امیدواریم.
همین الان هم این دفعه با آقای اصغری صحبت کردم و گفتن برمی گردونن و در مورد نصف شدن سرعت هم که پرسیدم، گفتن هنوز در حال تلاشند!
بس که تلاش کردن آدم احساس شرمندگی می کنه!![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امیدواریم.
همین الان هم این دفعه با آقای اصغری صحبت کردم و گفتن برمی گردونن و در مورد نصف شدن سرعت هم که پرسیدم، گفتن هنوز در حال تلاشند!
بس که تلاش کردن آدم احساس شرمندگی می کنه!![]()
نامرد مال منم خورده.1 گیگ حجمم رو خورده با 8 گیگ که قرار بود دانلود کنم.سر جم میشه 9 گیگکسی بهشون زنگ زده یا خودم زنگ بزنم و از حلقومشون بکشم بیرون
![]()
نمیخوام الکی از مخابرات دفاع کنم ولی خداوکیلی خیلی دارید بی انصافی میکنید!!!
تو کدوم یکی از تاپیک شهر های دیگه دیدید که با سرویس 9 تومنی شبی 9-13 گیگ دانلود میکنن؟؟؟
هر شهر که میرید در حال لعن و نفرین مخابرات هستن !! چرا ؟؟ چون هم قیمتشون زیاد شده و هم کیفیتشون خیلی خیلی مزخرف شده(تایم اوت و ...) ولی ما که همچین چیزیایی نداریم !! داریم؟؟؟ فقط سرعتمون چند روزه نصف شده که اونم دارن پیگیری میکنن حل کنن!!!
این همه بی انصاف نباشید بابا
در ضمن اینم دقت کردید که وقتی سرویس مخابرات یا هر شرکتی !! ایرادی نداشته باشن مگس تو تاپیک پر نمیزنه!!! ولی وقتی برا چند دقیقه تا چند روز مشکل پیدا میشه همه از همه جای تبریز میکوبن میان تاپیک
بابا اخه راضب به زحمت شما نیستیم![]()
Last edited by fanoostalaei; 24-09-2013 at 10:26.
در مورد تعرفه هاش من که پول گزاف دادم، پس چرا وضعیت من اینطوریه؟ اصلا شما بگو 3 تومن واسه 3 ماه، وقتی شرکت راضی به عقد قرارداد شده نمی تونه که وسطش دبهکنه! بگه این دوره هیچ ولی دفعه بعد جناب وحید شما زیاد دانلود می کنید پس ما نمی تونیم این سرویس رو به شما بدیم یا نمی تونیم به شما اجازه دانلود شبانه بدیم. اون وقت منم مختارم تصمیم بگیرم که برم یا بمونم.
این اولین 25 روزی نیست که بنده ADSL دارم. توی این بیش از 3.5 سال، من به اندازه این 5-6 روز اعصابم خورد نشده!
همارا : وقتی لیمیت کرد، دیگه لیمیت کرد یعنی همه شدن 100، ما هم پاشدیم جمع کردیم با اینکه از زمانمون باقی مونده بود! نه اینکه یکی نصف شه یکی فول شه یکی...
ماکس نت : زنگ زدم به واحد پشتیبانی ( جناب خدایی ) میگم سرویس دیسکاوری و وی آی پی تون سرعتش چنده؟ میگه دیسکاوری تا 260 و وی آی پی بسته به کیفیت خط شما 400 تا 500. میگم سرعت شبانتون هم همونه و در ضمن لیمیت می کنید یا نه؟ برگشت گفت درسته که موقع ثبت نام تعهدی در قبال سرعت شبانه نمیدیم ولی کاربرا مشکلی در این زمینه ندارن! در مورد لیمیت هم تا به حال شرکت ما هیچ زمان عمدی لیمیت نکرده!
مخابرات : هر شب یه ابتکار جدید. باور کنید توی این چند سال به اندازه این 25 روز مودمم رو روشن خاموش نکرده بودم. دیروز هی روشن خاموش می کردم تا آی پی اصفهانی که به من میداد و نمی دونم چرا پی سی ورلد و بعضی سایتای داخلی فیلتر بود عوض شه! از لحاظ ثبات هم دقیقه به دقیقه اینترنت هست و نیست. آخرین بار دیشب تا 2.13 ( حدود نیم ساعت ) نت من قطع بود.
ولی انصافا به اینم دقت کردید که اون زمان های مشکل دار همش برای مخابراتیاست؟البته درسته که تا حدیش به این خاطره که کاربرش زیاده ولی مگه کاربرای شرکت های دیگه اصلا نیستن؟
یک کلام : شرکتی که دست به لیمیت کردن عمدی بزنه، نمیشه به فرداش هم اعتماد کرد که چه آشی واسه آدم پخته!
درد دل بود و شرمنده که باز طولانی شد![]()
مخابرات حدود 130 هزار یوزر داره ولی مکس فوقش تو تبریز کمتر از 50 هزار نفر
در ضمن شما مکس نت رو هم خیلی خوب فرض نکن![]()
همارا که حدود 30 هزار یوزر داره، اون چه مرگشه که لیمیت می کنه؟
متاسفانه همارا بدجوری دستش به جاهای بالا بنده و به همین خاطره که توی شمالغرب هم یکه تازی می کنه مثل بردن مزایده ها و...، در نتیجه هر شرکتی هم که رقیبی واسه خودش قائل نشه و انحصارطلب باشه، روز به روز یوزر رو تحت فشار میذاره چون فکر می کنه انتخاب دیگه ای نیست که!
در ضمن یکی از آشناها توی مخابراته و با اون که صحبت می کردم می گفت هیچ پنلی توی مخابرات برای کنترل ترافیک و لیمیت و اینا نیست و هماراست که خودش هر طور صلاح بدونه پهنایی رو که در اختیارشه تقسیم می کنه!
در مورد مکس هم حرف شما متینه، می دونم اگه از اونم هر روزه کار بکشم، ایراداش معلوم میشه و قطعا بدون مشکل نیست!
پا مکس نت وسط نکشین که غیرتی مشم ها
![]()
Last edited by night-sky; 24-09-2013 at 11:47.
جناب نایت-اسکای شما که مکسی هستین بی زحمت در مورد سرعت و دانلود شبانه و لیمیت و افت و اینها بیشتر اطلاعات در اختیار من بذارین. چون من قرص اعصابم تموم شده و رفتنیم و با اینکه 65 روزم مونده ولی به محض اینکه حجمم تموم شه، دیگه حجم نمیخرم البته اگه اوضاع اینطور بمونه چون هنوز بعضیا یه نیمچه امیدی میدن که وضعیت درست میشه ولی بعید می دونم!![]()
مخابرات کلا دو حالت بیشتر نداره:
1)اگه رو دور خوب بیوفته،دیگه افتاده و بد جور به مشتری حال میده
2)اگه هم بخواد حالگیری کنه،باز جوری حالتونو میگیره که تا مدتها تو خاطرتون باقی بمونه
آقا وحید درست میگن،شما لطف کنین علاوه بر اون اطلاعاتی که خواستن ازتون این رو هم بفرمایین که این مشکل فیلترینگ ناخواسته تو مکس هم اینقدر پیش میاد؟
بعلاوه اینکه این طرح جدید اینترنت حجمی که همارا اعمال کرد که بصورت پلکانی بود حجم و هزینه ها در مکس هم اعمال شده./؟
همچنین طرح تشویقی یا چنین چیزی دارن؟
ممنون.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)