حمید جان 1072 چطوره ؟
320 میارزه>؟
یه سوال دیگه 609 الان موجود هست؟ قیمتش حدودا؟ چه امپی برای درایوش میخواد فقط ML 75.4??
من تا 800.900 میتونم کلا هزینه کنم(با هزینه کابل و نصب و........) بیزحمت خودت یه سیستم برام بچین
حمید جان 1072 چطوره ؟
320 میارزه>؟
یه سوال دیگه 609 الان موجود هست؟ قیمتش حدودا؟ چه امپی برای درایوش میخواد فقط ML 75.4??
من تا 800.900 میتونم کلا هزینه کنم(با هزینه کابل و نصب و........) بیزحمت خودت یه سیستم برام بچین
Last edited by hosien009; 18-03-2014 at 01:50.
اقا حمید خیلی ممنون فقط اینگليدن Rs 15 که گفتین چقدر هزینش میشه اخه من کلا با امپلی حدود 600 میتونم هزینه کنم البته فعلا مگه اینکه بزارم واسه یه 2 ماه دیگه. ماشینمم پراید 131 هستش. بعد میخوام یه جوری هم باشه که بتونم تو مسافرت و اینا وسایل میخوام بزارم پشت ماشین زیاد جا نگیره یا راحت بازش کنم و ببندمش... واسه کامپوننت هم خودم میخوام ولی یکی از دوستام گفت صداش خیلی جیغ و تویتر های باندات جواب میده... خیلی ممنون
چرت و پرت بهت گفتن.1073 توی بیس تکه ، امکان نداره توی بیس چیزی مثل 1073 پیدا کنین اما خوب قطعا کیفیت به پای co609 نمیرسه.
اقا حمید میگفت 1073 کلا ووفرهای بزرگی داره برای همین بیسش خیلی خفنه
سلام
من می خوام سیستم صوتی فاریک رانا را ارتقا بدم. و نمی خوام که رو طاقچه باند نصب کنم. نظرم بهبود باندهای روی در هاست و نیز ساب داخل صندوق.
برای پخش شما بین 7650 پایونیر و 7016 کنوود کدوم رو پیشنهاد می کنید؟؟
برای باندهای درها (چه باند چه کامپ) چی رو پیشنهاد می کنی؟ فکر کنم اگه کامپ بذارم برای نصب توییترهاش دچار مشکل میشم! چون رانا جای توییتر نداره!!!
برای ساب داخل صندوق و آمپ چطور؟
نظر خودم اینه که باندها رو بدون آمپ نصب کنم و فقط یه آمپ مونو برای ساب بذارم!
بودجم هم حدود یک میلیونه!
خوب حميد جان تا 300 بگو پس : دينوشته شده توسط smart.pro666 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استاد حميد يه كامپوننت زير 200 بهم معرفي كن كه رو طاقچه عقب ببندم ( كيك پنل )
كلاً ميخوام كواك ها رو جمع كنم و از كامپ + سابم لذت ببرم . . .
بودجمم ميدونم كمه ولي سعي خودت رو بكن
مخلصيم
مخلصتون هستم. من استاد نيستم.
تنها گزينه اي كه به ذهنم ميرسه پايونير TS-G 1604C هست كه 130 تومن قابل تهيه هست.ولي ديگه خودتون ميدونيد كيفيت و ...تعطيله.
بيشتر ميخوام قدرت داشته باشه
حميد خودم اين رو پيدا كردم : KICKER CSS69
يه بررسي بكن مشخصاتش رو ، خودت هم يه چي بگو . . .
Last edited by smart.pro666; 18-03-2014 at 14:05.
بچه ها من یه ساب 3010 کنوود دارم رو طاقچه،جنس و نوع صداشو خیلی دوست دام.اما تو بعضی موزیکا خارج میزنه،یعنی بعضی جاهارو مثل خرخر میشه صداش.انگار کم میاره،فقط بعضی موزیکاروها،تو ولومهای بالا.اما در کل خوش صداست.به نظرتون از چیه؟از آمپه یا چیز دیگه؟آمپم البته باید بگم آمپ سابقم که دزدان ربودند، ام بی آگوستیک 7500 بود.
حالامیخوام یه آمپ جدید بگیرم، 8604 پایونیر.اگه زورم نرسید 6604. به نظرتون درست میشه یا نه؟
ساب دیگه برای روی طاقچه،با همین جنس و مدل و نوع صدا،فقط یه کم قدرتمند تر و پر حجم تر،چی معرفی میکنین؟
چرا آمپ منو براش نمیگیرید؟
مثل 8106 یا 9105 کنوود
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
چون اونوقت باید 2 تا آمپ گیرم،هزینه میره بالا.میدونم کیفیتم میره بالا اما فعلا نظرم رو 8604 هست.
حالا مشکل از آمپ بوده یا ساب ...
سلام.من یه 7150 پایونیر دارم.ازشم راضیم خوبه.اما به سرم زده عوضش کنم.دلمم به سمت کنوود نمیره،اما اگه بدونم خوبه میخرم.بیشتر آلپاین دوست دارم،بعد همین پایونیر.
تو همین حدود قیمتها،چیزی که از این بهتر و با کیفیت تر باشه و usb بخوره چی هست؟مثلا 145 آلپاین؟
پس حتما همون 8604 رو بگیرید
و اینکه بله میتونه از آمپ بوده باشه چون آمپ نقش خیلی مهمی توی اجرای بیس ها داره و اگه آمپ مناسب نباشه بیس ها دقیق و درست اجرا نمیشن یا ساب عقب میمونه از بقیه درایو ها
حالا باز خود آقا حمید اگه قبلا صدای این ساب رو گوش داده باشند دقیق تر میتونند کمکتون کنند چون احتمال اینکه ذات این ساب اینجوری باشه هم هستش
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)