اينا به فكر من ميرسه
1-راه سختش اينه كه اسامي رو به ليست دريافتت اضافه كني و بعد دونه دونه روشون كليك كني
2- يك ليست از اسامي افراد درست كني اينطوري: Player3;Player1;Player1;.....
حالا رازتو ميگي يانه![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
اينا به فكر من ميرسه
1-راه سختش اينه كه اسامي رو به ليست دريافتت اضافه كني و بعد دونه دونه روشون كليك كني
2- يك ليست از اسامي افراد درست كني اينطوري: Player3;Player1;Player1;.....
حالا رازتو ميگي يانه![]()
توي ورلد 5 يك جنگ فورت بود منم رفتم جزو مدافعا
يك ساعت و نيم ديگه جنگ شروع ميشه.
گزارش تصويري نداريم حسش نيست اما كمي از جنگ رو تعريف ميكنم
-----------------------
چه جنگ خنده داري مهاجمها خيلي كمند
---------------------
جنگ تموم شد يك ضربه هم نخوردم و سه نفرم كشتم
--------------------
يك تفنگ داغون گيرم اومد با 50 تا تجربه
Last edited by SoroudhM; 19-08-2009 at 20:26.
سعید مگه بیکاره دونه دونه اسم بنویسه ؟!! یه میل میزنه به فاندراشون و میگه که لیست اعضاتون رو بدین
حالا سعید بگو چیکار میکنی !! هرچند که مطمئنم راز نیست و یه راه پیش پا افتاده هست
مثلا توی تریبال وارز یه میل هم زمان میخوای بزنی اگه عضو قبیلت نباشن محدودیت 50 تایی داره و باید 50 تا 50 تا میل بزنی !! نه ؟
من نه دونه دونه اسم می نویسم ونه چیزه دیگه یک جا ارسال می کنم به فاندر ها هم چیزی نمی گم خودم می کنم یکم تلاش کنید پیدا می کنید نکردید می گم
سعید ، 48 ساعت وقت داری این راز رو برملا کنی !
از همین الان شروع شد !!
من با همين روش دوم كل ليست فورتو گرفتم ويرگول نقطه گذاشتم فرستادم
بازم به مخهاي خودمون
شما هم بعدا راه آسون رو بگو حال وكنيم
------------------------
يك چيز هم هست تو جنگ ديدم لباساشون خوب نيست تذكر دادم به همه!
به يكسري بر خورده بود![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Today at 4:15 PMJust a quick thanks for coming out to help us fend off the evil snakeys
There was such a great showing that more people got sidelined than actually got to fight! We're proud, and grateful, to have such a wonder network of friends and allies out there.
I wanted to send a personal apology to those that I know were sidelined (unfortunately the game doesn't give a full list, but I know of a few who were selected to sit based primarily on level/weapon) - it had to be done unfortunately and I felt horrible having to do it :( (Although I would have loved to see them face 300 defenders lol)
Please don't let this discourage you from coming out to help again in the future, every battle is different and folks won't always have to sit out. Plus we always welcome all faces who show up - even if you don't get to fight.
The ever grateful (and sorry),
Daija and The Middleton Township
این نامه رو یه عضو لول 44 میدیلتون بهم داده.
این چیه دیگه؟ینی همین دیجا نذاشت تو جنگ شرکت کنم؟
Missed the battle: MiddletonOn 8/18/09 at 10:07 PM [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The battle for the fort Middleton has begun. Unfortunately all places were already taken!
Du wurdest von Daija gemustert und für untauglich befunden.![]()
![]()
طرف داره ازت تشکر می کنه در جنگشون شرکت کردیبهشون بگو برای جاسوسی اومده بودم نه برای کمک
![]()
از وقتی چاقال و حاجی رفتند دیگه اینجا حال نمیده
فقط 3-4 نفر موندن
دیگه مثل اینکه باید کوچ کنیم یه فروم دیگه
کل بچه های بازیهای آنلاین فقط ما چند نفر هستیم + چند تا تریبالیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)