تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1452 از 4105 اولاول ... 45295213521402144214481449145014511452145314541455145614621502155219522452 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,511 به 14,520 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

تعطیلات نوروزی ارتش امسال از 29 اسفند تا 15 فروردینه

آخر فروم باز Mr.Mazmamfi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    طاهران

پيش فرض

سلام بعد تلو تمرین رژه دارید واسه تحلیف
    از شانستون واسه شمام خورده به 29 فروردین که روز ارتشه
    سلام محسن جان .

29 فروردین ما رژه نمیریم ، چون 01 چند تا دوره کد داره ، مثل اینکه بچه های دوره کد باید رژه برن .

31 فروردین هم انگار روز تحلیفمون هست .

کدوم پادگانی ؟
    15 فروردین که پنج شنبه هست ، 5 شنبه ها هم که ارتش تعطیله ، دیگه میره برای هفدهم که شنبه باشه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

سلام دوستان، خواهشن اگه کس راجب موضوع من اطلاعی داره منو راهنمایی کنه، ممنون میشم
    من میخواستم برم سربازی اما دکترم گفتش کهفتق(پایین نیومدن بیضه) داری و میتونی معافیت بگیری میخواستم بدونم اگه من با فتق معاف پزشکی شم بعداّ تو استخداما واسم مشکلی پیش نیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بعا موقع استخدام بین کسی که فتق داره معاف شده با کسی که مریضی قلبی داره و معاف شده فرق میزارن یا خشک و تر باهم میسوزونن؟؟؟؟؟؟؟؟
    اگه راهنمایی کنین ممنووووووووووووووون میشم
    برم سربازی یا برم دنباله معافیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    مرسییییییییی
    تا اونجایی که من میدونم مشکل شما چیزی نیست که نتونی ادارت دولتی هم بری مگر اینکه اون اداره خودش مشکل داشته باشه، چون دوره ی کارت قرمزی تموم شده، الان روی کارت نوع معافی رو مشخص میکنن و اگر بیماری مثلا "اعصاب و روان" نباشه مشکلی نخواهید داشت، که با این حساب اگر دنبال معافیت نرید ناخود آگاه یعنی مشکل روانی دارید ( شوخی) دوسته خوده من به خاطره چشمش معاف شده و الان داره تو اداره ی نیمه دولتی کار میکنه.

دوستان من کارت سربازیم هوشمند نیست ، حتما باید عوض ش کنم ؟ دو سال پیش خدمتم تموم شد
    با اینکه الان با کارت پایان خدمت پشمک هم به آدم نمیدن، ولی اگه وقتشو داری برو عوض کن دیگه، ضرر که نداره

4. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mansour2023's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راهنمایی میخواستم :
    من چند ماه دیگه دانشگاه ـم تموم میشه خواستم بپرسم استخدامی جایی هستش که جای خدمت برم ، رایگانم میرم براشون
    سرباز معلمی چه طور ؟
    معافیت کفالت نمیدونم شرایطشو دارم یا نه ، پدرم بالای 60 سالشه و بیماری قلبی داره ، برادر دارم منتها ازدواج کردن ، کفالت به من تعلق میگیره ؟

من 22 سالمه ولی اونقدر ضعیفم که نمیتونم برم یعنی واقعا نمیتونم همینجوری نمیگم ، 40 کیلو ـم ، یک متر و 20 سانتم. :|
    به معنی واقعی کلمه دیگه جون ندارم که برم

با این تفاصیل راهی هست ؟
    ممنون میشم کمکم کنید.

داره خودمونی میشه arash9426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راهنمایی میخواستم :
    من چند ماه دیگه دانشگاه ـم تموم میشه خواستم بپرسم استخدامی جایی هستش که جای خدمت برم ، رایگانم میرم براشون
    سرباز معلمی چه طور ؟
    معافیت کفالت نمیدونم شرایطشو دارم یا نه ، پدرم بالای 60 سالشه و بیماری قلبی داره ، برادر دارم منتها ازدواج کردن ، کفالت به من تعلق میگیره ؟

من 22 سالمه ولی اونقدر ضعیفم که نمیتونم برم یعنی واقعا نمیتونم همینجوری نمیگم ، 40 کیلو ـم ، یک متر و 20 سانتم. :|

با این تفاسیر راهی هست ؟
    ممنون میشم کمکم کنید.
    سلام برای ااستخدامی یا سرباز معلمی(امریه) باید خودت جایی را پیدا کنی که سرباز میگیرن تو شهرتون به فنی حرفه ای ، آموزش پرورش و جاهای دولتی (البته بستگی به رشته ات داره) برو سر بزن سوال بپرس اگه سرباز بگیرن شرایطشو بهت میگن
    برای معافیت کفالت پدرت یا پزشکی خودت هم برو نظام وظیفه منطقه خودتون سوال کن اگه دیدن شاید معاف بشی یا خودت یا پدرت (در صورت کفالت نیاز به مراقبت ) را به چند پزشک معرفی میکنن تاچند روز بعدش معلوم میشه معافی یا نه .
    اما به نظر من با این تفاسیر که گفتی معاف نشی ولی بازم اقدام کن ضرر نداره حتی قبل از اینکه دانشگاهت تموم بشه میتونی برای معافیت اقدام کنی.

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راهنمایی میخواستم :
    سرباز معلمی چه طور ؟

با این تفاصیل راهی هست ؟
    ممنون میشم کمکم کنید.
    با سلام.

معافی چاقی و لاغری کلا تعطیل شد. اگر نه منم میتونستم معافی لاغری بگیرم.
    معافی کفالت به هیچ عنوان به شخصی که برادر بالای 18 سال داشته باشه تعلق نمیگیره! در صورتی هم که برادر بالای 18 سال شما معافیت پزشکی گرفته باشه و قادر به اداره امور خودش هم نباشه مجددا کمیسیون براش تشکیل میدن ===> در صورتی که شما بخوای کفالت بگیری.<===
    همچنین کلیه مشمولانی که قد اونها زیر 150 سانتی متر هست از خدمت معاف هستن.

8. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

تا اونجایی که من میدونم مشکل شما چیزی نیست که نتونی ادارت دولتی هم بری مگر اینکه اون اداره خودش مشکل داشته باشه، چون دوره ی کارت قرمزی تموم شده، الان روی کارت نوع معافی رو مشخص میکنن و اگر بیماری مثلا "اعصاب و روان" نباشه مشکلی نخواهید داشت، که با این حساب اگر دنبال معافیت نرید ناخود آگاه یعنی مشکل روانی دارید ( شوخی) دوسته خوده من به خاطره چشمش معاف شده و الان داره تو اداره ی نیمه دولتی کار میکنه.

با اینکه الان با کارت پایان خدمت پشمک هم به آدم نمیدن، ولی اگه وقتشو داری برو عوض کن دیگه، ضرر که نداره
    با سلام.
    دوست عزیز و گرامی کلا شخصی که بتونه معافی پزشکی بگیره از بقیه افراد دو سال جلو میفته !
    حالا اینقدر معافی اعصاب و روان رو بد میدونید !! اصلا میدونید چیه؟؟ بهترین نوع معافیته دوست عزیز بهترینش ! و تنها کسانی که سیاست دارن میرن دنبالش و میگیرنش ! بقیه هم طرز تفکرشون مثل شما هست!
    تاییدیه سلامت اعصاب و روان توسط بیمارستان های اعصاب و روان خیلی راحت صادر میشه جناب!! و اینکه برای بار چندم ===> کارت پایان خدمت گواهی سلامت پزشکی نیست!!<=== کاشکی یه خدا دیده ای میومد و به من یه کارت معافی اعصاب و روان به رنگ قرمز سیر میداد! به قرآن دستشو میبوسیدم!

10. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

باسلام من میخوام طبق ماده((كاهش شنوايي هر دو گوش بطوري كه معدل كاهش شنوايي در فركانس هاي چهارگانه در يك گوش بالاي 25 دسي بل و در گوش ديگر بالاي 50 دسي بل باشد معاف دائم.))معاف شوم نمره یک گوشم 40وگوش دیگر50است وباتوجه به اینکه 50روی مرزهست آیامعاف میشوم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

معمولاً 50% 7 روز اول و 50% 7 روز دوم میرن تعطیلات . بعید میدونم!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه pedromi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    راهنمایی میخواستم :
    سرباز معلمی چه طور ؟

با این تفاصیل راهی هست ؟
    ممنون میشم کمکم کنید.
    یک متر و 20 سانتی!!!!!!!!!!!!!!!
    پس با این قدت 100%%% معافی!!!!!
    ( قد زیر 1.50 متر معافه دائمه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •