امروز رفتم مخابرات گفتند طرح مودم رایگان فعلا حذف شده؟؟؟؟؟
امروز رفتم مخابرات گفتند طرح مودم رایگان فعلا حذف شده؟؟؟؟؟
اقا خبر فوری اگه همین الان اقدام به شارژ حجمی بکنید بجای1024 مگابایت 1273 مگابایت شارژ میشه
تا حالا چندین بار مخابرات از من حجم دزدیده که در حدود 2 یا 3 گیگ بود. یکبار دیگه اعصابم خورد شد و با دلیل و مدرک تونستم 2 گیگ رو برگردونم حالا یه چیز جالب. مخابرات به تخم مرغ دزدی افتاده. به عکس پیوست توجه کنین در یک عملیات انتحاری 190 مگ رو از من ربوده. دیگه حال و حوصله پیگیری ندارم. ولی اگه این برای بقیه کاربران هم اتفاق بیافته، در مجموع چقدر زیاد می شه.
![]()
Last edited by avesta85; 04-01-2015 at 22:00.
جدا من تماس گرفتم همین چند روز پیش گفت دارن که بزن به 2020 ببین چی میگن چون من زنگ زدم گفت اگر میخوای واریز کن تا فعال کنم
آفرین مشترک به شما میگن حق گرفتنی است دادنی نیست اینو ما ایرانیها دیر فهمیدیم
Last edited by farizn_dj; 04-01-2015 at 23:00. دليل: درخواست شده avesta85
اینم از تغییرات جدید سایت سامانه !!!!!!! والا نوبرشو اورده روزبه روز در حال اعمال تغییرات جدید ان !!!! چرا پس هیچ وقت به فکر کاهش قیمت ها نیستن اخه !
مشترک گرامی، برای ورود به سیستم لطفا نام کاربری(شماره تلفن همکد جدید) و رمز عبور دسترسی به سرویس (که روی مودم شما تنظیم شده است) را وارد نمائید.
کاهش قیمت اونم تو ایراناونم مخابرت مشهد
هنوز که دارن اینطوری دزدی میکنند همتون میرید اینترنت میگیرید ازشون دیگه وای بحال اینکه دزدی نکنند.
کلا سیستم های مخابرات قدیمی و داغون هست..
پهنای باند هم کم.
مشترک ها هم زیاد.
Last edited by frozen01; 05-01-2015 at 01:25.
من می خاوم وارد حساب کاربریم شم بابا حجم و ببینم چنده!!
بعید نیست تغییرات جدید باز چه بلایی سر حجم ما ها بیاره اما شماره رو با فرمت جدید هم وارد می کنم خخطا می ده
کسی می تونه وارد سامانه بشه یا نه
حالا اینا به کنار من با کد جدید وارد کردم هرکاری کردم وارد نشد تو سامانه اخرش همون تلفن قبل هم.کدیو زدم درست صد این کارشونم.به ادمی زاد نمیمونه![]()
راستی سرعت شبانه هم از 200بیشتر نمیشه
آدرس جدید خدمات مشتریان شهراستانها:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)