تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1453 از 1783 اولاول ... 453953135314031443144914501451145214531454145514561457146315031553 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,521 به 14,530 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

دوست عزیزم
    1) تاپیک شاتل 3 بار تاحالا به 3000 صفحه رسیده و بایگانی شده اتفاقا تعداد صفحه هاش از مال همه بیشتره باورت نمیشه از ادمین ها بپرس
    2) من اون موقع ها دانلود ماهیانه ام 8-9 گیگ بیشتر نبود با اینحال ماه ها محدودیت کشیدم اگر فکر میکنی ماهی 20 گیگ میگیری محدود هم نمیشی باید بگم قصه جادوگر و اژدها برات تعریف کردن خواب و خیاله
    3) چه باور بکنی چه نه محدودیت رو اصلا شاتل اورد تو ایران مهم نیست چقدر مصرفت پایین باشه همونطور که تو دریا بری 100 درصد خیس میشی شاتل بری هم صد در صد محدودت میکنند پسر خوب اگر قراره آواره بشی و یک مدت بی اینترنتی بکشی حد اقل یک جایی برو که دیگه این مسخره بازی محدودیت رو نداشته باشی که دوباره مجبور بشی اسباب کشی کنی دوباره 1 ماه بدون نت بمونی
    ممنون از کمکتون . پس حداقل یک شرکت معرفی کنید که بتونم با خیال راحت ماهی 20 گیگ رو دانلود کنم . البته اگر شبانه باشه بهتره . الان خواستم فرم جمع آوریش رو پر کنم گفت باید با خط خودت انجام بدی و برم خونه یقینا این کار رو می کنم . کلا گند زده اند به اینترنت . روزانه که قبلا 102 بود شده 70 تا 80 و شب هم که 10 تا . حالم از صبانت به هم خورده . هر شرکت دیگه ای رو می خواهم انتخاب کنم . بلد هم هستم به سایر دوستان و آشنایان بگم که خط رو تخلیه کنند . خودم حدود 5 تا مشتری براش جور کردم و خودم هم ازشون می گیرم . تازه پیشنهادها که بماند .
    فقط یک راهنمایی مناسب بکنید که کدام شرکت توی حجم دانلود دادن اذیت نداره . اگر شاتل رو بی خیال بشیم دیگه کی می مونه ؟

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

3 روز پیش فرم جمع آوری پر کردم، چند ساعت بعد تماس گرفتند گفتند چرا میخوای تخلیه کنی توضیح دادم
    گفتند خوب از سرویس های نامحدود ما استفاده کنید گفتم شما نامحدود رو هم محدود میکنید
    گفت 5 گیگ دیگه شارژ داری هروقت استفاده کردی زنگ بزن برای تخلیه، منم چون کار داشتم گفتم اوکی
    امروز دیگه زنگ زدم با اونکه هنوز 3.7 گیگ دیگه دارم گفت فرستادم تخلیه الان برات 72 ساعت کاری طول می کشه
    بعد گفت مودم هم خاموش کن
    راست میگه ؟ مودم رو حتما باید خاموش کنم ؟ چون هنوز خیلی از کارهام مونده و میخوام این 3.7 گیگ هم بذارم الان دانلود
    این رو اگه کسی واقعا درست اطلاع داره بگه که خیلی حیاتیه برام مرسی
    ولی در نهایت خداحافظ صبانت ! گفته بودم همینجا منم تخلیه میکنم که کردم
    بقیه هم همین کار رو بکنند تا بدونند با مشتری های قدیمی دارند چکار میکنند که اینطوری بعد سال ها باید بگیم صبانت خداحافظ !
    حتی خوب هم بشی بر نمیگردم من یکی

3. 5 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

3 روز پیش فرم جمع آوری پر کردم، چند ساعت بعد تماس گرفتند گفتند چرا میخوای تخلیه کنی توضیح دادم
    گفتند خوب از سرویس های نامحدود ما استفاده کنید گفتم شما نامحدود رو هم محدود میکنید
    گفت 5 گیگ دیگه شارژ داری هروقت استفاده کردی زنگ بزن برای تخلیه، منم چون کار داشتم گفتم اوکی
    امروز دیگه زنگ زدم با اونکه هنوز 3.7 گیگ دیگه دارم گفت فرستادم تخلیه الان برات 72 ساعت کاری طول می کشه
    بعد گفت مودم هم خاموش کن
    راست میگه ؟ مودم رو حتما باید خاموش کنم ؟ چون هنوز خیلی از کارهام مونده و میخوام این 3.7 گیگ هم بذارم الان دانلود
    بقیه هم همین کار رو بکنند تا بدونند با مشتری های قدیمی دارند چکار میکنند که اینطوری بعد سال ها باید بگیم صبانت خداحافظ !
    کار خوبی کردی . فقط تصمیم داری از کدام شرکت بگیری ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعد گفت مودم هم خاموش کن
    نه چرته تا وقتی جمع نشده میتونی روشن نگه داری مودم را.

6. این کاربر از mykamran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

کار خوبی کردی . فقط تصمیم داری از کدام شرکت بگیری ؟
    به نمایشگاه رفتم توی مشهد کلی هم تحقیق کردم از بچه های همینجا اونجا هم شرکت ها رو بررسی کردم
    برای فن آوا ثبت نام کردم، نامحدود 512ماهانه نزدیک 47 تومن

نه چرته تا وقتی جمع نشده میتونی روشن نگه داری مودم را.
    شما تجربه شخصی داری برادر ؟ منم حدس زدم چرت بگه ولی اگه یک ذره راست گفته باشه میترسم این روند تخلیه کردن از 72 ساعت بیشتر طول بکشه و من ضربه ببینم
    چون یک روز اینترنت من قطع باشه نزدیک به 70 تومن ضرر میکنم
    الان هم دارم یک سری کارهام رو میکنم ضرر کمتر بشه برای همین نمیخوام بیشتر از حدش طول بکشه

8. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

بعد گفت مودم هم خاموش کن
    نه اصلا خاموش نکن چونکه اگر تا خاموش نکنی سرویست قطع نمی شه ولی اگه خاموش کنی سرویست قطع می شه
    Last edited by khoodet; 01-10-2014 at 11:22.

10. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نه اصلا خاموش نکن چونکه اگر تا خاموش نکنی سرویست قطع نمی شه ولی اگه خاموش کنی سرویست قطع می شه
    متوجه نمی شم الان ایشون به من گفت تا 72 ساعت تخلیه طول می کشه یعنی هر موقع من توی این 72 ساعت خاموش کنم سرویسم قطعه ؟ اگه خاموش نکنم بعد 72 ساعت هم خودکار قطع نمیشه ؟
    من میخوام خودکار خودش قطع بشه ! همین روزا هم از دست ندم
    الان شما منظورت اینه توی این 72 ساعت زودتر خاموش کنم قطع میشه ولی قطع نکنم تا 72 ساعت دیگه میتونم استفاده کتم و بعد 72 ساعت خودکار قطع میشه ؟ آره ؟

12. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

متوجه نمی شم الان ایشون به من گفت تا 72 ساعت تخلیه طول می کشه یعنی هر موقع من توی این 72 ساعت خاموش کنم سرویسم قطعه ؟ اگه خاموش نکنم بعد 72 ساعت هم خودکار قطع نمیشه ؟
    من میخوام خودکار خودش قطع بشه ! همین روزا هم از دست ندم
    الان شما منظورت اینه توی این 72 ساعت زودتر خاموش کنم قطع میشه ولی قطع نکنم تا 72 ساعت دیگه میتونم استفاده کتم و بعد 72 ساعت خودکار قطع میشه ؟ آره ؟
    نگاه کن اینا الان از طرف صبانت سرویست قطع کردند و تا وقتی مودمت خاموش و روشن نکنی سرویست قطع نمیشه بعد 72 ساعت مخابرات کلا خطت قطع میکنه
    من خودم چند بار تجربه کردم اگه تو این 72 ساعت مودمت خاموش و روشن نشه اینرنت قطع نمیشه
    به خاطر همین طرف بهت گفته مودمت خاموش کن تا اینترنت قطع بشه

14. این کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نگاه کن اینا الان از طرف صبانت سرویست قطع کردند و تا وقتی مودمت خاموش و روشن نکنی سرویست قطع نمیشه بعد 72 ساعت مخابرات کلا خطت قطع میکنه
    من خودم چند بار تجربه کردم اگه تو این 72 ساعت مودمت خاموش و روشن نشه اینرنت قطع نمیشه
    به خاطر همین طرف بهت گفته مودمت خاموش کن تا اینترنت قطع بشه
    خیلی ممنون این سوال من رو جواب بدی بازم ممنون
    ببین من دارم میگم الان 72 ساعت طول می کشه خط من تخلیه بشه خوب ؟
    حالا شما میگی مودم رو خاموش کنی دیگه نمی تونی وصل بشی
    منم میگم اوکی خاموش نمیکنم ولی از زمانی که مودم رو خاموش کنم 72 ساعت طول می کشه ؟! یا اینکه 72 ساعت دیگه چی مودم روشن بوده باشه چی نبوده باشه خط من قطعه ؟
    این برام خیلی مهمه برادر که سوال میکنم و میخوام مطمئن بشم چون یک روز قطع بودن برای من یعنی یک ماه
    الان میخوام از این 72 ساعت بیشتر طول نکشه و 72 ساعت هم برای گرفتن سرویس جدید نهایت 6 روز درگیر باشم و یک روز جمعه داریم این وسط هفت روز
    برنامه ریزی من روی همین 7 روزه و یک روز بیشتر بشه دیگه هیچی

16. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خیلی ممنون این سوال من رو جواب بدی بازم ممنون
    ببین من دارم میگم الان 72 ساعت طول می کشه خط من تخلیه بشه خوب ؟
    حالا شما میگی مودم رو خاموش کنی دیگه نمی تونی وصل بشی
    منم میگم اوکی خاموش نمیکنم ولی از زمانی که مودم رو خاموش کنم 72 ساعت طول می کشه ؟! یا اینکه 72 ساعت دیگه چی مودم روشن بوده باشه چی نبوده باشه خط من قطعه ؟
    این برام خیلی مهمه برادر که سوال میکنم و میخوام مطمئن بشم چون یک روز قطع بودن برای من یعنی یک ماه
    الان میخوام از این 72 ساعت بیشتر طول نکشه و 72 ساعت هم برای گرفتن سرویس جدید نهایت 6 روز درگیر باشم و یک روز جمعه داریم این وسط هفت روز
    برنامه ریزی من روی همین 7 روزه و یک روز بیشتر بشه دیگه هیچی
    نه اون 72 ساعت ربطی به خاموش کردن مودم نداره اون 72 ساعت از زمان فرستادن درخواست تخلیه از طرف صیانت حساب میشه که اونم هم فرستاده

18. 3 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •