جالب اینجاست دیشب حجم رو نگاه کردم 55گیگ 200 مگ بود. دیشب هم دانلود نکردم. الان تو سیستم جدید حجم رو زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دزدی آشکار
جالب اینجاست دیشب حجم رو نگاه کردم 55گیگ 200 مگ بود. دیشب هم دانلود نکردم. الان تو سیستم جدید حجم رو زده
دزدی آشکار
مخابرات بدرد psn میخوره؟
پک لاست داره؟
بچه ها از من به شما نصیحتتتتتت سایت سامانه رو باز دارن خراب کاری می کنن تغییراتی دارن می دن
به قول خودشون سیستم جدید دارن پیاده سازی می کنن و سایت 2020 هم دیگه قابل استفاده نخواهد بود و قراره ادرس جدید جایگزین کنن خوب حالا نصیحت من چیه ؟؟؟؟؟اینکه این چند روزه هوای حجم هاتونو داشته باشین
من توی حسابم 31 گیگ حجم داشتم تا دیروز اما از دیروز که دارن تغییرات جدید میدن از دیروز وارد حساب کاربری که نمیشد زنگ زدم 2020 میگه در سیستم جدید ما طبق شماره جدید شما فقط 5 گیگ داری !!!! یعنی بازاپدیت سیستم ممکنه همراه با حجم خوری باشه سیستم هاشون بس که قدیمیه با هر گونه اپدیتی ظاهرا مشکل داره
خلاصه از من گفتن بود حواستون این چند روزه باشه![]()
من که امروز به یوزر خودم نمی تونم وصل بشم و 691 میده ولی با یوزر دفتر کارم وصل میشه...
2020 هم که کلا شماره 2 کار نمی کنه ، زنگ زدم مسئول مربوطه توی مرکز تلفن میگه در حال تغییرات هستن و تا فردا ظهر احتمالا مشکل رفع نمیشه!!!
برای اینکه DSL شما روی 2 مگ بسته شده.
اولا من پول پرداخت کردم مخابرات هم توافق کرده سرعت دو مگ رو بهم بده حالا چه دانلود بکنم چه نکنم. این مشکل کسی که دانلود میکنه نیست چون حقشه چون براش پول داده مخابرات هم قبول کرده.این مشکل مخابراته که n تا مشترک میگیره که بقیه این بلاها سرشون میاد نه کسی که دانلود میکنه.
دوما فک کن ببین چرا ملت n تا بلوری دان میکنن.؟ همون حرف خودتو قبول دارم چون همه از قحطی اومدن چرا؟ چون هر روز مخابرات سر اینترنتای مشترکاش قانون تعیین میکنه.آره منم اون اولا که طرحای نامحدود بود دانلود نمیکردم چون میدونستم همیشه هست و هر چی رو نیاز داشتم دانلود میکردم نه مثل الان که شبی 4 گیگ رو میگرم که دو گیگش بدرد نمیخوره .چون نمیدونم همین شبانه که تا دو ماه دیگه دارم بعدش میتونم دوباره داشته باشم یا نه.یه مثال بزنم برات کامل روشن شی تقصیرو گردن مشترک نندازی.شما فک کن آب خونتون مدام قط و وصل شه و مدام قیمتش بالا پایین بره.طبیعتا وقتی که اب وصل باشه هرچی ظرف داری میاری اب میکنی که اگه قطع شد اب کم نیاری .ولی اگه مطمئن باشی آب همیشه هست به اندازه نیازت مصرف میکنی.پس ببین اگه مخابرات نت درست و درمون بده هیچکی قحطی زده نمیشه و n تا چرت و پرت دان نمیکنه و این مشکل سرویس دهنده هست نه مشترک.
نه رو 5 مگ بستن بعضی شبا سرعت رو 500هست بعضی شبا نهایت 200 میشه
البته طرح من مثل مال بقیه نیست برای کارمندان مخابراته![]()
سلام بچه ها
فکر کنم سامانه یک باگی داره
الان حدود دو هفتست که نت من بدون شارژ کار میکنه
فکر کنم هم بدونم این باگ چه جوری به وجود میاد اگه راهش رو درست فهمیدم به همتون میگم
تا الان 3 بار این کار رو کردم جواب داده چند باره دیگه هم امتحان کنم ببینم درسته یا نه
آدرس سامانه جدید خدمات مشتریان adsl برای شهرستان ها:
اگه همچین چیزی هست علنی نکن دیگه. تو خصوصی بگو لا اقل بتونیم استفاده کنیم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)