سلام بله 16 را روی همین عدد میبندن
سلام بله 16 را روی همین عدد میبندن
سلام
33 روز طول کشید
سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه...دوستان من خیلی وقته از شاتل سرویس دارم ولی خب هیچوقت سرعت بالای 8 مگ نمیتونستم ازشون بگیرم بخاطر شرایط خطم مخصوصا تو خونه قبلی...چند روز پیش یه سری کارایی کردیم و کشش خط تقریبا 14 مگ شده و من گفتم روی 12 ببندن برای پایداری بیشتر...سرعتو بستن رو 12 قطعی و مشکل هم ندارم ولی من امروز توی کارم سرعت آپلود اذیتم کرد متوجه شدم سرعت آپلود روی 764 بسته شده و با پشتیبانی هم یه صحبت کردم گفت که اره پروفایل همینه و سرعت آپلود بالاتر میخوای باید ببرم رو 8 مگ گیم.. annem x رو هم اگه فعال کنن فرقی نمیکنه وقتی سرعت آپلود رو این عدد بسته شده....میخواستم ببینم این داستان طبیعیه یا نه کاری که شاتل میکنه یه چیز رسمی و قراردادیه یا میتونم پیگیری کنمش؟
شرایط خطم تو مودم رو هم میزارم اینجا اگه لازم هست
ADSL link status: up
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS)
near-end interleaved channel bit rate: 12288 kbps
near-end fast channel bit rate: 0 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 764 kbps
far-end fast channel bit rate: 0 kbps
near-end FEC error fast: 0
near-end FEC error interleaved: 19791
near-end CRC error fast: 0
near-end CRC error interleaved: 15
near-end HEC error fast: 0
near-end HEC error interleaved: 164
far-end FEC error fast: 0
far-end FEC error interleaved: 0
far-end CRC error fast: 0
far-end CRC error interleaved: 0
far-end HEC error fast: 0
far-end HEC error interleaved: 0
ADSL uptime : 1:24, 11 secs
ADSL activetime :0 min, 13 secs
Downstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin downstream: 10.8 dB
output power upstream: 12.1 dbm
attenuation downstream: 34.8 dB
Upstream:
relative capacity occupation: 100%
noise margin upstream: 16.6 dB
output power downstream: 19.7 dbm
attenuation upstream: 23.0 dB
دوستان تو صفحه تنظیمات مودم من فقط annex m و L هستن خبری از A نیست
لطفا راهنماییم کنین کدوما رو فعال و غیر فعال کنم و اینکه بابت annex A با پشتیبانی تماس بگیرم یا نه ممنون
Snr 11
Atn 28
G dmt
خط رو ۹ مگ اپ شده
شرايط خط ت طوري هستش كه SNR آپلود ت روي noise margin upstream: 16.6 dB هستش حالا واسه اينكه قطع و وصلي نداشته باشي و يه اينترنت پايدار داشته باشي ميتوني بگي كه روي 1 مگ يا 1200 قرار بدن اوكيه .
ممنون از راهنماییت ولی مشکل اینجاست که پشتیبانی به من گفت شرایط سرویس همینه آپلود بالاتر بخوای باید ببرمت رو ۸ گیم...ینی گفتن که سرعت اپلودمو بالا نمیبرن...این کارشون مشکلی نداره یا میتونم پیگیری ای بکنم در این رابطه؟
سلام باید به 195 زنگ بزنید یا برید سایت شون ثبت شکایت کنید. 195.ir ضمنا همین مستندات رو هم ارائه کنید.
معمولا رسم بر این هست با هر سرعتی دان می کنید با نصف یا یک چهارم آپ کنید. البته من خودم سرویس هایی داشتم که آپ و دان یکی بوده سرعت شون.
پیگیریش میکنم ببینم به کجا میرسه نتیجه ش مرسی از راهنماییت
پیگیریش میکنم ببینم به کجا میرسه نتیجه ش مرسی از راهنماییت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)