ایرانسل هم داره نزول میکنه نسبت به اوایل از بس که کاربر اضافه شد یک دفعه،
Sent from my iPhone using Tapatalk
ایرانسل هم داره نزول میکنه نسبت به اوایل از بس که کاربر اضافه شد یک دفعه،
ستاره های های وب به چه دردی میخوره؟
تو نوبت زودتر جواب میدن و فشفشه هدیه بیشتره، امسال تولدم هیچی ندادن !
برای گرفتن هدیه روز تولد باید حتما اسکن کارت ملی شما در بخش آپلود اطلاعات ثبت شده باشه در غیر اینصورت هدیه روز تولد به شما تعلق نمیگیره
این هدیه قبلا فشفشه 7 گیگ 1 روزه و جدیدا به فشفشه 100 گیگ 1 روزه تبدیل شده
اسکن همون سال که گفتن اپلود کردم اشتباه از خودشون بود زنه میگفت مشخصاتت با کارت ملی فرق داره مثل فاصله بین اسم!!! یکی نیست بگه من که کارت ملی داده بودم شما اشتباه اسم من تایپ کردین! جالبه پارسال دادن امسال نه. واسه من قبل اون ۱۰۰ گیگ بود همون هفت گیگ هم ندادن! هر چند با این سرعت هفت گیگ صد گیگ یه روزه نمیشه تموم کرد بجاش پنج گیگ میدادن یه هفته بهتر بود.
اگر استفادت از نت فقط دانلود هست ، های وب خوبه ولی اگر میخوای وب گردی کنی و قند شکن استفاده کنی بدترین سرویس دهنده ای هست که الان موجوده.
سلام وقتی های وب دانلود رایگان نداره با این قیمت بالای فشفشه ها کجاش برای دانلود خوبه ؟
شما برای دانلود 50 گیگ باید یک عدد فشفشه 50 گیگی بخری و 33000 تومان پول بدی که با احتساب هزینه سرویس اجباری و نیتروی اجباری میره روی 65000 تومان ماهانه و حتی بیشتر![]()
اره میاد یه ماه رایگان میده بعد مجبوری بری فشفشه بخری برای حجم
بعد چون های وب حجم دزدی شدیدی داره ( در حد مبین نت که من قدیم داشتم که نابودم کرده بود ) مجبوری چندین فشفشه بخری
خب مگه مجبورم؟
واسه چی دوباره برم توی این منجلاب
دقیقا![]()
آره واقعا دمش گرم ایرانسل .
درسته که یه مقدار گرونه ولی حداقل همیشه همراته و اکثرا سرعتش پایداره .
اصلا یه جورایی آدم مصرف بهینه رو با بسته ی 3 گیگ در ماه یاد میگیره . توو مایه های صرفه جویی و قناعت![]()
ولی بسته های نامحدود شبانه ش واقعا عااااالیه . من یه شب 80 گیگ گرفتم با 4000 تومن![]()
Last edited by Living DEATH; 09-01-2017 at 13:19.
دادا باهات مخالفم . اتفاقا یکی از عجیب ترین موردهای تو های وب و بهتره بگم یکی از عجایب هفتگانه تو اینترنت ایران اینه که استفاده از قندشکن در اینترنت های وب باعث بالا رفتن سرعت میشه . مثلا یه سایت خارجی ف..تر شده و یکی که فیل تر نشده رو امتحان کن و ازشون دانلود کن . اونی که فیلتر شده و با وی.ی ان استفاده می کنی سرعت دانلود ازش بیش تره
یا مثلا از یه سایت فیلتر نشده داری دانلود می کنی. همون لحظه توقف بزن و ...ترشکن رو روشن کن می بینی که سرعت دانلود با..شکن بیش تره . عین همین مورد رو در حال استفاده هستم در همین لحظهیه بار دوبار نیست که همچین موردی واسم اتفاق افتاده . تو این چهار سال و نیم تا دلت بخواد این طوری شده اینترنتم/
حالا تو سرویس دهنده های دیگه رو امتحان نکردم ببینم چطوریه ولی تو های وب جریان این طوریه واسه من .
ولی در کل های وب عینهو سرطان شده . صبحا اینترنتش خوبه بعد از ساعت 1۰ صبح تا شب میاد طوری سرعت پایین که نفس آدم رو می گیره وشب دوباره درست میشه . فرقی هم نمی کنه سرعت یک مگ گرفته باشی یا 16 مگ .من 16 مگ دارم از سایتای خارجی صبحا تا نزدیک دو مگ سرعت دانلودم میاد ولی از ساعت 10 یا 11 صبح تا شب میاد زیر 600 کیلوبایت .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)