چون خارج از بحث عکاسی هست و بیشتر جنبه الکترونیک و بحث سنسور های ابزار دقیق هست ولی تو این سایت ها بیشتر در مورد کیفیت و عملکردشون صحبت شده .
چون خارج از بحث عکاسی هست و بیشتر جنبه الکترونیک و بحث سنسور های ابزار دقیق هست ولی تو این سایت ها بیشتر در مورد کیفیت و عملکردشون صحبت شده .
با سلام من می خوام یه دوربین نیمه حرفه ای بخرم ، در حالت کلی به چه مواردی دقت کنم؟ ممنون میشم اگه راهنمایم کنید.
من آخرین سئوالمو بپرسم فردابرم جمهوری.
1.من گیج شدم یه جا نوشته بودایکسوز230کیفیت صدای بسیار بدی برمیداره pars canon.comبالاخره من تورنج زیر520چی بردارم سونی یا کنون ایکسوز یاwx.یابرم A2300بگیرم وخیال خودمو راحت کنم .ببینم کیفیت عکس A2300با ایکسوز ها زیاد فرق میکنه فقط عکس نه فیلم توشب که میدونم2300 ناتوانه.ایکسوز توشب خوب عکس میگیرن.
2.قیمت جمهوری بهتره یا ولیعصر کسی خبر داره چون یکی از دوستان گفت جمهوری گرونترمیدن .
سلام
بودجه تون چقدره ؟
چی براتون مهمه ؟
شما قصد خرید لایک دارید درسته ؟
فردا که جمعه هس بهتره شنبه بری
1 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون شک IXUS 230 بهتر از A2300 هست و منم همین IXUS 230 رو پیشنهاد میدم
2 جمهوری از پل حافظ تا خیابان ولی عصر
سلام
دوستان یه دوربین خانوداگی برا ثبت لحظه ها و ... هم عکس بگیره هم فیلم ولی خوب عکسش مهم تره
عکاسی باهاشم ساده باشه یعنی یه اماتورم بتونه عکس خوب بگیره
قیمتشم حدود 1 باشه حالا بسته به امکاناتش تا 1.5 هم میشه روش فکر کرد ولی هرچی کمتر بهتر![]()
یه دوربین مثل 60D یا در حول و حوش و ومحور 60D معرفی کنید + یک لنز خوب
کاربرد استفاده هم متنوع هست
به نظرتون لنزهای خود کنن مناسبه ؟ 18-135 یا 18-200 یا 18-55
یا جداگانه لنزارو تهیه کنیم
سپاس
Last edited by SIMON137; 20-04-2013 at 02:04.
بچه ها بین این مدل دوربین ها شما کدومو پیشنهاد می کنید؟برای عکاسی خانوادگی می خوام.ممنون
ixus 500hs
ixus 240hs
ixus 230hs
ixus 125 hs
سلام
میخواستم نظرتونو راجع به دوربین PANASONIC LUMIX SZ7 بدونم و همینطور قیمتشو ازتون بپرسم.
با تشکر
سلام میخواستم یه دوربین بگیرم حدود 2300 حالا یه خورده این ور اونور مهم نیست !
دوربینی که دارم hx100 v ازش راضیم بعد 1سال میخوام حالا حرفه ای بگیرم! از اینا که لنزش بزرگه!![]()
کیفیت عکسش دیگه حال نمیده!ولی فیلمبرداریش خوبه!
الان مدل جدید چی پیشنهاد میدید؟ مرسی
و دوربین خودمو چند میخرن؟
سلام
اگه میشه منو در خرید یک دوربین کامپکت مناسب با قابلیت عکس برداری به صورت دستی و تا حداکثر بودجه 650 تومن راهنمای کنید
منون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)