من شنیدم یه راهی هست برای اینکه بشه روی هاردهای USB برای آرکید هر چقدر که می خوای(تا جایی که ظرفیت داره)بازی نصب کرد.حتماً میدونید در حالت معمولی تقریباً 16 گیگ(یعنی دوتا بازی)بیشتر نمیشه نصب کرد و بقیه ظرفیت هارد را نمیشناسه.
راهی هست؟
من شنیدم یه راهی هست برای اینکه بشه روی هاردهای USB برای آرکید هر چقدر که می خوای(تا جایی که ظرفیت داره)بازی نصب کرد.حتماً میدونید در حالت معمولی تقریباً 16 گیگ(یعنی دوتا بازی)بیشتر نمیشه نصب کرد و بقیه ظرفیت هارد را نمیشناسه.
راهی هست؟
سلام به همگی .
امروز می خواستم یه سایت خوب برای خرید بازی های XBOX360 بهتون معرفی کنم .
من خودم ازشون خرید کردم . کارشون حرف نداره .
بازی XBOX360 رو با کاور کوتد + دی وی دی TGate + قاب کریستال میده فقط و فقط 1500 تومان .
باورتون میشه ؟؟؟؟!!!!
من که خیلی باهاش حال کردم .
لیستش هم مثل سایت های دیگه نیست که الکی فقط بازی اضافه می کنن و هیچ وقت موجودی ندارن . تموم بازی هایی که تو سایت هست رو موجود دارند .
اینم آدرسش :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
این درایو چه برتریتی نسبت به بقیه ی درایو ها داره؟
در صورتی ارزش داره ازش خرید کنی که تعداد بالا بخوای 5000 تومان پوله پیکشه![]()
این اقا میده 2500 تومان تازه با قاب بلوری و دی وی دیه t-gate
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با پول پیک؟
نه ولی میتونی حظوری بگیری بازی هارو
مرسی
![]()
کسی نمیدونه؟
... چرا این فروشگاه ها اینقدر اصرار بازی ها رو با قاب Blue Ray بفروشند ؟ ... اصلا به بازی های Xbox نمیاد... آخه میان کاورش رو بَد درست میکنند ... خیلی کشیده میشه ... اون آرم Xbox ( کره هِ) میشه تخم مرغ ... مگه قاب DVD چشه؟ ...
فروشگاهی هست که سایز کاور ها رو درست داره ؟ ... ممنون میشم اگه آدرسشو بگید ... ( البته فکر نمیکنم باشه )
نمیشه به این فروشگاه ها خودم عکس کاور بدم .؟بعد اونا با همون اندازه پرینتش بگیرن ، همراه با بازی بفرستن؟
منمون![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)