دیشب ولی سرعتم برگشت به حالت طبیعی. می تونستم پهنای باند کامل رو استفاده کنم. حالا امشب رو هم باید دید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دیشب ولی سرعتم برگشت به حالت طبیعی. می تونستم پهنای باند کامل رو استفاده کنم. حالا امشب رو هم باید دید
این مشکل برای IDM هستش !! IDM با ویندوز 7 خوب کار نمیکنه ( البته اگه ویندوزتون 7 باشه ) بهتره از IDA استفاده کنید ....![]()
خيلي خيلي هم خوب و بدون مشكل كار ميكنه با ويندوز 7. شما مشكلتون چيه و از چه ورژني استفاده ميكنين؟
2 تا مشکل داشتم ( فکر کنم الان درست شده ! )
بعضی شبا هوا دانلود میکرد .... ( چراغ مودم چشمک میزد ولی هیچی دانلود نمیشد ! )
بیشتر اوغات هم الکی برای لینکایی که کاملا سالم هستند اررور می داد !
الان پاکش کردم دوباره ریخم فکر کنم درست شده ........![]()
سلام.
آقا من تازه فهمیدم این مشکل لودنشدن هیچ صفحه ای از کدوم قبرستونی آب میخوره . دلیلش این بود که همه ى پهناى باندمو مىراشت برا دانلود و هىچى برا وبگردى نمىموند و بطور دىونه کننده اى همش ارور مىداد ، در حالى که اونور با 22تا25 برا خودش دانلود مىکرد . خودش بصورت اتومات نمىتونه پهناى باند و تقسىم کنه ؟
حالا چجورى اىن مشکلو حل کنم ؟. ضمنا من از Idm استفاده مىکنم و Art 1 هم دارم .
ممنون .
Last edited by OSEN; 15-01-2010 at 22:42.
lمشکل از IDM نیست احتمالا آنتی ویروس KasperSky داری. قبل اینکه لینکاتو Resume کنی اونو غیر فعال ( exit ) کن .الان پاکش کردم دوباره ریخم فکر کنم درست شده ........
منم دیشب نتونستم چیزی دانلود کنم مخصوصا با تورنت . امشب هم دوباره داره باندم میاد پایین . نمیدونم این داستان دیگه چه صیغه ایه !
واقعا مسخره است آخر هر ماه امکان دسترسی به اینترنت رو قطع می کنن و اگه نتونی حتی تا یه روز مونده به آخر ماه بعد وصل کنی پول تموم و کمال می گیرن...
آااااااااااامین
Tab DOWNLOAD -->Speed Limiter -->Setting
سرعتی که میخوای رو بزار بعدش
Tab DOWNLOAD -->Speed Limiter -->Turn On
هم اکنون 70 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 70 مهمان)