تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1452 از 2014 اولاول ... 4529521352140214421448144914501451145214531454145514561462150215521952 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,511 به 14,520 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : سپهر حیدری مدافع تیم فوتبال پرسپولیس بدلیل اظهارات خلاف واقع به کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس احضار شد.
    سپهر حیدری بدلیل اظهارات خلاف واقع از سوی مدیر عامل، به اولین جلسه کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس احضار شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

صبح امروز
    تمرين تيم فوتبال پرسپوليس با حضور پتروويچ برگزار شد
    خبرگزاري فارس: تمرين تيم فوتبال پرسپوليس صبح امروز با حضور ايوان پتروويچ برگزار شد.

به گزارش خبرگزاري فارس، تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 11 و 30 دقيقه امروز در زمين شماره 2 راه آهن زير برف برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به دويدن، حركات كششي و هندبال در نصف زمين پرداختند. سپس مدافعان به سانتر از جناحين و دفع توپ و مهاجمان و هافبك‌ها به كارهاي تركيبي و شوت به دروازه پرداختند.

* ايوان پتروويچ پس از يك هفته غيبت به دليل سفر به صربستان در تمرين حضور پيدا كرد. كريم باقري و مازيار زارع غايب بودند.

* محمد منصوري به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد.

* در ابتداي تمرين خبرنگاران براي حضور در ورزشگاه راه آهن كمي دچار مشكل شدند، اما پس از 20 دقيقه اين موضوع رفع شد.

* حدود 100 هوادار در تمرين امروز حضور پيدا كردند.

* احمدرضا عابدزاده تمرين ويژه اي براي مهدي واعظي در نظر گرفته بود.

* جلسه معارفه امروز در باشگاه پرسپوليس سوژه اصلي خبرنگاران و بازيكنان بود.

* تمرين پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد. پيرواني دقايقي براي بازيكنان در رختكن صحبت كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

براي پرداخت جريمه بازيكن مسلمان سويا
    باشگاه ذوب آهن به طور مستقيم با كانوته ارتباط برقرار كرد
    خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه ذوب‌ آهن براي پرداخت جريمه 3 هزار يورويي كانوته با وي ارتباط برقرار كردند.

به گزارش خبرگزاري فارس، فردريك كانوته در ديدار با ديپورتيولاكرونيا در حمايت از مردم غزه و محكوم كردن حملات وحشيانه رژيم صيونيستي نام فلسطين را روي پيراهن خود حك كرد و از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا جريمه شد. پس از اين اقدام مسئولان باشگاه ذوب آهن اصفهان براي حمايت از اين بازيكن مسلمان براي پرداخت جريمه 3 هزار يورويي اعلام آمادگي كردند.
    سعيد آذري، مدير عامل ذوب آهن در اين زمينه به فارس اظهار داشت: براي پرداخت جريمه كانوته بدون هيچ واسطه اي وارد شده ايم. امروز در اولين ارتباط مان با اين بازيكن در سايت شخصي اش از او خواستيم شماره حساب خود را به ما بدهد تا پول را واريز كنيم.
    وي ادامه داد: علاوه بر اين با جواد نكونام، بازيكن ايراني تيم اوساسونا صحبت خواهيم كرد تا در صورت امكان شماره تماس كانوته را گرفته و با وي صحبت كنيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: هنوز هيچ تصميمي درباره‌ي تغيير كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس نگرفته ايم.
    عباس انصاري فرد پس از مراسم معارفه‌اش درباره‌ي تغييرات احتمالي كادر فني تيم فوتبال پرسپوليس ، گفت: هنوز هيچ تصميمي در اين رابطه نگرفته‌ايم و آن را به پس از صحبت هاي مفصل با مربيان فعلي و بازيكنان اين تيم موكول كرده‌ام. ما هيچ بنايي براي خروج افشين پيرواني از تيم پرسپوليس نداريم و مطمئنا اين مربي در جمع ما خواهد بود.
    وي همچنين با تكذيب اينكه حسين هدايتي از جانب مسوولان باشگاه پرسپوليس مامور مذاكره با لوكا بوناچيچ شده است،‌ گفت: من هدايتي را براي هيچ كاري از جمله مذاكره با بوناچيچ مامور نكرده‌ام!انصاري فرد در پاسخ به اين سوال كه علت خروج مصطفوي تعامل نكردن هدايتي با او بوده است و آيا شما در آينده با رييس هيات مديره تعامل بيشتري خواهيد داشت يا خير؟ گفت: معتقدم به هيچ وجه چنين مساله‌يي نبوده است كه هدايتي نخواهد با داريوش مصطفوي كار كند. حتي مي دانم هدايتي در روزهاي آخر مديريت مصطفوي كمك هاي مالي خوبي را براي حل مشكلات باشگاه انجام داده است، اكنون هم كه من به اين باشگاه آمده ام هدايتي هيچ شرطي براي من ندارد و شايد تنها پيش شرط كاري ما تعامل با يكديگر و دوستي با هم براي ادامه‌ي كار در اين باشگاه باشد.
    انصاري فرد در خصوص سابقه‌ي مديريتي اش در پرسپوليس و حرف و حديث هايي كه در اين باره مطرح است، گفت: قصد دارم به طور مفصل در اين باره بعدا صحبت كنم و حرف هاي زيادي براي آن دارم، فكر نمي كنم اين كه گفته مي شود هنوز برخي چك هاي من در زمان مديريتم در باشگاه پر سپوليس در دست برخي افراد است، صحت داشته باشد.
    وي افزود: بنده با اشراف كامل به اوضاع و احوال و همچنين مشكلات مالي پرسپوليس به اين تيم آمده‌ام و اين آگاهي ايجاب مي كند كه بعدا هيچ بهانه و توجيهي براي عدم موفقيتم در پرسپوليس نداشته باشم.
    وي افزود: من وقتي مديريت در باشگاه پرسپوليس را قبول كردم در چند ماه اخير هم نسبت به تمام جوانب و اوضاع اين باشگاه واقف بودم و همه‌ي شرايط را مي دانستم لذا با اطلاعات از آن مسووليت فعلي را قبول كردم.
    انصاري فرد گفت: تاكنون در دو مقطع مختلف مديريت پرسپوليس را برعهده داشتم اما همه‌ي مردم و هواداران بدانند كه نه تنها اوضاع مالي فعلي باشگاه بهتر از آن زمان است بلكه تمامي شرايط اين بار فرق مي كند و من مي خواهم مديريت بهتري در اين باشگاه داشته باشم، بدون شك براي هدايت بهتر آن به عنوان مدير جديد برنامه هاي خاصي دارم.
    انصاري فرد همچنين درباره‌ي مشخص شدن وضعيت اسپانسر باشگاه و همچنين تغيير و تحولات در كادر اداري اين باشگاه گفت: هنوز در اين رابطه تصميم خاصي نگرفته ايم و آن را به پس از جلسه‌ي معارفه‌ام موكول كرده‌ام.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس که قبلا اعلام کرده بود برخی جریانات او را مجبور به استعفا کرده است، امروز در چرخشی قابل توجه خدا را گواه گرفت که کسی او را مجبور به جدایی از پرسپولیس نکرده است.
    داریوش مصطفوی پس از برگزاری مراسم تودیع خود از باشگاه پرسپولیس با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران افزود: هر مدیری یک روز می آید و روزی می رود من هم به این موضوع واقفم اما دلم نمی خواست بدین صورت از پرسپولیس جدا شوم با این حال خوشحالم که به جای من فردی چون عباس انصاریفرد مدیریت پرسپولیس را برعهده می گیرد. مطمئنا او بهتر از من پرسپولیس را اداره خواهد کرد و همین مسئله جدایی از پرسپولیس را برای من آسان خواهد کرد.
    وی فرصت حضور خود در پرسپولیس را کوتاه خواند و افزود: من فرصت کوتاهی برای اداره پرسپولیس داشتم و با این شرایط نتوانستم کار خاصی برای این باشگاه انجام دهم. امیدوارم نفراتی که در آینده مسئولیتهای باشگاه را برعهده می گیرند بتوانند به خوبی از عهده کار برآیند. خوشبختانه انصاریفرد مدیری پاک طینت است و می تواند باشگاه را به شرایط آرمانی خود برساند.
    خبرنگاری از مصطفوی در خصوص مشکلاتش با اعضای هیئت مدیره سئوال کرد که وی در پاسخ گفت: من هیچ مشکلی با مدیران باشگاه پرسپولیس نداشتم . از شما هم می خواهم دیگر به گذشته برنگردید و نگاهتان به آینده باشد.

اعضای حاضر در مراسم تودیع داریوش مصطفوی مدیرعامل پیشین پرسپولیس

مدیرعامل پیشین باشگاه پرسپولیس خاطرنشان کرد: سازمان تربیت بدنی ، شخص آقای هدایتی و دیگر مسئولان باشگاه از هیچ کمکی به باشگاه دریغ نکردند و اینکه عنوان می شود هدایتی گفته اگرمصطفوی باشد من دیگر کمک مالی نمی کنم به هیچ عنوان صحت ندارد.
    وی وجود اختلاف سلیقه بین خود و حسین هدایتی را تایید کرد و گفت: بین ما اختلاف سلیقه وجود داشت اما ناسازگاری نبود.
    مصطفوی پرسپولیس را تیمی مردمی خواند و برای این تیم آینده ای روشن متصور شد و افزود: خدا را گواه می گیرم که نه اعضای هیئت مدیره و نه سازمان تربیت بدنی مرا مجبور به جدایی از پرسپولیس نکردند، من خود در تاریخ هشتم دی ماه از سمت مدیر عاملی باشگاه پرسپولیس استعفا دادم و در شب تاسوعا بر استعفای خود اصرار کرده و از باشگاه پرسپولیس جدا شدم. من بر جدایی از باشگاه پرسپولیس مصر بودم.
    خبرنگاری از مصطفوی پرسید آیا در انتخاب انصاریفرد به عنوان مدیر عامل باشگاه، سازمان تربیت بدنی دخالتی داشته است؟ وی در پاسخ گفت: احساس نمی کنم سازمان تربیت بدنی در انتخاب انصاریفرد دخالتی داشته باشد و او با نظر اعضای هیئت مدیره برگزیده شده است.
    وی خود را مدیری فوتبالی خواند که نمی تواند از این رشته ورزشی جدا باشد.
    مصطفوی با تاکید بر این نکته افزود: من دوست دارم با فوتبال باشم. من با فوتبال به دنیا آمده ام و با فوتبال از دنیا خواهم رفت. فردی که بارها رئیس و دبیر فدراسیون فوتبال شده و در فوتبال کشور به افتخارات متعددی دست یافته نمی تواند از فوتبال جدا باشد.
    وی با تاکید دوباره بر اینکه در باشگاه پرسپولیس فرصت کافی در اختیارش قرار داده نشده است افزود: من به عنوان دبیر فدراسیون در سال 58 افتخار راه یابی به المپیک 1980 را کسب کردم . گرچه با تحریم این رقابتها از حضور در پیکارهای مسکو باز ماندیم . در سال 1990 باز هم به عنوان دبیر فدراسیون در کنار تیم ملی بودم که این تیم توانست عنوان قهرمانی آسیا را کسب کند. در سال 1996 رئیس فدراسیون بودم که تیم ملی در آن دوره توانست سوم آسیا شود و به خاطر از دست دادن فقط یک ضربه پنالتی از قهرمانی آسیا باز ماندیم. در 1998 رئیس فدراسیون بودم و تیم ملی توانست پس از 20 سال به جام جهانی راه یابد. دستیابی به این افتخارات برای یک مدیر افتخار کوچکی نیست و مدیری که به این افتخارات دست یافته نمی تواند فوتبال را رها کند.
    مدیر عامل پیشین باشگاه پرسپولیس با ابراز تشکر از حبیب کاشانی افزود: باید از حبیب کاشانی هم تشکر کنیم که با قلب خود پرسپولیس را قهرمان لیگ ایران کرد. او مدیری کاردان بود اما در پایان مسابقات لیگ از باشگاه پرسپولیس خداحافظی کرد. جابجایی او و حضور او در باشگاه پرسپولیس نیز عمدی نبود همانطور که پیش تر هم گفته ام یک جابجایی ساده و طبیعی در سطح مدیریت باشگاه بود. من از این تغییرات و جابجایی ها ناراحت نمی شوم و آن را به فال نیک می گیرم.
    مصطفوی در واکنش به اظهارات افرادی که او را مدیری استقلالی می خواندند که دلش با باشگاه پرسپولیس نیست گفت: چطور می شود یک مدیر دلش با یک باشگاه نباشد و مسئولیت آن باشگاه را قبول کند. من یک مدیر ملی هستم. مدیر ملی هر جا که باشد دلش برای آن مجموعه می تپد من هم از پرسپولیس جدا نبوده ام، دو سال برای این تیم بازی کردم و به عنوان قهرمانی ایران دست یافتم چطور می شود دلم با این باشگاه نباشد؟
    وی در خصوص شایعه حضورش در کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال گفت: من از این جریانات بی خبرم و هیچ مذاکره ای با مسئولان کمیته ملی المپیک و فدراسیون فوتبال نداشته ام، تا هفته گذشته مدیر عامل پرسپولیس بوده ام اما امروز یک فرد فوتبالی هستم که مسولیتی در این باشگاه و فوتبال کشور را ندارد.
    وی در خاتمه مدعی شد هیچ بدهی از خود در باشگاه پرسپولیس برجای نگذاشته است.
    مصطفوی با تاکید بر این نکته افزود: من تنها مدیر عاملی هستم که نه تنها برای باشگاه بدهی برجای نگذاشته ام بلکه در حساب این باشگاه صد میلیون تومان نیز پول باقی گذاشته ام . من با کمک سازمان تربیت بدنی و آقای هدایتی بخش عمده ای از پول بازیکنان را نیز پرداخت کرده ام و هیچ بدهی ای از جانب من متوجه باشگاه پرسپولیس نشد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کانون هواداران پرسپولیس : تمرين تيم فوتبال پرسپوليس ساعت 11 و 30 دقيقه امروز در زمين شماره 2 راه آهن زير برف برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس به دويدن، حركات كششي و هندبال در نصف زمين پرداختند. سپس مدافعان به سانتر از جناحين و دفع توپ و مهاجمان و هافبك‌ها به كارهاي تركيبي و شوت به دروازه پرداختند.
    * ايوان پتروويچ پس از يك هفته غيبت به دليل سفر به صربستان در تمرين حضور پيدا كرد. كريم باقري و مازيار زارع غايب بودند.
    * محمد منصوري به دليل مصدوميت اختصاصي تمرين كرد.
    * در ابتداي تمرين خبرنگاران براي حضور در ورزشگاه راه آهن كمي دچار مشكل شدند، اما پس از 20 دقيقه اين موضوع رفع شد.

* حدود 100 هوادار در تمرين امروز حضور پيدا كردند.
    * احمدرضا عابدزاده تمرين ويژه اي براي مهدي واعظي در نظر گرفته بود.
    * جلسه معارفه امروز در باشگاه پرسپوليس سوژه اصلي خبرنگاران و بازيكنان بود.
    * تمرين پرسپوليس ساعت 13 به پايان رسيد. پيرواني دقايقي براي بازيكنان در رختكن صحبت كرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

گفت و گو با فارس فرخزادي: قرار نبود جلسه هيئت مديره برگزار شود
    خبرگزاري فارس: سخنگوي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: قرار نبود بعد از مراسم معارفه، جلسه‌ هيئت مديره‌ برگزار شود.

مجيد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: پس از اينكه چلسه معارفه به اتمام رسيد، دقايقي با ساير اعضاي هيئت مديره دور هم نشستيم و در خصوص مسايل مختلف حرف زديم.
    وي افزود: تصميم خاصي گرفته نشده كه بخواهيم آن را اعلام كنيم. انتخاب سرمربي و موارد ديگري كه قبلا اعلام شده بود قرار بود در اين جلسه گفته شود، كاملا كذب بود.
    فرخزادي خاطرنشان كرد: اعضاي هيئت مديره پس از چند دقيقه جلسه را ترك كردند. من نيز چند دقيقه بيشتر با انصاري فرد گفت و گو كردم.
    پيش از اين گفته مي شد قرار است امروز تكليف مربيگري پرسپوليس مشخص شود

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

لوكابوناچيچ با تيم پرسپوليس قرارداد امضا كرد
    ایلنا : نماينده لوكا بوناچيچ شب گذشته به طور رسمي با نماينده باشگاه پرسپوليس براي مربيگري در اين تيم به توافق نهايي رسيد و قرار است طي روزهاي آينده اسم اين مربي رسما به عنوان سرمربي پرسپوليس اعلام شود.
    لوكا بوناچيچ كه سابقه همكاري با تيم هاي فولاد خوزستان و سپاهان اصفهان را دارد فصل گذشته به النصر امارات پيوست و پس از ناكامي در اين تيم با نظر مديران النصر از مربيگري تيم فوق بركنار شد. بوناچيچ كه دوران خوبي را با سپاهان در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا سپري كرده بارها عنوان داشته كه از باشگاههاي ايراني و بخصوص پرسپوليس دعوت نامه هايي براي مربيگري دارد. بعد از جدايي افشين قطبي از پرسپوليس وي رسما اعلام كرد كه نمايندگان باشگاه پرسپوليس با وي مذاكراتي را داشته اند. با اين وجود و با تغيير و تحولاتي كه در مديريت باشگاه پرسپوليس اخيرا به وقوع پيوست بحث حضور يك مربي خارجي در راس كادر فني اين باشگاه مطرح شد كه نام هايي مثل فاتح تريم و لوكا بوناچيچ طي روزهاي اخير بيش از ديگران مطرح بود ولي براساس توافقي كه شب گذشته بين باشگاه پرسپوليس و نماينده لوكا بوناچيچ در تهران به وقوع پيوست حضور اين مربي كروات در تيم پرسپوليس قطعي شد. عباس انصاريفرد مدير عامل جديد سرخپوشان براي اينكه پرسپوليس در اين تغيير و تحولات آسيبي نبيند حضور افشين پيرواني به عنوان دستيار اول لوكا بوناچيچ روي نيمكت پرسپوليس را به عنوان يكي از شروط اصلي همكاري لوكا قرار داده است . از طرفي افشين پيرواني در گفت و گو با خبرنگار ايلنا هر گونه تغيير و تحولي را در كادر فني تيم پرسپوليس تكذيب كرد و همه چيز را به روزهاي آينده موكول كرد.
    بوناچيچ فصل گذشته همراه تيم سپاهان توانست به عنوان نايب قهرماني آسيا دست يابد. بوناچيچ طي ماه هاي گذشته با تيم النصر امارات قرارداد امضا كرده بود اما پس از عدم نتيجه گيري در اين تيم حكم اخراجش صادر شد. باشگاه النصر طي روزهاي گذشته به صورت رسمي اعلام كرده بود كه بوناچيچ حال و هواي ايران در سر داشته و لوكا در گفت و گو با مقامات النصر از مذاكره رسمي نمايندگان باشگاه پرسپوليس با وي خبر داده بود.
    با اين وجود خبرنگارايلنا طي تماسي با باشگاه پرسپوليس خواهان اعلام موضع اين باشگاه در خصوص حضور يا عدم حضور لوكا در تيم پرسپوليس شد كه جواب مشخصي از سوي باشگاه پرسپوليس ارائه نشد. در اين خصوص تنها افشين پيرواني سرمربي فعلي پرسپوليس اعلام كرد كه بايد تا فردا صبر كرد و همه مسائل فردا مشخص مي شود و اين در حالي است كه پيرواني كماكان خود را سرمربي پرسپوليس مي داند.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

اميدوارم کسي که مياد توي کلاس آموزشي ( توي اين تاپيک ) خوب خوب ياد بگيره درسش رو !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان عزیز

بابت اخبار ممنون

لوکا قطعی هست!؟افشین چی میشه دستیار اول!؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •