دوستان SPL باز این موزیک رو دانلود کنین حالش رو هم ببرین . انواع کل کل با این موزیک میسره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان SPL باز این موزیک رو دانلود کنین حالش رو هم ببرین . انواع کل کل با این موزیک میسره !
حمید خان والا موزیک زیاده در این سبکولی سرعت پایینه و دهان انسان با این سرعت اینترنت سرویس
![]()
سلام خدمت دوستان بخ خصوص حمیدخان
ببخشید میخواستم ببینم بین دو باند MTX T6C693 و hertz 690 کدومش بهتره و برای درایوشون چه امپلی هایی با چه قیمتی مناسبن؟(قیمت این دوباند هم بیزحمت بگین)(تو این رنج باند بهتری هست؟)
من فردا میخوام فعلا یه بخش رو ماشین ببندم تا بعد عید باند و امپلی
هد رو 3650 میخوام بگیرم تو این رنج u456 انگار بهتره نه ؟؟؟ به اندازه از 3650 بهتر هست بیخیال mixtrak بشم ؟(قیمت این دورو بیزحمت بگین)
ممنون
راستی حمیدجان اگه من بخوام شما میتونید برای من تهیه کنید ؟ کسی رو دارین برام ببنده؟(تقریبا هزینش چقدر میشه؟)
سلام
دوستاني كه مثل اميد خيلي بيس دوست دارن به نظر من بايد ديگه برن سراغ ساب ووفربابا 220 وات داري ورودي ميديد،بازم بيس ميخواي
در مورد اون سوالتون برو تو قسمت BT Audio اونجا تنظيم داره.
مخلصتون هستم. من استاد نيستم.
تنها گزينه اي كه به ذهنم ميرسه پايونير TS-G 1604C هست كه 130 تومن قابل تهيه هست.ولي ديگه خودتون ميدونيد كيفيت و ...تعطيله.
آخ ببخشيد.
5602 دو كانال گلم.8501 رو هم تست نكردم.
پايونير كه گارانتي پايونيران داره.جي وي هم شركتيه.نه تقلب نداره.
من صداش رو نشنيدم.آلپاين كيفيت DAC ش خوبه ولي Low رو خوب نميزنه.در كل قيمت ندارم.
دم شما گرم علي جان. فقط لطفي كه ميكني تو همون تاپيك موزيكهاي......الصاق بفرمائيد ممنون ميشم.
علي جان. نمي خواد آپ كني. اگر ميتوني لينكش رو پيدا كن و قرار بده. اگر هم پيدا نميشه كه هيچ.
من از صداي MTX خوشم نيومد. رو ماشين يكي از دوستان شنيدم.البته بدون آمپ.نضبش هم Flash Mount نبود.شايد به خاطر اون بوده.
هرتز خوبه ولي آمپ 150 واتي بايد بهش بديد.
اگر كيفيت عالي ميخواي من CO 609 رو پيشنهاد ميكنم بريج ببندي با ML 75.4
اسپيكر 470 و آمپ هم 520 تومن.
[QUOTE=hamidR15;8153073]
من صداش رو نشنيدم.آلپاين كيفيت DAC ش خوبه ولي Low رو خوب نميزنه.در كل قيمت ندارم.
/QUOTE]
شرمنده حمید خان زیاد میپرسم.روم سیاه
یعنی به نظرتون از 7150 بهتر هست یا نه؟ارزش داره که جا به جا کنم.یعنی بفروشم اینو بخرم؟
سلام آقا حمید
بین 2 تا آمپلی موندم
pioneer 6604
kenwood m846
اینا آمپهای خوبین؟کیفیت و قدرت دارن؟قابلیت بریج دارن برای ساب و یه جفت باند؟کدوم رو توصیه میکنین؟باند 6975 ساب کنوود فکر میکنم 3010 باید باشه.
سلام
علی جان ممنون. فقط جسارتا هر دو لینک یه موزیکن؟
[QUOTE=hamed.69;8153134]آقا این چه حرفیه. دشمنت رو سیاه باشه.
در مورد HU آلپاین چون خودم شخصا باهاش ارتباط برقرار نمیکنم،میترسم بگم نه.شاید از نظر شما خوب باشه و من شرمندتون بشم.لذا بهتره یکی که صدای هر دو رو شنیده نظر بده.
اگر راستش رو بخواهید نه کیفیت بالائی دارن و نه قدرت آنچنانی.
برای 6975 اگر قدیمی باشه 5602 و برای 3010 هم یه 8106 کن وود.
اگر میخواهید 4 کانال باشه یه 8604 بگیرید.
بعد از کلی نشان دادن سیستم به دوستان بالاخره فهمیدم مشکل از منه!!!
همه بهم میگن امید تو عقلت ناقصه و بیس این سیستم فوق العاده است
از اقا حمید عذر میخوام و همین جا اعتراف میکنم سیستم واقعا فوق العاده است
خداییش با سیستم رفقام که مقایسه میکنم یه سر و گردن برتره
همینجا اعتراف میکنم اون سیستم قبلی رو توی فروم های همسایه پیشنهاد داده بودند که عمرا من دیگه این فروم و بالاخص اقا حمید رو ول نمی کنم
دوستان تا اقا حمید در دسترس هستند از سیستم های پیشنهادیشون استفاده بکنین چون هیچ جا و هیچ کس رو مثل ایشون دلسوز و البته جوون شناس پیدا نمیکنین.
یا حق
سلام به همه بخصوص اقا حمید.
اقاحمید من اصفهان از چند نفر پرسیدم در مورد 1073 گفتند جالب نیست وکدنس خیلی بهتره
چکارکنم.اگه 1073 خوبه با چه امپی بگیرم؟(4کانال)
نظرتون در مورد پخش پایونر5050 چییه باقیمت 330 هزار تومان ؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)