوان اصلا به نفعته که نری.
    امیدوارم همگیتون موفق باشید.
    Last edited by arash9426; 07-03-2013 at 22:36.

2. 10 کاربر از arash9426 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

تعطیلات نوروزی ارتش امسال از 29 اسفند تا 15 فروردینه
    والا پارسال که دو نیمه کردن هر نیمه هم 9 روز. هنوزم نامه تعطیلی نیومده بیخود شلوغش نکن...

4. این کاربر از shatami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

با سلام.
    دوست عزیز و گرامی کلا شخصی که بتونه معافی پزشکی بگیره از بقیه افراد دو سال جلو میفته !
    حالا اینقدر معافی اعصاب و روان رو بد میدونید !! اصلا میدونید چیه؟؟ بهترین نوع معافیته دوست عزیز بهترینش ! و تنها کسانی که سیاست دارن میرن دنبالش و میگیرنش ! بقیه هم طرز تفکرشون مثل شما هست!
    تاییدیه سلامت اعصاب و روان توسط بیمارستان های اعصاب و روان خیلی راحت صادر میشه جناب!! و اینکه برای بار چندم ===> کارت پایان خدمت گواهی سلامت پزشکی نیست!!<=== کاشکی یه خدا دیده ای میومد و به من یه کارت معافی اعصاب و روان به رنگ قرمز سیر میداد! به قرآن دستشو میبوسیدم!
    عجب دله پری داری داداش ) اینارو واسه چی به من میگی؟ سوال پرسیدن جوابشون رو دادم، چرا منو میزنی؟

من با دوسته پایینی موافقم، تمام حرفاش درست و به جاست

مردم با بدبختی و بد شانسی حاضرن صدتا بلا سرشون بیاد نرن خدمت اونا هم که میرن دنبال اینن که یه جوری خدمتشون را بندازن نزدیک خونشون که تو این دو سال که از دنیا عقب میوفتن یجوری به زندگیشون برسن یکی مثه منم میوفته یه شهر که دوماه یه مرتبه بیاد خونشون را ببینه که از دلتنگی در بیاد اونوقت من نمی دونم شما دارید به چی فکر می کنید که میایید می گید معاف پزشکی میشم اما میخوام برم خدمت که بعدا برم یه جای دولتی!!!!!!!!!! مگه تو چندبار زندگی میکنی ؟؟ که می خوای دو سال از جوونیتو خراب کنی که شاید بری تو یه کار دولتی یه حقوق بخور نمیر بهت بدن!؟!؟!؟!؟! در ضمن برادر عزیز معافیت پزشکی را فقط اداراتی قبول نمیکنن که ازت کار وتحرک زیاد میخوان اصلا به نفعته که نری.
    امیدوارم همگیتون موفق باشید.
    موفق باشید، یا حق

6. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت sahand8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

عجب دله پری داری داداش ) اینارو واسه چی به من میگی؟ سوال پرسیدن جوابشون رو دادم، چرا منو میزنی؟

من با دوسته پایینی موافقم، تمام حرفاش درست و به جاست

موفق باشید، یا حق
    مرسی دوست عزیز

در آغاز فعالیت sahand8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم مشکل شما چیزی نیست که نتونی ادارت دولتی هم بری مگر اینکه اون اداره خودش مشکل داشته باشه، چون دوره ی کارت قرمزی تموم شده، الان روی کارت نوع معافی رو مشخص میکنن و اگر بیماری مثلا "اعصاب و روان" نباشه مشکلی نخواهید داشت، که با این حساب اگر دنبال معافیت نرید ناخود آگاه یعنی مشکل روانی دارید ( شوخی) دوسته خوده من به خاطره چشمش معاف شده و الان داره تو اداره ی نیمه دولتی کار میکنه.

با اینکه الان با کارت پایان خدمت پشمک هم به آدم نمیدن، ولی اگه وقتشو داری برو عوض کن دیگه، ضرر که نداره
    مرسی دوست عزیز، جواب شما از همه قانع کننده تر بودش و مستند مرسی

9. این کاربر از sahand8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام محسن جان .

29 فروردین ما رژه نمیریم ، چون 01 چند تا دوره کد داره ، مثل اینکه بچه های دوره کد باید رژه برن .

31 فروردین هم انگار روز تحلیفمون هست .

کدوم پادگانی ؟
    15 فروردین که پنج شنبه هست ، 5 شنبه ها هم که ارتش تعطیله ، دیگه میره برای هفدهم که شنبه باشه .
    تعاونی مسکن نزاجا دو نیمه تعطیله تازه با لباس شخصیم هست نگهبانیم نداره.

11. این کاربر از mrouzbehi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم باهاتون یه مشورتی بکنم
    من اول این هفته دفترچه پست کردم تاریخ اعزام پیشنهادی خودم 1/4/92 بود اما جواب که اومد تاریخ اعزامم را زده 1/2/92
    محل خدمتم هم یک هفته قبل از اعزام بهم میگن
    من با سابقه بسیج و دوره تکمیلی که رفتم میخواستم برم سپاه استان خودمون اما ظرفیت 1/2 سپاه استان کاملا پر شده
    شاید بتونم اعزامم را دو ماه عقب بندازم که اگه بشه 1/4 پذیرش سپاه بشم البته شاید 1/4 هم باز پر بشه!!
    حالا به نظر شما بی خیال سپاه بشم و 1/2 هرجا خدمتم افتاد برم؟ چون دو ماه هم جلو میوفتم یا برم بندازمش عقب که برم سپاه که تو استان خودمون باشم؟
    (در ضمن تک پسرم هستم یعنی شاید بشه نزدیک خونمون خدمت کنم اما استانمون ارتش نداره)
    خوشحال میشم با نظراتون راجع به وضعیت من کمکم کنید
    Last edited by arash9426; 08-03-2013 at 14:00.

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

سلام دوستان میخواستم باهاتون یه مشورتی بکنم
    من اول این هفته دفترچه پست کردم تاریخ اعزام پیشنهادی خودم 1/4/92 بود اما جواب که اومد تاریخ اعزامم را زده 1/2/92
    محل خدمتم هم یک هفته قبل از اعزام بهم میگن
    من با سابقه بسیج و دوره تکمیلی که رفتم میخواستم برم سپاه استان خودمون اما ظرفیت 1/2 سپاه استان کاملا پر شده
    شاید بتونم اعزامم را دو ماه عقب بندازم که اگه بشه 1/4 پذیرش سپاه بشم البته شاید 1/4 هم باز پر بشه!!
    حالا به نظر شما بی خیال سپاه بشم و 1/2 هرجا خدمتم افتاد برم؟ چون دو ماه هم جلو میوفتم یا برم بندازمش عقب که برم سپاه که تو استان خودمون باشم؟
    (در ضمن تک پسرم هستم یعنی شاید بشه نزدیک خونمون خدمت کنم اما استانمون ارتش نداره)
    خوشحال میشم با نظراتون راجع به وضعیت من کمکم کنید
    دوست عزیز منم شرایطم مشابه شما بود تک فرزند البته من سابقه بسیج و تکمیلی ندارم اعزامم اسفند بودم برا سپاه میخواستم اقدام کنم نشد اعزامم رو تعویق زدم برا 1/2 اقدام کردم باز برا سپاه هنوز هم حتمی نیست شاید نشه شایدم حتی خدمتم بشه 24 ماه و من بیشتر متضرر بشم ولی خب چون مدت طولانی هست دوران خدمت و اگه جایی بدی آدم بیوفته بسیار اذیت میشه تصمیم گرفتمو اعزامم رو عقب انداختم و تصمیم گرفتم از این فرصت آخر استفاده کنم تا بعدا اگه خدمتم توی شرایط بدی افتاد هی به خودم نگم کاش تعویق مینداختم و ...و شما هم قشنگ بررسی گن و فکرتو کن و اگه میخوای هم تعویق بندازی و برای پذیرش اقدام کنی زود اقدام کنی که ظرفیتش پر نشه

14. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

دوست عزیز منم شرایطم مشابه شما بود تک فرزند البته من سابقه بسیج و تکمیلی ندارم اعزامم اسفند بودم برا سپاه میخواستم اقدام کنم نشد اعزامم رو تعویق زدم برا 1/2 اقدام کردم باز برا سپاه هنوز هم حتمی نیست شاید نشه شایدم حتی خدمتم بشه 24 ماه و من بیشتر متضرر بشم ولی خب چون مدت طولانی هست دوران خدمت و اگه جایی بدی آدم بیوفته بسیار اذیت میشه تصمیم گرفتمو اعزامم رو عقب انداختم و تصمیم گرفتم از این فرصت آخر استفاده کنم تا بعدا اگه خدمتم توی شرایط بدی افتاد هی به خودم نگم کاش تعویق مینداختم و ...و شما هم قشنگ بررسی گن و فکرتو کن و اگه میخوای هم تعویق بندازی و برای پذیرش اقدام کنی زود اقدام کنی که ظرفیتش پر نشه
    ببخشید دوست عزیز شما برای عقب انداختن خدمتت چیکار کردی؟ میگن شرایطش سخته قبول نمیکنن؟ میشه بگید کجا باید بریم و چیکار باید بکنیم؟

داره خودمونی میشه ami2new's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Qatar

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز شما برای عقب انداختن خدمتت چیکار کردی؟ میگن شرایطش سخته قبول نمیکنن؟ میشه بگید کجا باید بریم و چیکار باید بکنیم؟
    دوست عزیز میرید پلیس +10 1000 تومن میگیره و درخواست تمدید تاریخ اعزام به خدمت براتون ثبت میکنه اگه دلیلی برای تاخیر دارید ( دلایلی که تو دفترچه نوشته) اون رو هم علامت میزنه تو درخواستتون اگه هم که نه که بدون دلیل میزنه که البته چون تا تاریخ اعزامتون 40 روز مونده به احتمال بسیار زیاد موافقت میشه و مشکلی نیست جوابشم 48 ساعت بعد از ثبت درخواست میاد

17. این کاربر از ami2new بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •