تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1453 از 1746 اولاول ... 453953135314031443144914501451145214531454145514561457146315031553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,521 به 14,530 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مخابرات OP !

البته فقط ظهر ها و صبح ها اینجوریه! شبا و بعد از ظهر ها پر تایم اوته

2. 3 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منظورت اینه که 178 زیاده؟
    من هر وقت به پینگ 200 میرسم کلاهمو میندازم هوا
    معمولا با 300 بازی میکنم، تا 370 هم میره.
    نه من خودم تو آمریکا با 400 بازی میکردم. فق داشتم به این خارجیه میگفتم شاخ نشه

متاسفانه این روز ها شاهد تهمت زدن بعضی اشخاص به یکی از isp های خوب کشورمون یعنی صبا نت هستیم نمیدونم این تهمت ها چه جنبه ای داره یا چه سودی
    میخواهند از این کار ببرند شاید برای فروش بیشتر خودشان است شاید جنبه سیاسی دارد
    اما میخواهم اینا بگم به دوستان که صبا نت یکی از بهترین isp های کشور است که همواره حامی گیمر های عزیز بوده و با دادن پروفایل اختصاصی سعی کرده تا
    پینگ مناسبی برای گیمر های عزیز فراهم کنه ، همچنین با قیمت مناسب سعی در راضی نگاه داشتن مشترکین خود کرده
    عکس زیر گویای زحمت های فراوان کارکنان عزیز صبا نت است واقعا جا داره ازشون تشکر کنیم دقت کنید در هنگام دانلود پینگ چنده...

Click here to view the small image.

فقط یه خواهش دارم اونم اینه که دیگه دست از دروغ گفتن و تهمت زدن به این شرکت بزرگ بردارید
    این دوستان با این تلاش های فراوان سزاوار تشویق و تمجید هستند نه دروغ و سیاست بازی

AloneSoN از واحد پشتیبانی شرکت رایوت
    22 نوامر 2014
    متصفانه اولا با ص هستش و اینطوری نوشته میشه دوست عزیز
    دوما شما فکر کنم خودت یا تو صبا نت کار می کنی یا بهت مجانی میدن. تهمت فلان چیه چیه
    جمعش کن. مدرک گزاشتم.
    دروغ کدومه. همین الان پینگ میگیرم آپ می کنم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

خدا که اون بالا نشسته شاهده که من خودم 7 8 سال بیشتر اینترنت از صبادز میگیرم و خیلی موقع ها پینگ بالا میره یا مثلا سرعت پایین هستش یا قطعی دارند . بهشون زنگ هم بزنی درست جواب نمیدن. الکی میگن شماره بده میفرستن دنبال نخود سیاه
    دوما من اگر از جای دیگه میگرفتم میومدم می گفتم مثلا برید از فلانی بگیرید. من دارم پول میدم آشغال میگیرم. به خاطر منطقمون هم مجبورم از این صبادز بگیرم. ولی اینها نباید سو استفاده کنند
    تهمت. خندیدیم
    این هم حتما فتوشاپه نه ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از kamron_devil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من نمیدونم این اقا کیه دروغ میگه که صبانت بده
    متاسفانه ( به املای دوستمون ) باید اصلا بن بشن آقایون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من تو آمریکا بازی می کردم پینگ 280 300 350 400 بود
    و تو اروپا 100 بود
    الان تو اروپا 312 هستش گاهی هم بیشتر. احتمالا تو امریکا میشه 500
    که میگه صبا دز هستش. تهمت هستش. کی هستش این مرتد

اگه نباشه جاش خالی می مونه alone_son's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    AshEnvAle

پيش فرض

من تو آمریکا بازی می کردم پینگ 280 300 350 400 بود
    و تو اروپا 100 بود
    الان تو اروپا 312 هستش گاهی هم بیشتر. احتمالا تو امریکا میشه 500
    که میگه صبا دز هستش. تهمت هستش. کی هستش این مرتد
    بله این همون صبا نت هستش که پینگ شما 100 بوده حالا isp که تغییر نکرده ولی شاید مشکل از مودم شما یا نویز هستش به هر حال ما صبا نت را پینگ کردیم و هیچ مشکلی نبود مدرک هم که گذاشتم

متاسفانه ( به املای دوستمون ) باید اصلا بن بشن آقایون
    دوست عزیز معلومه که زبان مادری شما پارسی نیست و خیلی کم از پارسی استفاده میکنید نمی خواهم وارد بحث نژاد بشم ولی شما هم سعی کن قبل از گفتن
    چیزی که از آن 100% مطمئن نیستی یه جستو جویی توی اینترنت داشته باشی
    اینم یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم پارسی صحبت کردنتون را بهبود ببخشه

9. این کاربر از alone_son بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت MehdiT8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه های 1 سوال !‌ من الان سرعتمو با IDM تست کردم 45 kbps بود ولی تو آپدیت لول از 20 بیشتر نمیره ‍! مشکل از چیه ؟‌بقیه هم این مشکل رو دارن ؟

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

(متاسفانه) درسته برادر من نه متاصفانه

12. 2 کاربر از MehdiT8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Kazemi22_Q's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

امروز بعد از یه هفته گشتن تو نت بالاخره تونستم یه چیز درست پیدا کنم . این -- امروز مال یه سایت خارجی که نوشته این لینک -- شده به مناسبت هالووین هستش ولی riot هیچوقت اون رو پخش نکرده اما این دوستان مثل اینکه تونستن این لینک رو -- بکنن .
    ( توجه : لینک این -- بعد از هر بچ عوض میشه این لینک مربوط به پچ 4.20 هست و بعد از اون لینک آپدیت میشه )

برای اینکار اول به این لینک برید بعد یک اکانت بسازید و بعد log in کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دقت کنید این لینک -- شده هستش و اگر شما با لینک های دیگه ثبت نام کنید این -- کار نمیکنه )
    در قسمت اسم summoner یک اسمی رو انتخاب کنید که با TIZ شروع شه ( فرقی نداره حروف کوچک باشه یا بزرگ ) حتما" باید با TIZ شروع شه. مثلا : TIZkar یا TIZboom

بعد توی قسمت انتخاب آواتار ، عکس درخـــت رو انتخاب کنید ( اینم عکسش : )
    بعد سطح بازیتون رو هم روی Beginner قرار بدید و وارد بازی بشید و لول اکانتتون رو به 10 برسونید
    وقتی که به 10 رسیدید سیستم بطور Random ( تصادفی ) بهتون IP و RP میده . این عکس اکانت منه :

البته این روش کاملا" تست شدس و من خودم دو تا از اکانت از این روش ساختم و جواب داده .

شما میتونید برای اینکه سریع تر 10 بشید از قسمت Store ، بخش Boosts ، یک XP Boost بخرید که خیلی سریع 10 بشید

پولاتونو واس این خارجی ها خرج کنین و بشینین حال کنین !
    Last edited by Kazemi22_Q; 22-11-2014 at 16:33.

14. 2 کاربر از Kazemi22_Q بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

امروز بعد از یه هفته گشتن تو نت بالاخره تونستم یه چیز درست پیدا کنم . این -- امروز مال یه سایت خارجی که نوشته این لینک -- شده به مناسبت هالووین هستش ولی riot هیچوقت اون رو پخش نکرده اما این دوستان مثل اینکه تونستن این لینک رو -- بکنن .
    ( توجه : لینک این -- بعد از هر بچ عوض میشه این لینک مربوط به پچ 4.20 هست و بعد از اون لینک آپدیت میشه )

برای اینکار اول به این لینک برید بعد یک اکانت بسازید و بعد log in کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دقت کنید این لینک -- شده هستش و اگر شما با لینک های دیگه ثبت نام کنید این -- کار نمیکنه )
    در قسمت اسم summoner یک اسمی رو انتخاب کنید که با TIZ شروع شه ( فرقی نداره حروف کوچک باشه یا بزرگ ) حتما" باید با TIZ شروع شه. مثلا : TIZkar یا TIZboom

بعد توی قسمت انتخاب آواتار ، عکس درخـــت رو انتخاب کنید ( اینم عکسش : )
    بعد سطح بازیتون رو هم روی Beginner قرار بدید و وارد بازی بشید و لول اکانتتون رو به 10 برسونید
    وقتی که به 10 رسیدید سیستم بطور Random ( تصادفی ) بهتون IP و RP میده . این عکس اکانت منه :

البته این روش کاملا" تست شدس و من خودم دو تا از اکانت از این روش ساختم و جواب داده .

شما میتونید برای اینکه سریع تر 10 بشید از قسمت Store ، بخش Boosts ، یک XP Boost بخرید که خیلی سریع 10 بشید

واقعیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •