تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1452 از 1783 اولاول ... 452952135214021442144814491450145114521453145414551456146215021552 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,511 به 14,520 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

پروفشنال mohammad_77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    کوچه بن بست

پيش فرض

تصمیم من مبنی بر مسافرت به سوی شاتل است . به چند دلیل:
    1- شرکت و تعدادی از دوستان دارند و خیلی راضی هستند (زیادی). نامحدود آرت 1 تا 20 گیگ دانلود کنی محدود نمی کنه که حداقل برای من که قابل قبول هست .
    2- تعداد صفحات توی این سایت برای این اپراتور از سایرین کمتر هست و برداشت من اینه که افرادی که دادشون در میاد کمتر از بقیه هست .

فقط مشکل اینه که منطقمون شلوغه و ممکنه یک ماه بی اینترنت بمونم که برای من مسئله حیاتی هست و فروشنده شاتل هم گفت حقیقتا نمی شه نظر دقیقی داد . حالا هم روی هوا هستم که حداقل یک ماه بدون اینترنت بمونم یا نه !
    البته ممکنه بتونم با خط ایرانسل کارم رو راه بندازم
    در هر حال الان هم که روز هست سرعتم بالای 30 نمی ره . موندن رو حرام می دونم . حداقل برای بقیه

البته شکایت من که در حال پیگیری هست .

2. 2 کاربر از mohammad_77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sunmaster_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تصمیم من مبنی بر مسافرت به سوی شاتل است . به چند دلیل:
    1- شرکت و تعدادی از دوستان دارند و خیلی راضی هستند (زیادی). نامحدود آرت 1 تا 20 گیگ دانلود کنی محدود نمی کنه که حداقل برای من که قابل قبول هست .
    2- تعداد صفحات توی این سایت برای این اپراتور از سایرین کمتر هست و برداشت من اینه که افرادی که دادشون در میاد کمتر از بقیه هست .

فقط مشکل اینه که منطقمون شلوغه و ممکنه یک ماه بی اینترنت بمونم که برای من مسئله حیاتی هست و فروشنده شاتل هم گفت حقیقتا نمی شه نظر دقیقی داد . حالا هم روی هوا هستم که حداقل یک ماه بدون اینترنت بمونم یا نه !
    البته ممکنه بتونم با خط ایرانسل کارم رو راه بندازم
    در هر حال الان هم که روز هست سرعتم بالای 30 نمی ره . موندن رو حرام می دونم . حداقل برای بقیه

البته شکایت من که در حال پیگیری هست .

دوست عزیزم
    1) تاپیک شاتل 3 بار تاحالا به 3000 صفحه رسیده و بایگانی شده اتفاقا تعداد صفحه هاش از مال همه بیشتره باورت نمیشه از ادمین ها بپرس
    2) من اون موقع ها دانلود ماهیانه ام 8-9 گیگ بیشتر نبود با اینحال ماه ها محدودیت کشیدم اگر فکر میکنی ماهی 20 گیگ میگیری محدود هم نمیشی باید بگم قصه جادوگر و اژدها برات تعریف کردن خواب و خیاله
    3) چه باور بکنی چه نه محدودیت رو اصلا شاتل اورد تو ایران مهم نیست چقدر مصرفت پایین باشه همونطور که تو دریا بری 100 درصد خیس میشی شاتل بری هم صد در صد محدودت میکنند پسر خوب اگر قراره آواره بشی و یک مدت بی اینترنتی بکشی حد اقل یک جایی برو که دیگه این مسخره بازی محدودیت رو نداشته باشی که دوباره مجبور بشی اسباب کشی کنی دوباره 1 ماه بدون نت بمونی

4. 13 کاربر از sunmaster_7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HORROR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    هیچ جا

پيش فرض

دوستان میدونید که صبانت این صفحه رو زیر نظر داره؟ ( بقیه شرکتها هم همین طور) تا الان با مشکلات ما آشنا شدن و اگه میخاستن مساله رو درستش کنن تا حالا انجام شده بود .. بهترین کار تخلیه خط همراه با شکایت به وضعیت بد شبانه و گرانی اینترنتشون هست. و همینطور شکایت به این شرکت در سایت وزیر (اتوماتیک مردود کننده! 195 ) هست . تعداد شکایتها بالا باشه ممکنه به نتیجه برسه.

6. 2 کاربر از HORROR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه gigaht's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیزم
    1) تاپیک شاتل 3 بار تاحالا به 3000 صفحه رسیده و بایگانی شده اتفاقا تعداد صفحه هاش از مال همه بیشتره باورت نمیشه از ادمین ها بپرس
    2) من اون موقع ها دانلود ماهیانه ام 8-9 گیگ بیشتر نبود با اینحال ماه ها محدودیت کشیدم اگر فکر میکنی ماهی 20 گیگ میگیری محدود هم نمیشی باید بگم قصه جادوگر و اژدها برات تعریف کردن خواب و خیاله
    3) چه باور بکنی چه نه محدودیت رو اصلا شاتل اورد تو ایران مهم نیست چقدر مصرفت پایین باشه همونطور که تو دریا بری 100 درصد خیس میشی شاتل بری هم صد در صد محدودت میکنند پسر خوب اگر قراره آواره بشی و یک مدت بی اینترنتی بکشی حد اقل یک جایی برو که دیگه این مسخره بازی محدودیت رو نداشته باشی که دوباره مجبور بشی اسباب کشی کنی دوباره 1 ماه بدون نت بمونی

خدا خیرت بده که راستشو داری بهش میگی . منهم دوسال شاتل داشتم البته مربوط یه 85 میشه که هنوز این فکرهای شیطانی به مغزشون خطور نکرده بود
    و مثل آدم سرویس میدادن با اینحال هفته ای ماهی نبود که باهاشون مشاجره نداشته باشم اصلا دوسال عذاب کشیدم تا بالاخره از شرشون راحت شدم.

در ضمن کسی که میاد اینجا و میگه صبانت کارش ایرادی نداشته و نمیخواهید هم بی سروصدا بگذارید برید بنظرمن اگر سوء نیت هم نداشته باشه حداقل اینه
    که طرز فکرش مشکل داره . مگر کسانی که ثبت شکایت میکنن نمیدونن که نتیجه ای نداره ؟ چرا اکثرا میدونن اما حداقل میخوان با تعداد شکایات زیاد توجه رو
    جلب این شرکت کنن و لااقل یه تبلیغ منفی براش بشه و این خیلی هم خوبه . دستکم از لال و منقاد ماندن خیلی بهتره .
    Last edited by gigaht; 01-10-2014 at 00:23.

8. 8 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkestpalace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

این دکمه ی پیشنهاد بی شرمانه رو کسی میتونه توضیح بده؟ لطفا؟؟ این همونه که هر بیست و چهار ساعت یه بار میشه زد؟
    دیشب تقریبا حدود ساعت 6 اینا فکر کنم محدود شدم سرعت آخرا شده بود 10 ولی الان جلوی وضعیت محدودیت سرویس چیزی ننوشته
    بعد اون وضعیت Fair Policy چه کوفتیه دیگه؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حال تصحیح شو ندارن و چیزی نمیزنه و تشخیص محدود شدن بعهده خود کاربره !
    fair policy مربوط به اکانتهای نامحدوده .
    شما وقتی محدود شدی اون دگمه رومیزنی یک سوم بها برات حساب میکنه شبانه رو یعنی 300 مگ بگیری 100 مگ کم میشه. (قاعدتا)
    توصیه میشه که بازهم با احتیاط مصرف شود!

11. این کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

این دکمه ی پیشنهاد بی شرمانه رو کسی میتونه توضیح بده؟ لطفا؟؟ این همونه که هر بیست و چهار ساعت یه بار میشه زد؟
    دیشب تقریبا حدود ساعت 6 اینا فکر کنم محدود شدم سرعت آخرا شده بود 10 ولی الان جلوی وضعیت محدودیت سرویس چیزی ننوشته
    بعد اون وضعیت Fair Policy چه کوفتیه دیگه؟؟؟
    برای منم رفت روی 10-11 KB چیزی نوشته نشد ، با خرید حجم و برگشت سرعت مشخص شد محدود شده بودم.

داره خودمونی میشه Emperror Deadking's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

3 گیگ حجم بخر 6 گیگ شبانه دانلود میکنی رایگان بعد نحوه مصرف شبانه رو از رایگان تغییر بده به یک سوم . بعد میتونی با 3 گیگت 9 گیگ دیگه شبانه دانلود کنی ولی اینا همش راه حل موقته به شما توصیه میکنم فکر شرکت جدید باشی با پول دادن به اینا بهشون کمک کردی تو نقشه ای که برای یوزرهاشون کشیدن: پولی کردن شبانه برای تیغ زدن بیشتر.. موفق بشن
    این بنده خدا نامحدود گرفته حجمی نیست که بتونه حجم بخره
    الان سرعت دیال اپ هم بالاتر از سرعت شما هست پارس انلاین هم نامحدود داره اما حتی اگه محدود هم بشی سرعت دانلود کمتر از 30 نمیاد صبانت دیگه واقعا شورش را دراورده من نمیدونم چرا شما هنوز دارید به این دزدها پول میدید
    میدونم نامحدوده اما وقتی سرویس نامحدود رو سرعتش رو محدود میکنن ( به خدا یک خارجی این حرفا رو بخونه میگه ایرانی ها دیوانه اند به اسم نا محدود میفروشن بعد خودشون محدودش میکنن یوزر هم همه اینا رو میدونه باز میخره ازشون ) با خرید حجم میشه سرعت رو دوباره بالا برد البته باید قبلش باهاشون هماهنگ کنی . خلاصه کلام همه این دعواها و مسخره بازیها سر پوله
    من الان میخوام سرویس 128 محدود یک ماهه بگیرم

اینطوری هم نجات پیدا نمیکنم ؟

یعنی میخوام قبل از اینکه مدت زمان نامحدودم ( عجب نامحدودی هم هست ) تموم بشه سرویس محدود خریداری کنم

دیگه خسته شدم از سرعت 5 کیلوبایت در ثانیه ...

نجات پیدا نمیکنم اینطوری هم ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

چرا عزیز جان , خیلی هم استقبال میکنن که یه سرویس جدیدتر بهت بفروشن .

منتهی , کار اصولی تر اینه که اگر امکانشو داری برو سراغ یه سرویس دهنده دیگه . مثل فن اوا , پارس و مخابرات .

15. 3 کاربر از gigaht بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

چرا عزیز جان , خیلی هم استقبال میکنن که یه سرویس جدیدتر بهت بفروشن .

منتهی , کار اصولی تر اینه که اگر امکانشو داری برو سراغ یه سرویس دهنده دیگه . مثل فن اوا , پارس و مخابرات .
    کلا دقت کنی اکثریت مردم فقط منتظرن بهتر بشه
    حالا در هر زمینه ای
    امید کاذب از نا امیدی بدتره

17. این کاربر از Dr Nima بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •