win:7
cpu :965 amd
vga : msi 1g 5550
ram : 6 g
بازی هم flash point: Red River هست ---.بازی های مختلف مثلا (Homefront) باز شده ولی این یکی ،(فلش پوینت )یک لحضه صفحه سیاه میشه و دوباره برمیگره به دکستاپ![]()
win:7
cpu :965 amd
vga : msi 1g 5550
ram : 6 g
بازی هم flash point: Red River هست ---.بازی های مختلف مثلا (Homefront) باز شده ولی این یکی ،(فلش پوینت )یک لحضه صفحه سیاه میشه و دوباره برمیگره به دکستاپ![]()
Last edited by PARDISSHAB; 19-05-2011 at 15:00.
مرسی همه ی این کارا رو کردم
حالا همون ارور رو میده ولی به جای xlive.dll is missing میگه msidcl40.dll is missing
بازم برنامه اجرا نمیشه![]()
ما کشتیم خودمونو نشد این call of duty black ops رو اجرا کنیم ,
کسی کلا با ارور مواجح نشده با این بازی؟ الان رو سیستمم پاکش کردم ولی نصب میکنم میگم جه اروری میده.
DirectX:
Games for Windows - LIVE:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویندوز لایو رو پاک کنید و نسخه بالا رو دانلود و دوباره نصب کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ================================================== ======
اینم فایل گمشده:
به شما هم پیشنهاد میدم ویندوز لایو رو از لینک توی همین پست دانلود کنید و بریزید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ================================================== ======
شما از داخل CD/DVD خود بازی DirectX رو نصب کردید؟
در هر حال مشکل از دایرکتس هستش.
این فایل گمشده اش:
کرک بازی(که اگه ضدپیلطر دارین):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه تورنت بلدی این کرکش از تورنت:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
================================================== ================================================== ======کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعجب میکنم چرا این همه مشکل دارید با این بازی!!
من بدون هیچ مشکلی ریختمش و راحت بازی کردم (فقط آخر بازی دموی آخر بازی وقتی افتادیم زمین، دمو freeze میشدو نفهمیدم آخرش دقیقا چی شد
)
دوستان اینقدر زیاد و مشابه هم بود مشکلات، قاطی کردم! اگه جواب کسی رو ندادم بگه!
Last edited by resident; 19-05-2011 at 19:03.
سپاس بیکران بابت راهنماییهاتون
بازی را دوباره نصب کردم +کرک که گذاشتین و... الان وقتی بازی را اجرا می کنی صفحه سیاه میشه و دوباره بر میگرده به دکستاپ![]()
ممکنه مشکل از ناسازگاری درایور کارت گرافیکتون و این بازی باشه! بهتره یه نسخه دیگه از این بازی رو امتحان کنید تا مطمئن بشید سیستمون مشکل نداره، یا این بازی رو روی یه PC دیگه امتحان کنید که از سلامت CD/DVD بازی مطمئن بشید.
دوستان gta nice san گرفتم با ماشین ها ایرانی.
برا نصب رمز میخاد.
کمک کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[/QUOTE]
اینم فایل گمشده:
به شما هم پیشنهاد میدم ویندوز لایو رو از لینک توی همین پست دانلود کنید و بریزید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
![/QUOTE]
ممنون ولی تو همچین مسیری چیزی ندیدم..
چیزیو باید کپی کنم؟
ویندوز لایو رو هم نصب کردم.
واو!اشتباهی آدرس ذخیره شدن فایل رو براتون فرستادم!!
شما اونو ولش کن، اینو دانلود کن
msidcrl40.dll:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبازی رو خریدید یا دانلود کردید؟ توی CD/DVD بازی باید پسور باشه! یا نهایتا یه آدرسی از ویرایش کننده ی بازی که بتونید باهاش تماس بگیرید برای پسورد. و اگر هم دانلود کردید توی اون صفحه باید لینک پسور باشه، میتونید آدرسش رو اینجا بزارید اگر پیدا نکردید.
Last edited by resident; 19-05-2011 at 22:21.
سلام
من بازی need for speed shift 1 رو نصب کردم ولی تو بازی هنگ میکنه و مجبور به ریست میشم . به نظر تون سیستم من این بازی رو میکشه :
گرافیک : nvida geforce 9400 gt 512
رم : دو تا 1 گیگ
ویندوز : xp و سون هم امتحان کردم.
سی پی یو : َAMD athlon 64 x2 dual core 6000
هارد : 500
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)