من نمیدونم این حجم مسروقه از چه راهی برگردونده میشه BRT - TAXI - خط 11 - پیک - تیپاکس و...
حجم گمگشته باز آید بهت غم نخور
اه اه اه چه شعر مزخرفی
آی بالام منیم ایکی گیگیمی ورون گوروم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من نمیدونم این حجم مسروقه از چه راهی برگردونده میشه BRT - TAXI - خط 11 - پیک - تیپاکس و...
حجم گمگشته باز آید بهت غم نخور
اه اه اه چه شعر مزخرفی
آی بالام منیم ایکی گیگیمی ورون گوروم![]()
این چیز ناخواسته در مورد سایتایی هست که سرورشون خارجه
مشکل فیلترینگ ناخواسته
مثل اینکه طرح اینترنت ملیزیر ساخت هاش کامل شده و فقط منتظر دکمه START است
همین همین چند روز پیش بود که صورت بوک دکمه چیزش خاموش بود
یعنی اینترنت فقط سایت هائی که سرورشون در ایرانه
اینم یه جور تولید اشتغال از نوع اعتدالی است![]()
من بیشتر از 5 ماه میشه فقط نامحدود استفاده کردم.
ولی اخرین باری که محدود داشتم فکر کنم زمان اختلال سراسر بود نمیشه نظر داد.
ولی الان که نامحدود دارم وقتی بعد 2 هم فایل واسه دانلود میزارم همون سرعت روزانه رو میده.
همون طور که خودتون تو سایت میبینید واسه همه سرویس ها بازه گذاشتن پس شما در نظر داشته باش که مثلا اگه vip گرفتی اونا میتونن 2 مگ بهت بدن هم 4 مگ و شما اصلا نمیتونی اعتراض کنی. ولی در کل چون مکس نت زیاد پر جمعیت نیست ماکزیمم میده من اخرین باری که vip داشتم کل دوره ماکزیمم سرعت گرفتم.
ولی یه مشکلی هست که شاید واسه خاطر مرکز من یا خط من باشه نویز هست که معمولا بین 6 و 9 میچرخه ولی وقتی صبا داشتم بین 25 و 30 بود فکر کنم.
امشب 400 مگ از شارژم کم شد. زنگ زدم گفتن مشکلتون حل میشه!
در مورد افت سرعت هم پرسیدم گفتن به زودی حل میشه.
ضمنا گفتن که به احتمال 90% قراره سرعت دانلود شبانه مخابرات محدود بشه.![]()
من میخوام بعد از اینکه حجمم تموم شد سرویسم رو به classic + تغییر بدم.. به نظرتون با این وضع clasic + چند سرعت میده؟..الان این سرویسی که من از مخابرات دارم تا قیل از نصف شدن سرعت ها 250 میداد ولی الان 125....الان با نصف شدن سرعت ها clasic + چند سرعت میده؟؟
مشکل فیل.ترینگ بعضی سایتها مال مسیر ترکیه است که مخابرات تبریز روی اون مسیر قرار داره(مشهد-خوزستان- مازندران و مکس نت )
و به مخابرات تبریز ربطی نداره !! مشکل برمیگرده به زیر ساخت![]()
مکس نت هم برا خودش عجایبی داره
مثلا به غیر از سرویس VIP بقیه سرویس ها سرعتشون به نصف سرعت مخابرات میرسه!!!
مثلا کلاسیک مخابرات 2 مگ سرعت داره در حالیکه مکس نت چندین و چند ساله که سرویس مکس کلاس سرعت 1 مگ میده(وقتی من داشتم این سرویس رو سرعتم 70 بود)
در ضمن مکس نت هزینه های اضافی زیادی میگیره !!! مثل ابونمان و 2500 تومن برای هر ماه برای هزینه تعمیرات و نگه داری
فعلا در حال حاضر مخابرات بهرین گزینه ممکن تو تبریز هست!!!
البته بلوط هم هست باید اونم یه تستی بکنیم ببینیم چند مرده حلاجه![]()
من دوستم + داره و هنوز هم سرعتش همون 280-300 هست![]()
ممنون از پاسخ کاملتون.
فقط یه نکته موند اونم در مورد فیلترینگ. یعنی شما هم اکثر اوقات برای بعضی سایتا مجبورید چند بار رفرش کنید تا باز شه؟
آقا در ضمن کارشناس واحد فنی به من گفت ساعات رایگانش هم 2-8 و جمعه ها 2-10، یعنی عین همارا! جمعه ها تا 10 رو شما هم تایید می کنید؟ من دیروز هر چی سایت رو زیر و رو کردم در این مورد چیزی ندیدم!
با تشکر![]()
یعنی مال من هم clasic + هست؟؟؟ چون مال من هم تا قبل از نصف شدن سرعت ها 250 میداد..اصلا معلوم نیست چی به چیه.. clasic clasic + turbo ultra.. آدم گیج میمونه..الان زنگ زدم بهشون.. گفتند سروسیت 3 ماه ویژه است.. این دیگه چیه
کو 9 تومن به ما هم بگین بریم بگیریم(جدی پرسیدم شاید من تا حالا ندیدمش).والا ما که 100 تومن واسه 3 ماهه پیاده میشیم.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)