تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1451 از 1849 اولاول ... 451951135114011441144714481449145014511452145314541455146115011551 ... آخرآخر
نمايش نتايج 14,501 به 14,510 از 18490

نام تاپيک: ADSL Hiweb / شرکت های وب

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها amirbrad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

[emoji23] [emoji23] [emoji23] این isp ها هم ظاهرا کسب و کارشون حسابی به هم ریخته و هیچ جوره نمیخوان مشتری از دست بدن ... خب اینا که اینقدر دوست دارن مشتریشون نپره چرا کیفیت سرویساشون رو بهتر نمیکنن!؟ الان ایرانسل سر همین بحث کیفیت بالای نت این همه مشتری تونسته جذب کنه [emoji41]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
    ایرانسل هم داره نزول میکنه نسبت به اوایل از بس که کاربر اضافه شد یک دفعه،

Sent from my iPhone using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه malavan.ehsan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بندر انزلی

پيش فرض

ستاره های های وب به چه دردی میخوره؟

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

ستاره های های وب به چه دردی میخوره؟
    تو نوبت زودتر جواب میدن و فشفشه هدیه بیشتره، امسال تولدم هیچی ندادن !

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

تو نوبت زودتر جواب میدن و فشفشه هدیه بیشتره، امسال تولدم هیچی ندادن !
    برای گرفتن هدیه روز تولد باید حتما اسکن کارت ملی شما در بخش آپلود اطلاعات ثبت شده باشه در غیر اینصورت هدیه روز تولد به شما تعلق نمیگیره
    این هدیه قبلا فشفشه 7 گیگ 1 روزه و جدیدا به فشفشه 100 گیگ 1 روزه تبدیل شده

5. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض ADSL Hiweb / شرکت های وب

برای گرفتن هدیه روز تولد باید حتما اسکن کارت ملی شما در بخش آپلود اطلاعات ثبت شده باشه در غیر اینصورت هدیه روز تولد به شما تعلق نمیگیره
    این هدیه قبلا فشفشه 7 گیگ 1 روزه و جدیدا به فشفشه 100 گیگ 1 روزه تبدیل شده
    اسکن همون سال که گفتن اپلود کردم اشتباه از خودشون بود زنه میگفت مشخصاتت با کارت ملی فرق داره مثل فاصله بین اسم!!! یکی نیست بگه من که کارت ملی داده بودم شما اشتباه اسم من تایپ کردین! جالبه پارسال دادن امسال نه. واسه من قبل اون ۱۰۰ گیگ بود همون هفت گیگ هم ندادن! هر چند با این سرعت هفت گیگ صد گیگ یه روزه نمیشه تموم کرد بجاش پنج گیگ میدادن یه هفته بهتر بود.

7. این کاربر از amirbrad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

دوره اشتراکم تموم بشه از شاتل می زنم بیرون...بی پدرا دم ب ساعت سرعتمو پایین میارن...گ ا ی ی دن میام های وبت ببینم چطوره ی بسته 1ماهه2گیگ می گیرم با فشفه 50گیگی ..ولی مصرفم بالای 80گیگه..از طرفی فشفه تعدادی بگیرم زیاد بیاد می سوزه....بالای 70تومن باس خرج کنم ماهی..این بدی هم داره بسته های فشفشه متنوع تر بود خوب بود... حالا موندم چی کنم...الان ماهی 50تومن پول نت می دم لطفا راهنمایی
    اگر استفادت از نت فقط دانلود هست ، های وب خوبه ولی اگر میخوای وب گردی کنی و قند شکن استفاده کنی بدترین سرویس دهنده ای هست که الان موجوده.

آخر فروم باز EhsanCPU's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    IRN-ISF

پيش فرض

اگر استفادت از نت فقط دانلود هست ، های وب خوبه ولی اگر میخوای وب گردی کنی و قند شکن استفاده کنی بدترین سرویس دهنده ای هست که الان موجوده.
    سلام وقتی های وب دانلود رایگان نداره با این قیمت بالای فشفشه ها کجاش برای دانلود خوبه ؟
    شما برای دانلود 50 گیگ باید یک عدد فشفشه 50 گیگی بخری و 33000 تومان پول بدی که با احتساب هزینه سرویس اجباری و نیتروی اجباری میره روی 65000 تومان ماهانه و حتی بیشتر

10. این کاربر از EhsanCPU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

خوب یه ماه رایگانو میگرفتی،
    اره میاد یه ماه رایگان میده بعد مجبوری بری فشفشه بخری برای حجم
    بعد چون های وب حجم دزدی شدیدی داره ( در حد مبین نت که من قدیم داشتم که نابودم کرده بود ) مجبوری چندین فشفشه بخری
    خب مگه مجبورم؟
    واسه چی دوباره برم توی این منجلاب

یه ماه رایگان میشه 10 هزار تومن. اما این آقا قصد حل مشکلش رو داره. نه جبران 10 هزار تومن.
    من هم جاش بودم یه ماه رایگان رو میگرفتم. ولی خوب این کار مشکل رو حل نمیکنه. فقط یه ماه دیگه به اعصاب خوردیات اضافه میکنه.
    مشکل آقا زمانی حل میشه که سرویس دهنده سرویسشو اصلاح کنه.
    دقیقا

داره خودمونی میشه Living DEATH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Morgue

پيش فرض

[emoji23] [emoji23] [emoji23] این isp ها هم ظاهرا کسب و کارشون حسابی به هم ریخته و هیچ جوره نمیخوان مشتری از دست بدن ... خب اینا که اینقدر دوست دارن مشتریشون نپره چرا کیفیت سرویساشون رو بهتر نمیکنن!؟ الان ایرانسل سر همین بحث کیفیت بالای نت این همه مشتری تونسته جذب کنه [emoji41]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
    آره واقعا دمش گرم ایرانسل .
    درسته که یه مقدار گرونه ولی حداقل همیشه همراته و اکثرا سرعتش پایداره .
    اصلا یه جورایی آدم مصرف بهینه رو با بسته ی 3 گیگ در ماه یاد میگیره . توو مایه های صرفه جویی و قناعت
    ولی بسته های نامحدود شبانه ش واقعا عااااالیه . من یه شب 80 گیگ گرفتم با 4000 تومن
    Last edited by Living DEATH; 09-01-2017 at 13:19.

13. این کاربر از Living DEATH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2016

پيش فرض

دادا باهات مخالفم . اتفاقا یکی از عجیب ترین موردهای تو های وب و بهتره بگم یکی از عجایب هفتگانه تو اینترنت ایران اینه که استفاده از قندشکن در اینترنت های وب باعث بالا رفتن سرعت میشه . مثلا یه سایت خارجی ف..تر شده و یکی که فیل تر نشده رو امتحان کن و ازشون دانلود کن . اونی که فیلتر شده و با وی.ی ان استفاده می کنی سرعت دانلود ازش بیش تره

یا مثلا از یه سایت فیلتر نشده داری دانلود می کنی. همون لحظه توقف بزن و ...ترشکن رو روشن کن می بینی که سرعت دانلود با..شکن بیش تره . عین همین مورد رو در حال استفاده هستم در همین لحظهیه بار دوبار نیست که همچین موردی واسم اتفاق افتاده . تو این چهار سال و نیم تا دلت بخواد این طوری شده اینترنتم/

حالا تو سرویس دهنده های دیگه رو امتحان نکردم ببینم چطوریه ولی تو های وب جریان این طوریه واسه من .

ولی در کل های وب عینهو سرطان شده . صبحا اینترنتش خوبه بعد از ساعت 1۰ صبح تا شب میاد طوری سرعت پایین که نفس آدم رو می گیره وشب دوباره درست میشه . فرقی هم نمی کنه سرعت یک مگ گرفته باشی یا 16 مگ .من 16 مگ دارم از سایتای خارجی صبحا تا نزدیک دو مگ سرعت دانلودم میاد ولی از ساعت 10 یا 11 صبح تا شب میاد زیر 600 کیلوبایت .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •