بچه ها درایو لایت ان چه شکلیه و چه خاصیتی داره؟
بچه ها درایو لایت ان چه شکلیه و چه خاصیتی داره؟
سلام. خدمت شمابچه ها درایو لایت ان چه شکلیه و چه خاصیتی داره؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
joykiller360 عزیز میخواستم ببینم چطور میشه از DVD key بک آپ گرفت؟
اگه یکم توضیح در مورد این DVD key بدی ممنون میشم و آیا ممکنه DVD key بپره و XBOX دیگه درست نشه؟
ای ول ، پس بلاخره مال ایرانش هم راه اندازی شد . چون به خاطر تحریم ها بخش ایرانش جمع کرده بود رفته بود . باید اطلاعاتمو به روز کنم
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:40 AM ----------
راستش مین بازی ها رو دانلود میکنمولی تصمیم دارم که یه دستگاه دیگه هم بخرم برای لایو و فقط با بازی اوریج ، باید صبر کنم تا نتال بیاد .
برای PS2 ولی اوریج میخرم .
دوستان من رفتم تو سايت خود ايكس باكس نوشته بود مدل آركيد تو پكش 2 تا بازي مخصوص آركيد داره.اين يعني كه بازي هايي كه رو مدل اليت اجرا ميشه رو آركيد نميتونه اجرا كنه؟؟
ممنون از راهنماييتون
واقعا درایو توی کنسول و انی چیزا تاثیر داره؟ راستش من پی سی دارم و درایو هم اینه و واقعا ازش فوق العاده راضی هستم. یعنی میگین تاثیر داره؟ چون مطمعنا مارکای دیگه مثل این تحمل رایت کردنهای روزانه و استفاده های اینقدر زیاد رو نداشتن!!!
می شه جواب منو بدید کسی جواب نداد در رابطه با tv هستش
ممنون می شم اخه امروز می خوام برم بخرم
یا جوابشو اینجا بدید یا همونجا فرقی ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام. اون موقعه ای که داریم کپی خور میکنیم بکاپ میگیریم تو کامپیوتر فکر کنم الان بالای 30 هزار تا بکاپ داریم از dvd key xbox360 ها. ببنید dvd key همه xbox ها با هم فرق دارن و اگه dvd key یه xbox360 به هر نحوی بپره اون xbox دیگه به درد بازی نمیخوره و فقط میشه باحاش فیلم دیدjoykiller360 عزیز میخواستم ببینم چطور میشه از DVD key بک آپ گرفت؟
اگه یکم توضیح در مورد این DVD key بدی ممنون میشم و آیا ممکنه DVD key بپره و XBOX دیگه درست نشه؟
---------- Post added at 10:43 AM ---------- Previous post was at 10:41 AM ----------
چرادوست عزیز اجرا میکنه. و ایتکه تو بعضی از پک های ارکید بازی هست نه همشوندوستان من رفتم تو سايت خود ايكس باكس نوشته بود مدل آركيد تو پكش 2 تا بازي مخصوص آركيد داره.اين يعني كه بازي هايي كه رو مدل اليت اجرا ميشه رو آركيد نميتونه اجرا كنه؟؟
ممنون از راهنماييتون
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:43 AM ----------
شرمنده من متوجه منظورتون نشدمواقعا درایو توی کنسول و انی چیزا تاثیر داره؟ راستش من پی سی دارم و درایو هم اینه و واقعا ازش فوق العاده راضی هستم. یعنی میگین تاثیر داره؟ چون مطمعنا مارکای دیگه مثل این تحمل رایت کردنهای روزانه و استفاده های اینقدر زیاد رو نداشتن!!!
والا برادرم یه 32 اینچ سونی خرید 450 .
می شه جواب منو بدید کسی جواب نداد در رابطه با tv هستش
ممنون می شم اخه امروز می خوام برم بخرم
Last edited by joykiller360; 24-05-2010 at 09:50.
مطمعنیسونی 32 450 مدلش چیه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)