تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1453 از 2199 اولاول ... 4539531353140314431449145014511452145314541455145614571463150315531953 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,521 به 14,530 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

مبین نت سه تا مشکل اساسی داره:
    1.قیمتها بسیار گرونه(هم نسبت به adsl و هم نسبت به ایرانسل)
    2.دانلود شبانه گاهی دایل آپه(اکثر سرویسهای adsl شبانه سرعت روز رو دارند یا حداقل سرعت اسمی رو)
    3.سرویسها burst نیستند.(یعنی سرعت 1 مگ نهایتا 124 هستش و بالاتر نمیبندند.نمی دونم چرا این کاررو نمی کنن.(بجز چند سرویس خاص.))
    ------
    سرعت هم کاملا خانه به خانه فرق داره.
    1- کاملاً درسته، بزرگترین مشکلش همینه. کاربرای قدیمی تر میدونن قبلاً قیمتا خیلی بهتر بود. مثلاً 1 مگ با 10 گیگ ترافیک 35 تومن بود، الان 512 با 6 گیگ ترافیک 33 تومنه! کلاً سرعت و ترافیک رو کم میکنن، قیمت رو زیاد! یه زمانی 1 مگ پر مصرف داشتیم با 60 گیگ ترافیک حدود 80 تومن.
    2- درسته ولی راه حل داره. هرچند بازم این نقط ضعف رو نمیشه نادیده گرفت.
    3- کلاً دوستان از burst خوششون نمیاد اصرار نفرمایید.
    در مورد سرعت هم من جزء ساعات رایگان هیچ وقت مشکل نداشتم. در کل مهم ترین مشکل از نظر من قیمته که بسیار گرونه.
    من قبلاً به دوستانم توصیه میکردمش، دیگه نمیکنم.
    Last edited by امیر انصاری; 05-04-2013 at 18:30.

2. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

1- کاملاً درسته، بزرگترین مشکلش همینه. کاربرای قدیمی تر میدونن قبلاً قیمتا خیلی بهتر بود. مثلاً 1 مگ با 10 گیگ ترافیک 35 تومن بود، الان 512 با 6 گیگ ترافیک 33 تومنه! کلاً سرعت و ترافیک رو کم میکنن، قیمت رو زیاد! یه زمانی 1 مگ پر مصرف داشتیم با 60 گیگ ترافیک حدود 80 تومن.
    2- درسته ولی راه حل داره. هرچند بازم این نقط ضعف رو نمیشه نادیده گرفت.
    3- کلاً دوستان از burst خوششون نمیاد اصرار نفرمایید.
    در مورد سرعت هم من جزء ساعات رایگان هیچ وقت مشکل نداشتم. در کل مهم ترین مشکل از نظر من قیمته که بسیار گرونه.
    من قبلاً به دوستانم توصیه میکردمش، دیگه نمیکنم.
    اقا دلت خوشه ها...
    اولش ۱ مگ نامحدود رو ۸۰ میداد
    بعد ۱مگ رو کرد۸۰ گیگ
    بعد ۶۰ گیگ
    بعد ۴۰ گیگ ۸۰ تومن
    و حالا
    .
    .
    .

خیلی قیمتاش زیاد شده..

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

اقا دلت خوشه ها...
    اولش ۱ مگ نامحدود رو ۸۰ میداد
    بعد ۱مگ رو کرد۸۰ گیگ
    بعد ۶۰ گیگ
    بعد ۴۰ گیگ ۸۰ تومن
    و حالا
    .
    .
    .

خیلی قیمتاش زیاد شده..
    نه آقا دلمون خوش نیست، خیلی ام دردمنده. دقیقش همینطور بود که شما گفتی. نامحدودشم یادمه، البته مثل نامحدود الان دو نوع نبود. پله پله کم شد تا افتضاح فعلی.

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نه آقا دلمون خوش نیست، خیلی ام دردمنده. دقیقش همینطور بود که شما گفتی. نامحدودشم یادمه، البته مثل نامحدود الان دو نوع نبود. پله پله کم شد تا افتضاح فعلی.
    من نمیدونم اینا برای چی قیمت سرویس ها رو بالا بردن؟!
    در حالیکه isp های Adsl اینکارو نکردن!!!

بجای رقابت با اونا افزایش قیمت میده!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مبین نت اصلا رقیب adsl محسوب نمیشه. نیازی به رقابت با اونا نداره. کاربرای مبین نت خاص اند. یا کسانی اند که نیاز به اینترنت با قابلیت جابجایی دارن یا کیای اند که بنا به علل مختلف نمی تونن adsl بگیرن مثلا خطشون رانژه نمیشه یا صاحبخونه نیستن یا ... به همین دلیل مقایسه قیمت ها و خدمات مبین نت با adsl ها کاملا اشتباه هست. رقیب اصلی مبین نت در خال خاضر وایمکس ایرانسل است که جدیدا خیلی افتضاح شده. خب وقتی رقیب اصلی اش خوب کار نکنه و مبین نت خیالش از این بابت راحت باشه خیلی راحت خودش رو انحصارگر فرض می کنه و قیمت هاش رو با بدترین خدمات بالا میبره... حداقل تا زمانی که ایرانسل رقابت اش رو با مبین نت واقعی نکنه و رایتل و 3G به طور کامل و واقعی جا نیفته اوضاع مبین نت همین طور و بلکه بدتر هم خواهد بود.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امشب هم به مبین نت فرصت میدم سرعتش اگه مثل ۲ شب پیش باشه میرم adsl از آسیا تک میگیرم راحت ترم

حـــــرفـه ای D3vil_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    .....

پيش فرض

سلام دوستان...
    من تو این یک ماهه شدیدا با مودمم مشکل دارم ! اصلا خوب آنتن نمیده ....و دائما قطع میشه و مثلا 1MB هست ! یک خط آنتن پر میکنه (مودم DX350) مثلا 40 50KB سرعت میده و دائما قطع میشه...
    تغییر خواصی وجود نداره که من تو تنظیمات مودم بدم مثلا تغییر فرکانس ها و....تا این وضعیت یک مقدار بهتر بشه..؟!

پ.ن: خدا وکیلی وایمکس ایرانسل سگش می ارزه به این مبین نت آشغال....! اصلا قطعی نداره چون من از این اینترنت برای شیرینگ ری-سیور هم استفاده میکنم اصلا از مبین نت نمیشه استفاده کرد ولی ایرانس 4 5 ساعت بدون قطع شدن کار میکنه فقط تنها مشکلش دانلود شبانه و عدم پوشش در شهرستان ها هست.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امشب هم به مبین نت فرصت میدم سرعتش اگه مثل ۲ شب پیش باشه میرم adsl از آسیا تک میگیرم راحت ترم
    فعلا هیچکی ADSL نگیره
    من آسیاتک 128 محدود دارم سرعت از 10 کیلو بالاتر نمیاد دوسه روزه این مشکل هست
    شرکتای دیگه هم همینطور .
    هر چی میکشیم از این شرکت زیرساخت

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من جای شما بودم سریع میرفتم میگرفتم.نمی دونم با این تفاوت قیمتها چجوری وایمکس رو انتخاب کردید..
    سلام دوستان...
    من تو این یک ماهه شدیدا با مودمم مشکل دارم ! اصلا خوب آنتن نمیده ....و دائما قطع میشه و مثلا 1MB هست ! یک خط آنتن پر میکنه (مودم DX350) مثلا 40 50KB سرعت میده و دائما قطع میشه...
    تغییر خواصی وجود نداره که من تو تنظیمات مودم بدم مثلا تغییر فرکانس ها و....تا این وضعیت یک مقدار بهتر بشه..؟!

پ.ن: خدا وکیلی وایمکس ایرانسل سگش می ارزه به این مبین نت آشغال....! اصلا قطعی نداره چون من از این اینترنت برای شیرینگ ری-سیور هم استفاده میکنم اصلا از مبین نت نمیشه استفاده کرد ولی ایرانس 4 5 ساعت بدون قطع شدن کار میکنه فقط تنها مشکلش دانلود شبانه و عدم پوشش در شهرستان ها هست.
    منم توی دو سه هفته اخیر قطعی زیاد داشتم.پشتیبانی یا میگفت مشکل از منطقه خودتونه یا می گفت ممکنه در حال ارتقا باشند.جالبه که الان با فرکانس کمتری دارم سیگنال میگیرم درحالیکه مودم جاش تغیری نکرده.به این میگن ارتقا...
    --------------------
    قطعی ها و مشکلات دیشب مثل اینکه سراسری بوده و adsl ها هم همین مشکل رو داشتند.احتمالا بخاطر اینکه تعطیلی ها رو به پایان بوده و بار ترافیکی زیاد بوده این کاررو کردند.

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

من جای شما بودم سریع میرفتم میگرفتم.نمی دونم با این تفاوت قیمتها چجوری وایمکس رو انتخاب کردید..
    من دانلود زیاد میکنم ، و فقط واسه دانلود شبانه اینو داشتم که خیلی هم خوب جواب میداد ، ولی اگه قرار باشه اینجوری باشه میرم جای دیگه برای دانلود ، خودم برای روز ها adsl دارم ، اینترنت رایتل هم دارم ، ولی مشکل دانلود شبانه بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •