....................................
....................................
Last edited by Mr.Pooya; 10-06-2014 at 10:55.
.............................
سرویس ۱۰ مگ مخابرات:
![]()
Last edited by Aryaeiboy; 01-06-2014 at 13:17.
سلام
با توجه به قوانین پست اول تست بگیرید و پست بزنید
با تشکر
وضع من از نظر پینگ چطوره؟ مثلا 1 مگ مخ دارم! البته مخاطرات کرمانشاه 1 به 8 و 1 به 5 داره که مسلما 1 به 8 رو رو 256 میبندن دزدای کثیف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونم COD:ghosts بزنم ؟ (OFF topic)
\\
از 20 17 میــدم![]()
..................................
این تست adsl نیست،چون من به نماینگی هاب وب مراجعه کردم ، حتی داخل نمایندگی اکانتینگ آپلودش 1.2 بود،این بالانسینگ هستش،یا وایرلس ، چون های وب با سرویس adsl در حال جاضر از خود نمایندگیشم پینگ 80 با فرانکفورت تداره![]()
خوب دوستمون مطمئنا دروغ نمی گه ولی خوب منم تجربم بهم می گه این adsl نیست. خطوط مسی ایران اصلا توانایی 3 مگ اپلود رو ندارن. adsl 2+ تنها annex m اش اجازه 3 مگ آپلود رو می ده که ما تو ایران اصلا نداریم و annex a رو داریم. در ضمن این پینگ اصلا نرمال نیست در شرایطی که مشترکین دیگه توی همون شهر توی همون ساعات حداقل 40 میلی ثانیه از این بیشتر پینگ می گیرن. سرعت هیچ تاثیری روی پینگ تایم نداره
بله،دقیقا" همین طور هستش ، من وقتی به نمایندگی مراجعه کردم ، اصلا" شاخ در آوردن ، آپلودشون رو 1.2 آپ شده بود،دانشونم رو 10 ، بعد گفتم چرا بیشتر از این نمی زارید ، گفتن واسه adsl هنوز دان استریم بالای 10 مگ تو دان استریم تعریف نشده از شرکت ، این سرویس فکر می کنم وایرلس های وب باشه که با adsl های وب بالانس شده ، تست adsl این دوستمونو چند روز قبل ببین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)