موقعي كه سرعت شما به كلي افت ميكنه يه اسكرين شات از Status مودمتون در اينجا قرار بديد.
شاد باشيد![]()
موقعي كه سرعت شما به كلي افت ميكنه يه اسكرين شات از Status مودمتون در اينجا قرار بديد.
شاد باشيد![]()
اين مدل از مودمها با دستگاههاي بيشتر شركتهاي ارائه دهنده سرويس سازگار هست و مشكلي از اين نظر نداره.
من بعيد ميدونم راهي براي وايرلس دار كردن اين مدل از مودمها وجود داشته باشه.
شما براي اينكه بتونيد از وايرلس استفاده كنيد يا بايد مودمتون رو عوض كنيد يا اينكه روي سيستم خودتون كارت شبكه وايرلس داشته باشيد.
شاد باشيد![]()
با توجه به اطلاعات شما كيفيت خط خوبي داريد و مشكلي از لحاظ نويز روي خط شما وجود نداره.
نيازي به دستككاري خط و سيم و اينجور چيزا هم نداريد.
شاد باشيد![]()
ممنون..من تا الان از wimax استفاده میکردم خیلی در مورد این مودمی که گرفتم اطلاع ندارم چند تا سوال داشتم
۱-من با لپتاپم را میخوام بهش وصل شم پس باید حتما با سیم lan بهش وصل شم..؟
۲-میشه کارت شبکه را به usb لپتاپم وصل کنم که بقیه افراد منزل با wi-fi به اینترنت وصل بشن ؟
۳-چون من حتما میخوام این مودم را به wi-fi تبدیل کنم بهترین و پر بازده ترین راه کدومه ؟
من یک خط دیگه دارم میگیرم بعد روی این خط میخوام از جایی دیگه سرویس بگیرم ADSL رو یه مودم راهی هست دو خط تلفن وصل کرد؟
یه روتر وایرلس با یک یک مودم روتر دارم
الان خط اولی به یک مودم روتر وایرلس وصل
همه مودمهای وایرلس موجود در بازار ایران روتر هم هستند.
بنابراین روتر به تنهایی فروخته نمیشه و اگه هم باشه قیمتش آنقدر بالا است که خرید یک مودم روتر وایرلس به صرفه تره.
ولی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کار شما را راه میندازه.
من هم دنبال این کار بودم. ترکیب دو خط (وایمکس و Adsl)
ولی دیدم از نظر فنی کار سختیه. شما یک خط با سرعت بالاتر بگیرید بهتره.
ممنون..ولی خیلی قیمتش گرون در میاد که ..نزدیک ۴۰۰ تومن حداقل در میاد..
مودم وایرلس که خیلی از این ارزونتره ،۱۲۰ تومان در میاد
چن میخواستم از این مودم هم استفاده کنم ..
راهی هست که با wi-fi خود لپتاپم اینترنت را share کنم؟
کارت شبکه wireless این کار را برام انجام میده ؟
Last edited by kasi58; 04-03-2013 at 16:01.
یک سوال دیگه اینکه من wimax irancell دارم یک مودم wireless برای adsl بگیرم با هم تداخل نمیکنن فرکانسشون یا باید دستی بدم فرکانسو ؟
خود وایمکس که قطعا فرکانسش فرق داره ولی وایرلس/وافای وایمکس هم بعید میدونم رنج فرکانسیش یکی باشه با وایرلس مودم adsl اگه هم یکی باشه احتمالا رمزنگاری/کدنگاری دارن که مشکلی پیش نیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)